Miliki Kedai Buku Online Dengan Modal Serendah Rm90
Farid Nazmi 2 @ Farid Nazmi Sdn Bhd
Thu 23/Sep/2010 1:58pm [Last Comment]
Anda kini boleh memiliki Kedai buku online yang mengandungi SEMUA produk Telaga Biru Sdn Bhd dengan bermodalkan serendah rm90. Buku-buku yang dipasarkan adalah yang berkualiti tinggi karya tokoh-tokoh terkenal seperti Dato' Ismail Kamus, Dato' fadilah Kamsah, Pahrol Mohd juoi, Ust Zahazan Mohamed, Ust Zaharudin Abd Rahman dan lain2.

Anda hanya perlu mempromosikan kedai online anda kepada kawan, kenalan, keluarga dan masyarakat tanpa perlu melakukan penghantaran dan pengurusan stok. Semuanya akan dilakukan oelh syarikat.

Anda boleh menggunakan pelbagai cara utk mempromosikan kedai anda seperti blog, fb, twitter, menyebar flier dan pelbagai cara lain.Gunakan kreativiti dan kreadibiliti anda untuk menarik orang ramai ke kedai online anda.

Sistem perniagaan ini adalah dijamin 100% menepati syariah Islam dan dipantau oleh 2 pakar syariah terkenal iaitu Ust Zahazan Mohamed dan Ust Zaharudin abd Rahman. Ia juga boleh dijadikan sebagai platfom dakwah kepada penyebaran ilmu pengetahuan.

jika anda berminat, sila tinggalkan emel anda. Sekian terima kasih

atau emel kpd usahawanmuda90@yahoo.com

Niche: Affiliate Website
 
1. Hairul 3 - Thu 23/Sep/2010, 2:18pm
Salam,sy berminat dengan kedai buku online boleh beri maklumat lanjut ke neosrvc@gmail.com,TQ  
2. Suri62 - Thu 23/Sep/2010, 2:27pm
en farid tlg beri info ttg bis ni pada sy. suri62@yahoo.com. tq  
3. Irda Global - Thu 23/Sep/2010, 3:07pm
saya pon, irda.global@yahoo.com  
4. Rina 18 - Thu 23/Sep/2010, 3:32pm
me too...arinajr@yahoo.com  
5. Manjajelita - Thu 23/Sep/2010, 3:37pm
email pd saya manjajelita@yahoo.com  
6. Fakrul - Thu 23/Sep/2010, 4:12pm
sesiapa berminat untuk menjadi agent jualan ebook saya. Daftar free kat affiliate di http://rahsiadobi.com. Lumayan komisen.  
7. Zainey - Thu 23/Sep/2010, 10:27pm
sy pun bminat jugak... zaineymohdali@yahoo.com  
8. Ceri Mekar - Thu 23/Sep/2010, 10:32pm
email ke ceri.mekar@gmail.com  
9. Rodhiah - Fri 24/Sep/2010, 10:04am
Sila emailkan detail kepada saya...

rodhiahjamaludin@yahoo.com  
10. Farid Nazmi 2 - Fri 24/Sep/2010, 10:13am
Saya dk emelkan maklumat kepada anda semua. Sila check di inbox atau spam anda. Saya minta kerjasama anda semua untuk respons yer..
Terima  
11. Nurul 76 - Sun 3/Oct/2010, 3:24am
Salam,sy berminat dengan kedai buku online boleh beri maklumat lanjut ke nurul_sharidah@yahoo.com thnx...  
12. Mazli2012 - Wed 15/Feb/2012, 3:52pm
sila emelkan ke kabusdingin@gmail.com  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..