Menjual Superbike Murah
Superbike 3 @ Superbike Murah di Malaysia - Mon 27/Aug/2012 6:30am [Last Comment]
salam satu malaysia semua,saya disini ada menjual macam-macam jenis superbike dengan harga yang sangat murah,semua bike singapore di register di singapore,tiada masalah dengan jpj,kastam or apa-apa..

harga bike paling tinggi sy jual bawah 50k dan paling rendah sy jual ialah 18k harga bike xmenentu ikot tahun ia dibuat semua bike mempunyai COE..jenis bike yg saya jual ialah yamaha,suzuki dan lain-lain lagi kalau berminat boleh lihat facebook ini

http://www.facebook.com/pages/Sbk-murah/441421092555767

dan kalau berminat nak beli atau serious nk beli boleh call saya terus 0106677926,,call nak tanya penjelasan pon tak mengapa saya boleh jelas kan dengan lebih terperinci lagi..boleh buat personal loan kepada sesiapa yang tak dapat bayar cash..
sekian terima kasih

Niche: Motosikal Untuk Dijual
     
  1. Afis 2 - Mon 27/Aug/2012, 7:10am
    ninja 250r? boleh buat personal loan?  
  2. Superbike 3 - Mon 27/Aug/2012, 4:22pm
    sorry bro sy jual name pown superbike..smua 600cc keatas..klau bro nk ninja 250r baek beli di malaysia,,harga lebih baek..call sy 0106677926 bgtau sy brape bajet bro skunk n sy akan bgtau ap bike yg trbaek bro boleh angkat..  
  3. Superbike 3 - Tue 28/Aug/2012, 12:25pm
    salam satu malaysia semua,saya disini ada menjual macam-macam jenis superbike dengan harga yang sangat murah,semua bike singapore di register di singapore,tiada masalah dengan jpj,kastam or apa-apa..harga bike paling tinggi sy jual bawah 50k dan paling rendah sy jual ialah 18k harga bike xmenentu ikot tahun ia dibuat semua bike mempunyai COE..jenis bike yg saya jual ialah yamaha,suzuki dan lain-lain lagi kalau berminat boleh lihat facebook ini http://www.facebook.com/SuperbikeMurah dan kalau berminat nak beli atau serious nk beli boleh call saya terus 0106677926,,call nak tanya penjelasan pon tak mengapa saya boleh jelas kan dengan lebih terperinci lagi..boleh buat personal loan kepada sesiapa yang tak dapat bayar cash..
    sekian terima kasih  
  4. Mohamad Zaki Bin Mahayudin - Sat 1/Sep/2012, 8:45am
    blh bagi list superbike yang ada x dalam sekitar budget rm18-20k...klu blh email pada saya gmbr2 superbike tu...mohamadzaki80@yahoo.com  
  5. Faiz 181 - Sat 1/Sep/2012, 10:52am
    Bro,boleh bawa ke sabah or sarawak ke klu beli?  
  6. Superbike 3 - Sat 1/Sep/2012, 2:00pm
    bro zaki segala bike boleh tgk dalam facebook..ad je sekitar 18-20k..
    http://www.facebook.com/SuperbikeMurah  
  7. Superbike 3 - Sat 1/Sep/2012, 2:05pm
    bro faiz..sorry bro..mmg xdpt tlong..kne bwk balek sendiri  
  8. Nick 20 - Wed 5/Sep/2012, 8:12pm
    aku jumpa satu lagi page terbaik ..
    www.facebook.com/sbk4u
    gmbar n harga semua ada skali ,
    bro ni trusted, urusan pun terbaik ..
    aku dah pakai bike ni 6bulan , xd pape masalah .. bike mmg cun,
    -seriusly, page aku jumpa ni mmg sumber yg betul , online check semua lepas ..
    mane tau ade yg nak beli ni no fon dia , 0132513749 - wan  
  9. Superbike 3 - Sat 8/Sep/2012, 1:09am
    close this thread  
  10. Superbike 3 - Fri 5/Oct/2012, 2:49pm
    the only bike yg available sekarang cbr1000rr 06 badbull
    RM33k dan suzuki gsxr 1000 k2 RM18k call 0106677926 for more imformation..
    or visit www.facebook.com/SuperbikeMurah

    more upcoming bike next month..stay update..tq :)  
  11. Nick 20 - Sat 3/Nov/2012, 10:46pm
    Nick 20 , bro ni no aku satu lagi 011-29032008 ..  
  12. Wan Mohamad Fahmy Bin Wan Azizan - Wed 14/Nov/2012, 11:33pm
    SY PUN NK JUAL MOTOR SY..KAWASAKI VOYAGER 1200CC..HARGA RM25K NEGO..KL,,012-3848923 CALL//SMS  
  13. Sg Transport - Wed 19/Dec/2012, 10:41pm
    sapa2 yang nk beli AP untuk super bike boleh roger sy..nak kami buat sekali pun blh;-)

    0172219114  
  14. Ajoi 3 - Sat 13/Apr/2013, 1:18pm
    Salam member2...adetak sesiapa nak jual motor 1000cc keatas...xkisah model ape...sila bgtau saya model dan harga...saya sedang mencari motor yang murah untuk kegunaan trek...serius buyer...0166929004...  
  15. Wan Al - Fri 18/Apr/2014, 3:30am
    salam.. brape leh dpt r6 baru 2014 or 2013 dgn harge yg terbaik??  
  16. Jr1 - Mon 28/Apr/2014, 5:15pm
    motor r1 tahun 2004 Fiat Edition untuk dijual RM 25K..tip top condition..bru pas servis email shuhafiz@gmail.com  
  17. Fardly83 - Sun 4/Jan/2015, 11:36pm
    nak let go honda cbr250r 15k...atau sambung bayar

    0II3290I8I3  
  18. R Me - Fri 24/Apr/2015, 9:38am
    Salam ''sesiapa ingin beli kereta atau superbike. TAK NAK LOAN, bulan bulan TAK PERLU BAYAR (t&c)''

    sila sms/wsap nama dan lokasi shj ke 0192347857  
  19. Manta Ray 2 - Fri 15/May/2015, 1:52pm
    CB400 SUPER FOUR HYPER VTEC - REVO tahun 2011. HARGA ANDA TENTUKAN(HARGA YANG RELEVAN)..serius buyer sahaja...Whatsapp 01132717446  
Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)