Modal RM150 Dapat RM465
Arai 2 - Wed 27/Mar/2013 8:12am [Last Comment]
Pendaftaran percuma kepada yg betul2 ingin mencapai kekayaan dan serious shj..jgn percaya saya, percaya pada sistem
Modal sekali RM150 - 1 lot selama 3 bulan, max 10 lot.
- Potensi Pulangan 200% (RM300 1lot, kalau 10lot RM3K)
- Tempoh pulangan selama 3 bulan dan dapat setiap bulan
- hanya perbaharui pelaburan selang 3 bulan
- Tidak perlu tidak perlu menjual
- Tak perlu menaja
- sekiranya menaja dapat 1/3 bonus.
- Pairing bonus sama ada dari org lain atau sendiri menaja

Masih baru di Malaysia
Effagro memperkenalkn usaha pertanian untuk dibuat pelaburan.

pendaftaran percuma
http://www.myeffagro.com/?ref=710

pertanyaan : 129933460

Niche: Buat Duit
 
1. Arai 2 - Wed 27/Mar/2013, 1:31pm
Lepas daftar anda akan dapat SMS dr admin...  
2. Muhammad Fadzil Bin Zainani - Wed 27/Mar/2013, 2:52pm
Pulangan pertama boleh keluar ke....  
3. Juan 11 - Wed 27/Mar/2013, 6:11pm
ni betul ker admin, saya nak join  
4. Arai 2 - Thu 28/Mar/2013, 8:15am
boleh terus keluarkn pulangan pertama... betul juan 11...bg no phon atau hubungi saya : 0129933460 atau terus daftar percuma http://www.myeffagro.com/?ref=710  
5. Adi 129 - Mon 1/Apr/2013, 12:28am
sape2 yg dah buat,boleh bg feedback pd sy? Arai 2: cmne nak daftar? xboleh pun bila klik link tu...  
6. Arai 2 - Mon 1/Apr/2013, 8:44am
saya post iklan ni pn sbb saya dh dapat payment pertama dan kaut untung dlm sebulan..sekarang pendaftaran secara manual... berminat atau pertanyaan boleh call/sms/whatsapp 012-9933460  
7. Walid80 - Tue 2/Apr/2013, 10:03am
bleh bg details x psl ni..dari segi syariah caner..walad5790@gmail.com  
8. Ali 157 - Wed 3/Apr/2013, 8:45am
slm,
boleh bagi penjelasan lebih detail tentang kemana wang dilaburkan dan patuh syariah x,.
mohdfauzann@gmail.com  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..