Nak Beli Kereta Baru Guna Nama Isteri
Zul 687 - Mon 6/Jan/2020 12:03pm
Salam semua.. saya nak tanya ada tak cara nak beli kereta baru guna nama wife?wife surirumah tapi bulan2 saya ada transfer masuk akaun saving dia. sekarang ada kereta tapi dah lama. nak tukar baru kalau ada cara. lesen ada. kalau ada cara email saya success_88@rocketmail.com

Niche: Diskusi Bisnes | Kereta Baru
     
  1. Mr Ali Baha - Fri 10/Jan/2020, 3:27am
    Assalam En Zul

    Pls call me,, ,0102394197-Mr Rudy
    0107157673 - Mr Ali Baha

    Syarikat kami bersedia membantu anda  
  2. Wahmarketings Com - Thu 16/Jan/2020, 12:49am
    Ni senang je ni. Adjust playslip. 3 bulan. adjust satu no tel. bank call tanya polan bin polan iya-kan aje.
    biasa salesman kereta tau la nak buat macam mana. cuma jangan blacklist PTPTN jangan Muflis. Jangan Ctos. kalau ada 3 bende ni . kena deal dengan usedCar pulak.  
  3. Saja2 Register - Wed 22/Jan/2020, 3:47pm
    Job done! Terima kasih tuan. Insyallah boleh balik kampung dgn kereta Honda City baru cuti Tahun Baru Cina nie.  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)