Mesin Topup - Johor Bahru
Asiah Bakar - Wed 20/May/2015 10:42am [Last Comment]
Saya ada 1 buah mesin topup utk diletakkan di mana mana tempat yg memerlukan mesin ini di bas stand, asrama asrama , kolej kolej atau dimana mana saja di Johor Bahru boleh pm saya 0127300966. Kak Asiah

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload | Vending Machine
 
1. Syazmeen Hamdan - Wed 20/May/2015, 4:53pm
Mesin top up mcm mana tu ye, sila hubungi sy 018 2324022, tq  
2. Dkservices - Sat 23/May/2015, 10:26am
INGIN MEMULAKAN BISNES PREPAID?

Bisnes Prepaid Terbaru, BESTMobile kini sedang top dan panas. Dengan harga promosi RM49, anda berpeluang untuk:

-KOMISYEN JUAL SIMKAD RM20

-KOMISYEN TOPUP 4%

-INSURAN TAKAFUL 100,000.00

-TABUNG KERETA, RUMAH & INSENTIF UMRAH


Bukan itu sahaja, jika anda sertai bisnes simkad BESTMobile bersama team kami, OrangeArmy, anda akan di berikan sistem website percuma untuk mengumpulkan prospek anda. Anda hanya perlu promosikan sahaja.

APA TUNGGU LAGI? MARILAH BERSAMA-SAMA KAMI.

layari page http://goo.gl/g2I7mX  
3. Meor Raimi Bin Meor Nazri - Thu 25/Jun/2015, 4:18pm
Salam sejahtera.

Peluang perniagaan terkini 2015.. Jana Pendapatan PASIF tanpa Menaja!

Sila layari web kami dan daftar di sini.. SEGERA !

http://mymione.com/?id=cash4J

atau

http://ezmi1.com/cash4j

Dan capai impian anda untuk kebebasan kewangan.

Terima kasih.

Salam.
Utk makluman semua :
Mi1 Global Sdn Bhd
No. Pendaftaran : 1145697-X
adalah sebuah Syarikat yg menjalankan perniagaan International Topup / Reload Credit utk semua jenis Telco dan telah meluaskan perniagaannya bukan sahaja d Malaysia tetapi juga Indonesia dan Thailand. Negara2 lain yg akan menyusul tidak lama lagi adalah Vietnam , Singapura dan Bangladesh.
Syarikat juga bertindak sebagai Prepaid Payment System utk bayaran bil-bil postpaid semua jenis Telco, Astro dan TNB.
Semua urusan yg dibuat adalah secara online yg boleh di lakukan melalui Smartphone, Ipad, Laptop dan PC bila2 masa di mana jua anda berada.

Anda boleh menyertai dengan mana2 Pakej mengikut keperluan anda seperti berikut :
1. Pakej Bronze : USD120 / RM420
2. Pakej Silver : USD320 / RM1,120
3. Pakej Diamond : USD1,270 / RM4,445
4. Pakej VVIP : USD6,000 / RM21,000

Sebagai member dalam Syarikat ini, anda layak utk menikmati Rebate dari 85% sehingga 200% mengikut pakej yang andai sertai walaupun anda hanya sebagai pengguna sahaja.

Insentif rebate di bayar setiap 10 hari dan di kreditkan ke RC ( Reload Credit ).

Apa yang anda boleh buat dengan RC :
1. Transfer ke Akaun Bank anda
2. Transfer ke Upline anda utk dapat Cash
3. Beli topup / reload credit semua jenis Telco
4. Bayar bil postpaid telefon anda ( semua jenis Telco)
5. Bayar bil Astro
6. Bayar bil TNB

Jadilah Pengguna Bijak dengan menyertai kami di :
@ web syarikat
- www.mymi1.com

@ web promosi group globalteam
- http://ezmi1.com/cash4j
- http://www.mymione.com/cash4j

Untuk info lanjut , sila hubungi :
0106315681
meor
perda, PENANG  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..