Mencari Vokalis Wanita Area Ampang, Pandan Indah atau Cheras
Hanafie86 - Wed 15/Jul/2020 6:22am [Last Comment]
Assalamualaikum dan salam sejahtera warga majalah.com.

Kami di Aryan Nazry Studio ingin mencari vokalis wanita sebagai vokalis utama band kami. Sekiranya ada yang berminat di harap anda boleh faham dan teliti kriteria yang kami perlukan.

1. Komitmen -
- tidak memilih lagu dan boleh menerima lagu tugasan yang di berikan.
- rajin cari/study lagu tugasan yang telah di berikan.
- boleh luangkan masa 1 kali seminggu untuk turun sesi latihan, di mana studio kami terletak di kawasan Pandan Indah.
- boleh busking setiap minggu.
- menepati masa bila ada event atau busking.

2. Perwatakan
- berpenampilan menarik
- boleh berinteraksi dan menghiburkan pengunjung dgn baik

3. Bayaran
- upah/bayaran selepas buat show bukan satu keutamaan, kami bukan professional, kami juga perlu bekerja untuk raih pendapatan.

4. Transport sendiri
- untuk ke studio, tempat busking dan tempat event

Sekiranya berminat dan faham perkara-perkara di atas anda boleh menghubungi kami di:

Whatsapp 0176324957
https://wa.me/60176324957

Niche: Studio Muzik | Studio Model Penyanyi Pelakon | Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
  1. Lynn 295 - Thu 23/Jul/2020, 3:05pm
    wow! mcm berminat..  
  2. Manz 9 - Sun 26/Jul/2020, 7:20pm
    kalau perlukan keyboardis roje2x
    +60 19-294 2286 saya freelanc music  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..