Pakej Data Plan Internet Broadband Termurah di Malaysia. Topup Bulanan Hanya RM60 Sahaja, Anda Jimat RM10 Setiap Bulan. Streamyx 1mbps Pun RM99 Sebulan. Ini Speed 21mbps Topup RM60 Sahaja.
Wan Fakrul - Thu 15/Aug/2013 2:58pm [Last Comment]
* starter kit hanya rm1** untuk bulan pertama

** bulan kedua hanya topup rm60 sampai bila-bila , setiap bulan jimat rm10 , mana nak dapat

*** pakej streamyx sebulan yang speed 1mbps pun rm99 sebulan , bandingkan dengan pakej yang saya tawarkan

**** pakej unlimited , unthrottled dan uncapped

***** speed 21mbps maksima bergantung pada modem yang anda gunakan dan liputan kawasan anda

****** berminat boleh email saya di selkomprepaid@gmail.com atau tinggalkan email anda disini utk saya email anda detail pakej ini

******* no phone/sms/whatsapp saya akan diberi dalam email nanti , pada yang serius sahaja

******** rasakan kebebasan dan keseronokan berinternet dengan pakej prepaid terdaboom masa kini

Niche: Bisnes Broadband
 
1. Langkelana - Thu 15/Aug/2013, 3:03pm
Saya berminat.
langkelana@gmail.com  
2. Yusman 10 - Thu 15/Aug/2013, 3:03pm
lau beli lbh dri 3 , ada diskaun tak ? email detail ke mawar1989@aol.com  
3. Padil 8 - Thu 15/Aug/2013, 3:05pm
mohdfadilah@hotmail.com  
4. Mantap - Thu 15/Aug/2013, 3:20pm
Saya nak jugaak email ke hiyadah@gmail.com  
5. Yusman 10 - Thu 15/Aug/2013, 3:34pm
semua yang telah beri email disini , boleh semak email anda semua

yang email terus pada saya pun saya telah balas semua, 10q  
6. Wan Fakrul - Thu 15/Aug/2013, 3:40pm
Yusman10 tolong jangan spam email pada future customer saya , kalau anda nak bisnes , buka iklan anda sendiri , peace no war , tq  
7. Mohd C Exor - Thu 15/Aug/2013, 4:13pm
sy pon brminat email:pang5perkasa@gmail.com  
8. Wan Fakrul - Thu 15/Aug/2013, 4:16pm
semua saya dah email dan boleh check email masing-masing, terima kasih  
9. Nikmr2004 - Thu 15/Aug/2013, 4:21pm
email saya sautama@gmail.com  
10. Azninz - Thu 15/Aug/2013, 4:31pm
salam..sy berminat..tolong email kat saya  
11. Ahmad Faizal Bin Ahmad Fauzi - Thu 15/Aug/2013, 4:38pm
faizal7530@yahoo.com
0125269747  
12. Wan Fakrul - Thu 15/Aug/2013, 4:41pm
boleh cek email masing2 , smua sy dah email  
13. Pisang 2 - Thu 15/Aug/2013, 4:44pm
yeon@tafur.com.my  
14. Azlan 11 - Thu 15/Aug/2013, 5:00pm
email sy lanzer_84@yahoo.com  
15. Wan Fakrul - Thu 15/Aug/2013, 5:28pm
masing2 blh check email semua sy dah reply  
16. Mohamad Salhadi - Thu 15/Aug/2013, 6:01pm
Email saya fiveaent@gmail.com  
17. Mohd Jefri 3 - Thu 15/Aug/2013, 6:57pm
email saya : moriza12@gmail.com  
18. Mr Zhiqrye - Thu 15/Aug/2013, 7:17pm
nk jugak..email kn kat sy gak mr_zhiqrye@yahoo.com  
19. Riduanabdullah - Thu 15/Aug/2013, 7:17pm
email sy ..duan2001my@yahoo.com.sg  
20. Wan Fakrul - Thu 15/Aug/2013, 9:00pm
dah boleh check email masing2, semua saya dah hntar details  
21. Mr K 4 - Thu 15/Aug/2013, 9:02pm
sila email
mat_pokerlover@yahoo.com  
22. Wan Fakrul - Thu 15/Aug/2013, 9:20pm
kalau ada prtanyaan , kemuskyilan, dicadangkan email saya dulu utk detail

selepas baca email kurang jelas jugak..boleh sms/call/whatsapp saya di : 012-3921782  
23. Suhaimi Abdullah 3 - Thu 15/Aug/2013, 9:46pm
berminat sila email kat synergyessence@yahoo.com  
24. Yusuf 3 - Thu 15/Aug/2013, 11:33pm
Email saya:

mymj87@yahoo.com  
25. Riduanabdullah - Fri 16/Aug/2013, 12:10am
Tlg antar detail..xdapat.. duan2001my@gmail.com  
26. Wan Fakrul - Fri 16/Aug/2013, 12:28am
duan2001my@gmail.com , ini dah masuk kali ke2 saya hntar email pd bro, hrp kali ni sampai

yg lain semuanya pun saya dah email detail  
27. Aziruwaidi 2 - Fri 16/Aug/2013, 12:41am
Berminat; aziruwaidi@gmail.com  
28. Shah 888 - Fri 16/Aug/2013, 1:26am
Email kat sy bgaimana caranya neutral848@yahoo.com  
29. Isa Musa - Fri 16/Aug/2013, 1:56am
emel saya ismuallah@gmail.com  
30. Ezuwan - Fri 16/Aug/2013, 2:12am
pada yang nak tmbah pendapatan sampingan boleh cuba layari link ni

http://www.myr10.com/?id=khazmah

modal rm10 pulangan rm50>>tak rugi pun nk cuba:)  
31. Rose Daim - Fri 16/Aug/2013, 2:49am
Email sy rose_oranges@yahoo.com.my  
32. Wan Fakrul - Fri 16/Aug/2013, 3:24am
semua di atas boleh check email masing-masing  
33. Fuadpj - Fri 16/Aug/2013, 5:11am
saya berminat email detail grand.avenue2u@gmail.com  
34. Wan Fakrul - Fri 16/Aug/2013, 7:20am
semua sy dah email  
35. Noor Hafiza 2 - Fri 16/Aug/2013, 7:53am
email sy
znoorhafiza86@yahoo.co.uk  
36. Mhah83 - Fri 16/Aug/2013, 9:45am
berminat. tlg emel ke mhah83@gmail.com  
37. Kassim Selamat 3 - Fri 16/Aug/2013, 9:48am
Sapa2 yg rasa nak sedekahkan duit RM1xx kepada si penipu ni dipersilakan. Konpom korang takkan dapat punya sim kad yg dijanjikan tuh.  
38. Fnd 7 - Fri 16/Aug/2013, 11:01am
@Kassim Selamat betul ke...... hmmmm  
39. Wan Fakrul - Fri 16/Aug/2013, 1:52pm
yg bg email sila check email anda  
40. Ady13 2 - Fri 16/Aug/2013, 8:15pm
adymohd13@gmail.com  
41. Wan Fakrul - Sat 17/Aug/2013, 12:48am
masing2 boleh check email , saya dah jawab semua  
42. Kassim Selamat 3 - Sat 17/Aug/2013, 8:23am
Kalu rasa nak hilang duit, bayarlah kat dia ni. Memang sah duit hilang, kad tak dapat sampai bila2...tak caya cubalah.  

Page 1   (Total 42 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..