Azlan 11

Profile
NameAzlan
Forum NickAzlan 11
RegisteredMon 24/May/2010, 8:05pm
Comments by Azlan
1Kumpul Duit Beli Rumah - Sat 11/May/2019 9:31am
Saya kongsikan sedikit pengalaman saya, saya memiliki 2 biji rumah dan usia lebih 10 tahun, masing-masing berharga RM 210,000 dan RM 175,00. Kedua-duanya saya sewakan. Daripada kedua-dua hasil sewaan, saya masih mampu mendapat positive cashflow. Dengan positive cashflow ini lah yang saya jadikan backup jika berlaku risiko kerosakan pada rumah itu. Seperti biasa modal 15% daripada harga rumah itu adalah termasuk kos baik pulih dan renovasi kecil sebelum disewakan. Modal renovasi cukup sekadar untuk memastikan keadaan rumah selesa bagi bakal penyewa. Yang paling penting adalah cara pengurusan duit keluar masuk, supaya tidak mebebankan kewangan kita kelak.
2Apa Bisnes atau Peluang Terkini yg Boleh Buat Dengan Modal Tunai RM7,000.00? - Sat 30/Mar/2019 9:49am
Salam Tuan, Jika berminat untuk melabur dengan ASBF-I, boleh hubugi saya Anda laburkan dalam ASB Financing. Buat ASB Financing RM 100,000 dengan interest 5%, tempoh 35 tahun. Dividen ASB = 7.0% (anggaran semasa) Bayaran bulanan = RM 505 Bayaran setahun = RM 505 x 12 bulan = RM 6060. Bayar lumpsum setahun dan rolling dividen. Lepas 5 tahun, dapatlah: Dividen akhir = RM 7,000 Surrender value 120 bulan = RM 5,987 Baki dividen setiap tahun ((RM 7,000-RM 6060) x 4 tahun) = RM 3,760 Jumlah keseluruhan = RM 16,747 Return = 176% Penasihat Kewangan Anda, Azlan @Puchong,Cyberjaya,Putrajaya,Salak tinggi Whatsapp : 0193238418
3Mencari Peluang Tambah Pendapatan - Sun 14/May/2017 1:06pm
Nak buat duit melalui affiliate? Sifu hebat ini bongkarkan teknik hebat formula income seumur hidup layari >> http://bit.ly/fish_income
4Jam Tangan ^President Barack Obama Special Edition - Jorg Gray 6500 Chronograph^ 100% Baru dan Tulen - Thu 21/May/2015 5:54pm
Roketkan jualan anda dengan Instagram.. Nak tahu rahsianya.. Layari; http://bit.ly/instagmarket
5Bagaimana nak Buat Produk Wangian Jenama Sendiri? - Mon 11/May/2015 5:12pm
Koleksi pembekal2 produk untuk bisnes anda.. Rahsia ini adalah bagi mereka yang ingin memaksimumkan jualan dan mendapat margin yang tinggi. http://bit.ly/Mysupplier
6Kelas Tutorial Design Flyer & Banner Dengan Photoshop - Mon 20/Apr/2015 10:02am
Pendedahan dari seorang usahawan bisnes banner/bunting. Layari; http://bit.ly/bizbanner Panduan berkesan dalam menjalankan bisnes ini secara konsisten.
7Bengkel Memahami & Merangka Kontrak Perniagaan - Fri 17/Apr/2015 3:05pm
Dengan cara yang betul syarikat anda akan berjaya memenangi perolehan kerajaan secara pembelian terus, sebutharga atau tender dengan lebih cepat. Link>> http://bit.ly/1NVqiyZ Disini dikongsikan segala pengalaman dan pengetahuan dalam memenangi perolehan keajaan. Dari sini anda pasti dapat membuat keuntungan berganda serta menewaskan pesaing anda dalam setiap bidaan. Link>> http://bit.ly/1NVqiyZ Panduan ini memberi tunjuk ajar kepada para bakal kontraktor dan kontraktor untuk memahami peraturan, teknik dan rahsia disebalik perolehan kerajaan. Sekian...
8Mencari Business Part Time - Fri 17/Apr/2015 12:24pm
Buat bisnes printing..tak perlu kluar modal besar & tak perlu keluar duit pun kalau pandai. Bisnes ni memang ada demand sebab marketing purpose especially bagi yang buat bisnes offline, jual produk. Contoh bunting/banner..ambik order then submit dekat kilang. Just markup dalam 30%-50% dah dapat untung. Tp perlukan usaha sikit nak cari kilang yg boleh bagi harga cantik. Saya syorkan link dibawah ni. Kalau serius nak buat secara sistematik dan konsisten secara online. http://bit.ly/bizbanner Kalau nak buat promosi secara online refer link ni. (sgt membantu!) http://bit.ly/targetprospek Sekian..TQ
9Minta Pandangan dan Cara Memasarkan Produk - Thu 16/Apr/2015 3:44pm
Salam.. Kalu buat promosi online, saya syorkan ni http://bit.ly/targetprospek (copy and paste link ni) Dalam dunia online terlalu banyak persaingan dan untuk menjadi pilihan customer kita perlu kenal dan cari prospek yang inginkan produk kita. Sistem ni sgt best dan dapat membantu urusan marketing online kita. http://bit.ly/targetprospek Sekian & sekadar berkongsi..TQ
10Jom Borong Barang2 di Guangzhou! - Mon 13/Apr/2015 4:29pm
Nak Share.. Panduan memborong di Taobao layari; http://bit.ly/1BOWAj5 Memborong produk dari China tanpa perlu ke China.
11T-Shirt, Non Woven Bag, Fridge Magnet dan Button Badges Printing - Thu 9/Apr/2015 12:19pm
Nak buat bisnes sendiri tanpa modal? Rahsia Bisnes Banner layari.. http://bit.ly/bizbanner Tak perlu keluar rumah Tak perlu modal Tak perlu cari pelanggan http://bit.ly/bizbanner tq
12Agen Dropship Produk Lelaki Diperlukan - Thu 2/Apr/2015 3:56pm
0192298418
13Saya nak Jadi Dropship Direct Supplier Xnak Ats Tangan yg Terima Komisen - Thu 2/Apr/2015 10:04am
Just Nak Share Ebook Free!! link: cariprospekfesbuk.blogspot.com
14Minta Pendapat - Macam Mana nak Pasarkan Produk - Mon 16/Mar/2015 4:07pm
Teknik marketing berkesan 2015!! Nak tau betul ke tidak ? layari http://bit.ly/targetprospek
15Mencari Agen Dropship Tanpa Modal. - Thu 12/Mar/2015 5:46pm
Salam 1Malaysia.. Tingkatkan jualan online anda secara MAKSIMUM. Jangan biarkan prospek anda pergi begitu sahaja. TEKNIK MARKETING PALING BERKESAN 2015 !! layari; http://bit.ly/targetprospek
16Mencari yang Boleh Design dan Mencetak Flyers - Tue 17/Feb/2015 3:55pm
email d7.motion@gmail.com
17Mencari Pelabur untuk Job Goverment - Thu 12/Feb/2015 1:13pm
email detai lanzer_84@yahoo.com
18Peluang Kerja Partime Dari Rumah! - Fri 23/Jan/2015 5:17pm
Tumpang iklan.. Kerja part time hujung minggu sebagai agen hartanah.. http://bit.ly/hartanahagen
19Ingin Faham Pelaburan Emas. - Mon 5/Jan/2015 5:38pm
Sekadar perkongsian.. http://bit.ly/goldglory
20Mencari 3 Orang Peserta Perniagaan utk Belajar Jadi Peniaga Online Jutawan - Mon 15/Dec/2014 5:50pm
Jom buka kedai online mcm LAZADA, ZALORA and etc.. Trend perniagaan terkini yang lebih exclusive dan attractive.. Dapatkan pakej lengkap http://bit.ly/shopon9
21Dropship yang Aktif Diperlukan! - Tue 2/Dec/2014 5:38pm
email lanzer_84@yahoo.com
22Nak Cari Duit Lebih Tambah Pendapatan - Fri 21/Nov/2014 4:36pm
Klik link ini ,sign up dan join free webinar.. Totaly free dan sgt membantu. http://bit.ly/bestaffi
23Ejen (Dropship) Telco Altel yg Pertama di Malaysia - Fri 24/Oct/2014 3:27pm
Bro email camne nk jd agen? lanzer_84@yahoo.com
24Pembekal Pakaian Plus Size Dengan Harga Kilang - Thu 9/Oct/2014 9:57am
email lanzer_84@yahoo.com
25Urgent! Mencari Kerja Sambilan @ Full Time Area KL/Gombak/Jln Ipoh/Kepong - Mon 29/Sep/2014 2:46pm
Jana pendapatan secara on9 secara PERCUMA. Tiada modal diperlukan. Mudah dan ringkas..keterangan lanjut layari http://bit.ly/bestaffi
26Agen Dropship Diperlukan Segera! - Tue 19/Aug/2014 3:05pm
Peluang jana pendapatan tanpa modal.. mudah, ringkas dan menjimatkan masa anda. http://bit.ly/bestaffi
27Mencari Kerja Partime MLM 6.30pm-11.30pm - Cheras/Balakong - Mon 23/Jun/2014 6:34pm
Salam.. Saya ingin kongsikan sesuatu untuk menjana pendapatan sampingan. Dengan panduan ini harap akan membantu saudari melihat peluang yang ada di depan mata.. sila rujuk link ini http://bit.ly/hartanahagen Usaha tangga kejayaan. Amin..
28Mencari Kerja Part Time Online Tanpa Modal - Wed 28/May/2014 10:24am
Salam bro, Jana RM800-RM1,000 Secara Part Time Dari Rumah sebagai agen affiliate. Tak perlu modal, simple and easy.. Untuk pencerahan pergi ke link ni http://bit.ly/partimeaffi
29Mahu Jadi Kontraktor Kerajaan? - Sun 18/May/2014 8:47pm
Disini dikongsikan segala pengalaman dan pengetahuan dalam memenangi perolehan keajaan. Dari sini anda pasti dapat membuat keuntungan berganda serta menewaskan pesaing anda dalam setiap bidaan. Link>> http://bit.ly/govtender Panduan ini memberi tunjuk ajar kepada para bakal kontraktor dan kontraktor untuk memahami peraturan, teknik dan rahsia disebalik perolehan kerajaan.
30Mohon Pendapat, Cadangan, Idea atau Peluang utk Triton 4x4 - Fri 16/May/2014 5:03pm
Feisal boleh cuba mulakan bisnes dan dapatkan tender kerajaan. Banyak peluang untuk usahawan bumiputera menerokai bidang ni. Bagaimana nak mulakan? Baca link ni >> http://bit.ly/govtender
31Pembekal Mug dan T Shirt - Wed 14/May/2014 2:36pm
emailkan detail dan quantiy untuk quotation..lanzer_84@yahoo.com
32Ruang Niaga Didalam Butik Lokasi Shah Alam - Wed 7/May/2014 4:25pm
pls email detail lanzer_84@yahoo.com
33Membekal Jubah Lycra Plain Bermutu Tinggi - Thu 27/Feb/2014 10:09pm
Email sy lanzer_84@yahoo.com
34Thumbdrive/Pendrive 16 Gb, 32 Gb dan 64 Gb. Murah Dari Kilang untuk Diborong! - Wed 4/Dec/2013 6:02pm
email lanzer_84@yahoo.com
35Dengan Satu Kali Bayar RM110, Pakai Wifi Selama-Lamanya! Tanpa Yuran Bulanan! - Wed 4/Dec/2013 5:56pm
email sy lanzer_84@yahoo.com
36Memerlukan Funder, 15% Sebulan Profit - Sat 7/Sep/2013 1:37pm
email detail lanzer_84@yahoo.com
37Ingin Membuka Perniagaan Printing. Ade Sesiapa Boleh Membantu? - Mon 2/Sep/2013 11:05pm
Salam..saya nak share satu ebook untuk tuan. Sila layari link ini http://dewawang.jomniaga.com/go/azlanyusof/
38Agihan Keuntungan Syer. Bermula. Bulan Ini. Side Income anda 1K setiap bulan ! - Sat 24/Aug/2013 11:00pm
Email sy detail, lanzer_84@yahoo.com
39Memerlukan Pandangan dan Jalan - Sat 17/Aug/2013 1:24am
Membuat perlaburan dalam ASB adalah suatu langkah yang bijak dan menjamin masa depan. Tapi tahukah anda terdapat cara dan teknik yang bijak bagi mengandakan perlaburan ASB anda, disini saya ingin kongsikan ebook yang bermanfaat untuk panduan sahabat semua. Lihat bagaimana pembongkaran hebat menjana pendapatan melalui ASB. sila layari link dibawah http://abgtutor.jomniaga.com/go/2/azlanyusof/
40Pakej Data Plan Internet Broadband Termurah di Malaysia. Topup Bulanan Hanya RM60 Sahaja, Anda Jimat RM10 Setiap Bulan. Streamyx 1mbps Pun RM99 Sebulan. Ini Speed 21mbps Topup RM60 Sahaja. - Thu 15/Aug/2013 5:00pm
email sy lanzer_84@yahoo.com
41Agent Kedai RM2 di Perlukan di Seluruh Negara! - Wed 14/Aug/2013 2:14pm
email sy lanzer_84@yahoo.com
42Ruag Pejabat Murah dan Jimat, Virtual Ofice di Serdang/Putrajaya/Bangi/Kajang/Seri Kembangan - Mon 5/Aug/2013 12:29pm
Salam..email sy details lanzer_84@yahoo.com
43Sewa Booth Niaga di UPM, Serdang Pada 15-17 Mac - Wed 20/Feb/2013 6:38pm
Berminat..emailkan detail lanzer_84@yahoo.com
44Peluang Terbuka: Pendapatan Melalui Pertanian Penanaman Pokok Castor - Sun 17/Feb/2013 8:41pm
Email sy lanzer_84@yahoo.com
45Anda Nilai Sendiri! Kenanga Shariah Growth Fund. Dana Terbaik untuk Islamic Equity 2 Tahun Berturut2. 3 Tahun Pulangan 71.71%. 5 Tahun 65.68%. - Sun 3/Feb/2013 8:24pm
Email saya lanzer_84@yahoo.com