Nak JV Ngan Kompeni yg Dah Beroperasi Selama 2 Tahun Keatas
Miakswak - Wed 16/Jan/2013 2:07pm [Last Comment]
Saya ada sedikit duit simpanan(rm50k).. saya nak JV dgn mane2 kompeni (tak kira kecik atau besar yg pasti tidsk menipu eh) terutamanya warga terengganu lah.. senang nak deal n saya boleh tengok kompeni tu beroperasi ( skurang-kurangnya 2 tahun ya)..lagipun saya bukan nak jadi sleeping partner by mean saya pun nak wat kerja jugak lah.. kalo ada sape2 yang brrani n menerima cabarn just bring it.. tinggalkan mail anda n mail my contact no..

*saya org islam n insyaallah tak akan menipu.. ni bkn scam eh*
*surat perjanjian akan kita bincang bersama*
*thank'$ warga mudah..

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Kumanhensem - Wed 16/Jan/2013, 2:14pm
jangan lupa minta salinan Ic dan sijil pendaftaran syarikat....hati2 dlm ni banyak penipu, penyangak......  
2. Jebat Putra Mohd - Wed 16/Jan/2013, 2:21pm
Hantar email perhubungan Di bahteraGR@gmail.com
Cabaran utama ialah mengkormesialkan research UPM seperti biofertilizer, bioplastic, biochar, biogas dll..  
3. Hairul Azhar - Wed 16/Jan/2013, 2:26pm
boleh hubungi saya
014-2676053  
4. Miakswak - Wed 16/Jan/2013, 3:05pm
Kumanhensem.. thnk'$ untuk peringatan.. insyaallah sya berhati2..  
5. Miakswak - Wed 16/Jan/2013, 3:09pm
Hairul.. tinggal kat mane eh..insyaallah mlm ni saya call
Jebat.. boleh berhasil ke niaga barang bio ni..jgn marah coz mcm susah jerk..  
6. Aa - Wed 16/Jan/2013, 3:33pm
he he he...
sy org trg tp skrg tgl di subang
cuba kita berkenal-kenalan dulu..

email sy: aa.inaiv@gmail.com  
7. Livonia19 - Wed 16/Jan/2013, 5:27pm
eemmmm.....pelik..4org je yg minat.. xramai plak..slalunye berpuluh2 org akn ikut d blakang.. mngkin blum sampai waktunye ni..  
8. Brutsc9 - Wed 16/Jan/2013, 9:14pm
Salam Miakswak,minat wat produk OEM x?cth;produk kesihatan/kecantikan/pemakanan tambahan@supplement food..jenama & design sendiri,siap KKM+HALAL by Jakim.

email: biosc9@yahoo.com
010-4242702  
9. Rosli Bin Mohd Darus - Wed 16/Jan/2013, 9:14pm
miakswak,

saya pengusaha homestay dan kraftangan di pekan kuala selangor. Search kat google: homestaykrafsatumalaysia

Kalau nak bincang bincang JV bolih hubungi saya : rosli 019-2728757.

Cadang nk beli satu lagi kedai IKS nak
buat industri kraf rotan dan tempurong. Perlu kan JV. Yang sedia ada dah ada 2 kedai dan 2 rumah -(yang ini tak perlu JV kerana family bisnes )  
10. Abangngah - Thu 17/Jan/2013, 8:26am
salam, boleh email saya phone nombor.....  
11. Mieoreo - Thu 17/Jan/2013, 11:38am
ni email saya mso.oreo@gmail.com dan no sy 0192661786
saya orang terengganu.. project Telekomunikasi dgn TM..  
12. Miakswak - Thu 17/Jan/2013, 11:45pm
Takder kompeni yg betul2 bertapak kat terengganu ka... bkn tak nak join kompeni yg dah balas topic saya but jauh sangat tu.. kenape mesti kl.. adush... anyway, thank'$ for reply n comment.. still seeking..  
13. Rieverlands69 - Sat 19/Jan/2013, 6:53pm
salam miakswak,boleh contact syafiq kawan saya yang beroperasi di terengganu,company dah lebih 2 tahun berniaga...013-6131003  
14. Shukri Am - Sun 20/Jan/2013, 2:55pm
Hati2 dgn penipu. Saya dah kena hampir RM20k. Sila baca thread saya.

http://www.majalah.com/?classified:perhatian-kepada-warga-majalah-bounced-check-kpd-pelabur:8LKMRHC2LH  
15. Shukri Am - Sun 20/Jan/2013, 3:02pm
Sekadar ingatan. Awas penipu berikut yg juga suami isteri. Ramai yg terkena dgn couple ini.

So harap funder lain cuba beri perhatian kepada Mohd Shahril Bin Shahrudin IC:810923-06-5211 dan Suriani Binti Abd Malik IC:760406-07-5056 dengan business Asas Quest Resources. Polis report di Dang Wangi 022811/12 dated 09/06/2012.  
16. Miakswak - Sun 20/Jan/2013, 10:55pm
Thank'$ for u'r info.. saya cuba berhati2..  
17. Fendi 49 - Mon 21/Jan/2013, 2:37pm
salam..
saya ada buat bisnes hotspot..boleh buat dimana2 sahaja..
untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya
no tel : 0164446282
email : affandisurib@gmail.com
terima kasih  
18. Castorinv 2 - Tue 22/Jan/2013, 3:14pm
Salam Miakswak,

Berikut merupakan maklumat yang encik boleh pertimbangkan. Projek Penanaman Pokok Castor boleh menjana pendapatan 7%-8% sebulan. Tiada unsur scam. Encik boleh berhubung melalui pegawai pemasaran kami. Company dah wujud 8 tahun. Maklumat lanjut sila emailkan kepada agrocastorin@gmail.com

P/S: (Ktk miak swk ka)?  
19. Miakswak - Tue 22/Jan/2013, 11:59pm
Salam..
Fendi-hotspot tu mcm ne eh..
Castorinv-mmg kamek org swak but dah 15 tahun tinggal terengganu.. try surf internet pasal pokok castor ok..  
20. Siti94 2 - Thu 31/Jan/2013, 2:47pm
Slm Miakswak,
Kalau nak cuba buat bisnes one stop central... bleh try bisnes terminal 4 in 1 yg memberikan income pasif seumur hidup.
Sykt kami sedang mencari agen utk memasarkan bisnes terminal ni di pantai timur... berminat sila hubungi saya, Siti: 014-8201827 atau e-mel: ct74_5131@yahoo.com  
21. Suria 70 - Thu 31/Jan/2013, 9:08pm
business batik terengganu atau buka farmasi serbaneka minat tak....berminat email sy saffaranggun@gmail.com  
22. Xmd - Fri 8/Feb/2013, 1:13am
Boleh cuba dalam bidang kadkahwin or button badge or tshirt printing. Try RM15K je dulu.

Tq  
23. Miakswak - Wed 13/Feb/2013, 9:32am
Closed  
24. Kamaruzzaman 2 - Tue 2/Apr/2013, 12:04pm
saya dh email infomation ke email anda... harap mendapat maklumbalas segera. tq

awk ni org sarawak?? area mana??  

Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..