Minyak Lintah Tapa (Tahan Lama/Panjang dan Besar/Harga Murah Dari Biasa) RM10 dan Tisu Magic
Zari 600 - Thu 10/Oct/2013 11:58am [Last Comment]
dapatkan harga borong rm10 sebotol
Minyak lintah Tapa (MLT) ini telah ditapakan selama 40 hari 40 malam di dalam kelapa muda hijau mengikut resipi herba, kitab-kitab lama dan warisan khazanah orang-orang melayu dahulukala. Ianya amat sesuai digunakan kepada mereka yang bermasalah dalam hubungan seksual, ingin menambah nikmat dalam persetubuhan dan juga yang memperbaiki senjata sulit atau zakar bagi besar, panjang, tahan lama, menguatkan zakar, mengatasi pancutan mani awal dan melancarkan pancutan air mani.

Minyak Lintah Tapa Plus telah ditapa selama 40 hari 40 malam mengikut HERBA Purba Tradisi Melayu Lama Khasiat Minyak Lintah Tapa :-
1. Besar, Panjang, Tegang.
2. Tahan lama.
3. Menambahkan nikmat dalam persetubuhan.
4. Menguatkan Zakar.
5. Memulihkan keanjalan urat saluran kencing.
6. Memulihkan urat saluran air mani.
7. Memulihkan 6,666 urat Zakar.
8. Melancarkan pancutan air mani.

harga:
rm20 ..harga diskaun rm15 sebotol sehingga 1 november 2013
beli banyak harga murah lagi
asli
saya boleh poskan seluruh malaysia

hubungi saya 0198283095 atau 01115625028 dan email zariey83@yahoo.com

Niche: Dewasa 18sx
 
1. Pusat Borong Online - Thu 10/Oct/2013, 12:28pm
Kalau nak dropship camne????email detail ke mohdrizwan7070@gmail.com  
2. Imran 45 - Fri 11/Oct/2013, 6:30am
Promosi besar- besaran bulan ini, Super Magic Tissue Man hanya RM20.00 termasuk penghantaran. Whatsapp 011 - 2807 1720  
3. Matt Don - Fri 11/Oct/2013, 11:01am
ANDA INGIN MENCARI PENDAPATAN SAMPINGAN?
ANDA INGIN BEBASKAN DIRI ANDA DARI HUTANG?
ANDA SUKAR MENDAPATKAN TAWARAN PERKERJAAN?

MEMPERKENALKAN PROGRAM YANG HEBAT!
PRODUK? YANG WANTED DI PASARAN!
PLAN KEUNTUNGAN & INSENTIF YANG MENARIK!
PELUANG ANDA MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN!

Anda tidak akan rugi kerana modal yang diperlukan hanya RM5 saja. Tiada Risiko!
Kini anda mampu untuk memperolehi lebih dari itu dengan http://goo.gl/FMJ74

Hari ini kita ada jalan terbaik untuk keluar dari masalah kewangan yang membelenggui hidup kita sekarang. Peluang yang selalunya datang di masa kita tidak bersedia. Hanya mereka yang benar-benar mengambil peluang pasti berjaya. Ramai orang yang telah berjaya mengubah kehidupan dalam masa singkat dengan menceburi perniagaan hebat ini. JANGAN kita hanya MELIHAT dan MENDENGAR tetapi hendaklah kita BERTINDAK segera.

"Sekiranya kita lambat bertindak, esok kehidupan kita tetap sama"

Layari laman ini jika anda ingin mengambil peluang bagi merubah keadaan kehidupan ke arah yg lebih baik. http://goo.gl/FMJ74

Terima Kaseh.

matt-0175237489  
4. Langkelana - Mon 14/Oct/2013, 9:23pm
Berminat beli dgn harga borong.
langkelana@gmail.com  
5. M Faiz - Sun 20/Oct/2013, 5:09pm
tuan, pls email gambar kat sy.. nak ordr nanti.. mdfaizismail96@gmail.com  
6. Maliq 4 - Fri 1/Nov/2013, 10:38am
cari gal for fun? beli ctc no mereka dr i.... mrsedapkl@yahoo.com  
7. Hartanahrahim - Wed 6/Nov/2013, 8:51am
Tumpang iklan tuan...sesiapa nk jual rumah blh whatsup sye perunding berdaftar
Rahim 0149351741  
8. Zari 710 - Wed 8/Jan/2014, 12:04pm
ye... ori... boleh beli sample nya rm5 sebotol  
9. Zari 710 - Wed 8/Jan/2014, 12:06pm
ori... boleh beli sample rm5 sebotol  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..