Mesin Soft Aiskrim 2nd untuk di Jual Segera
Suria 6 - Fri 25/Jan/2013 8:34am [Last Comment]
Saya ada sebuah mesin aiskrim lembut untuk dijual dengan kadar segera, harga RM2500,Kepada sesiapa yang berminat untk membeli soft aiskrim mesin ini sila hubungi saya di 012-5369002 dari pukul 6.00 ptg ke atas sahaja @ melalui email frogs4034@yahoo.com.TQ

Niche: Bisnes Ais Krim | Mesin Proses Makanan
     
  1. Kphbsb - Mon 28/Jan/2013, 6:08pm
    tolong email kat saya gambar mesin tu.....buatan mana ya mesin tu....dan tolong beri contact no. untuk d hubungi....email saya d mdnajibabbas@yahoo.com  
  2. Abd Hakim - Wed 30/Jan/2013, 2:03pm
    nak jual segera tp call, sms email pun x reply.. Mana tuan tanah ni ye?  
  3. Suria 6 - Wed 30/Jan/2013, 4:35pm
    Sorii,tuan tanah x sihat beberapa hari ni,admited, hp plak tertinggal di umah..ari ni br dpt sms en hakim,cuma sy blum sempat tgk mesin tu,jd x leh nk jwb lg soalan,dah tgk nnti sy reply..  
  4. Rosman Kamaruddin - Sat 2/Feb/2013, 6:59pm
    saya pun nak jual ! ada 3 unit dgn saya boleh call saya 010 2795930  
  5. Dosh 2 - Tue 5/Feb/2013, 1:33am
    emailkan dgn gambar sekali mr_dosh@yahoo.com  
  6. Nizam 346 - Tue 5/Feb/2013, 1:54pm
    Saya mahu menjual mesin soft ais krim jenama BERJAYA. Belum pernah digunakan. Hanya RM3,500 termasuk kos penghantaran (utk Lembah Kelang). Lokasi di Shah Alam. 019-3457815 (Nizam)  
  7. Gto294 - Sat 9/Feb/2013, 7:18pm
    Sesiapa nak jual machine ice cream boleh contact saya. 0134806887 syahrul  
  8. Haji Ahmad 4 - Tue 19/Feb/2013, 11:32pm
    emailkan dgn gambar sekali ahmad_sharbaini@yahoo.com  
  9. Zamrie 4 - Mon 25/Mar/2013, 12:51pm
    Salam, emailkan sy detail ke dtzamri79@gmail.com  
  10. Hafizsm - Wed 10/Apr/2013, 2:54pm
    SALAM...
    MESIN ADA LAGI ATAU DAH JUAL?  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)