Office and Resort Cleaning Service Dengan Harga Munasabah - Melaka/KL
Dwaraz - Thu 20/Sep/2018 9:24am [Last Comment]
Hi

Saya dari Skylight Clear Enterprise sedang ambil projek bersih bulanan atau harian kompleks, resort atau ofis dengan peralatan pembersihan sedia ada.

Harap ada kawan2 atau bos yang berkenan untuk dapatkan atau berikan kontrak kepada Saya. Harga boleh bincang. kalau boleh area sekitar MELAKA /Kl.

Boleh contact wasap 0146669237 tq

Niche: Servis Pembersihan | Bisnes Hotel Dan Resort
 
1. Aslam 14 - Thu 27/Sep/2018, 3:22pm
assalamualaikum dan salam sejahtera kami ada menyediakan perkhidmatan pembersihan rumah/pejabat/premis perniagaan. harga berpatutan dan boleh runding sampai jadi. Kepuasan pelanggan kesenangan kami Basic cleaning barang2 di sediakan kami. Tiada extra charges.cuma Master cleaning ada extra charge kerana mngunakan specialist cleaning dan chemical. cover area kl, selangor dan negeri sembilan. untuk pertanyaan dan booking sila hubungi en. Mohamad 0123460748  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..