Manz 9

Profile
NameManz
Forum NickManz 9
RegisteredSat 21/Feb/2015, 12:54pm
Topics by Manz
1Mencari Kerja Kosong Tetap. (8) - Mon 19/Feb/2018 1:09pm
2Salam Hi (14) - Mon 3/Jul/2017 12:29pm
3Salam Warga Majalah.com. (22) - Mon 17/Apr/2017 11:04am
4Mencari Kerja Sambilan - KL (2) - Tue 13/Sep/2016 12:41pm
5Watsup geng2x kaki muzik.. (25) - Tue 15/Mar/2016 11:18am
6Saya Berminat Membuka Perniagaan Cuci Kereta - Sel/KL (6) - Thu 29/Oct/2015 10:47am
7Mencari Rakan untuk Jamming dan Buskin - KL (9) - Sat 21/Feb/2015 1:41pm
Comments by Manz
1Mencari Kerja Sambilan - KL - Mon 18/Feb/2019 11:50am
*topic close.
2Jawatan Kosong di Brickfields (2 Jam Kerja) - Sun 17/Feb/2019 11:28am
Bunting ke banting?
3Saya Berminat Membuka Perniagaan Cuci Kereta - Sel/KL - Sun 17/Feb/2019 11:26am
*Topic close
4Khidmat Live Band - Mon 10/Dec/2018 8:26am
Nk join boleh? Saya main acordeon sesuai utk muzik tradisional melayu asli.sila pm saya 019-3331386.
5Event Management Wanted Urgent! (Pengurus Acara) - Mon 10/Dec/2018 8:24am
Salam puan Kertas cadangan itu termasuk sekali dengan bajet ke. Dan kalau ada..bajet utk setiap progam ni dari mana? sendiri ke atau dari pihak puan? Details sila pm saya 019-3331386.saya berminat ingin tahu lebih lanjut.
6Mencari Syarikat Event Management untuk Majlis Anda? (KL) - Mon 10/Dec/2018 8:18am
Jika ingin mencari khimat muzik live utk sebarang majlis...msg saya.saya ada group kumpulan muzik tradisional asli dan moden harga berpatutan.
7Mencari Rakan Kongsi Kilang Air Mineral - Mon 10/Dec/2018 8:07am
Details sila whtsup saya 019-3331386.
8Air Mineral Berjenama Sendiri (OEM) - Mon 10/Dec/2018 7:57am
Salam tumpang tanya.saya berhasrat ingin membuat Bisness mineral water..pd sesiapa yg berpengalaman dlm bidang ni mintak tlg ajarkan.Dan saya sedang mencari kekawan yng berminat untk memulakan perniagaan ini.
9Agent Ayam Gunting Malaya Dikehendaki Diseluruh Malaysia. - Mon 10/Dec/2018 7:53am
Berapa modal yg diperlukan.
10Studio Music - Mencari Seorang Pemain Bassist - Tue 9/Oct/2018 11:11pm
Klu nk join main Keyboard boleh.??
11Penulis Lagu - Tue 9/Oct/2018 11:10pm
Izzue 8 call saya 019-3331386 Accure 2 awak Main intrument ape??
12Khidmat Direct Supplier/Buyer Pasir Laut, Pasir Sungai, & Batu Kuari - Fri 28/Sep/2018 12:32pm
Salam,di syarikat En ade kerja kosong.
13Menerima Segala Kerja Pemasangan Pengiklanan Seperti Signboard, Signange, 3D Acrilyc, Stainless Steel, Backdrop, Electrical & Ironing Works. - Fri 28/Sep/2018 12:16pm
Salam boleh tak jika saya ingin memohon kerja di sini,taraf pendidikan saya SPM.
14Pembekal Alatan Kebakaran dan Alatan Kebombaan - Fri 28/Sep/2018 12:09pm
salam,saya zul dari KL..sedang mencari kerja,di syarikat tuan ada tak kekosongan kerja. saya tidak memilih pekerjaan apa sekali pon saya terima.Jika ada mohon tuan respon msg ini ye,Terima Kasih.
15Jawatan Kosong - Kerani Diperlukan Segera di Pekeliling, KL - Fri 28/Sep/2018 11:56am
saya berminat.
16Kerja Kosong Pencuci Kereta - Fri 28/Sep/2018 11:53am
KAt mane kedai ni ?
17Jawatan Kosong Spa Carwash - Gombak - Fri 28/Sep/2018 11:40am
salam,masih ade kekosongan kerja lagi atau tak?
18Mencari Car Wash untuk Disewa/Dibeli - Area Subang, Damansara, PJ - Fri 28/Sep/2018 11:36am
saya sedang mencari kerja kosong....jika ada.terutama dalam pekerjaan car wash ni sebagai pengurus.
19Mencari Kerja Kosong - Fri 28/Sep/2018 11:22am
aishah hanif minat ade kosong lagi tak??
20Khidmat Menulis Skrip Drama Tv/Filem - Fri 28/Sep/2018 9:38am
Company ke atau pesendirian?
21Kerja Sambilan Mudah - 2 Hari - Wed 12/Sep/2018 4:01pm
Keeja ape nii
22Mencari Pemuzik Damansara Damai - Sat 8/Sep/2018 1:15pm
Salam awak main intrument ape.?
23Music Class - Merdeka Promo! Petaling Jaya - Sat 8/Sep/2018 1:06pm
Hai,sini ade kerja kosong tak.
24Mencari Kerja Sambilan/Part Time Selepas Waktu Pejabat dan Hari Minggu Area KL - Sat 8/Sep/2018 12:53pm
Salam kay jom kite cari kerja sesama ade geng senang sikit.huuhuhuuu baru best.
25Mencari Kerja Kosong - Wed 28/Mar/2018 8:14pm
Damansara damai?? Kerja ape?? Saya mencari kerja ksong seperti admin ofic atau krew...gaji dalam 1,7oo area damansara jika ada.
26Mencari Kerja Kosong Tetap. - Wed 21/Feb/2018 12:36pm
@muzaffar23 haqila tQ.. jayz link awak send tu xboleh nk bukak la.
27Pekerja Car Wash Diperlukan - Area Gombak - Sun 4/Feb/2018 1:58pm
Lokasi kat mane tuan???
28Mencari Rakan Kongsi Agensi Pelancongan Dengan Kadar Segera! - Fri 2/Feb/2018 8:11pm
Maaf mencelah,,,ade kekosongan kerja tak di tmpt encik..?
29Smart Business - Fri 2/Feb/2018 8:09pm
0193331386 whtsapp dgn lebih detail tQ
30Pekerja Car Wash Full Time Needed - Kajang / Shah Alam - Fri 2/Feb/2018 7:49pm
Shah alam area mana??? Car lokasi rumah kedai ke ??
31Mencari Tapak Car Wash untuk Disewa Sekitar KL & Selangor - Fri 2/Feb/2018 7:39pm
Jika ingin memerlukan pembantu kedai pm saya
32Jawatan Kosong Gaji yang Lumayan! RM2000-RM3000. Kami di Area Subang Perdana - Wed 13/Dec/2017 2:03pm
Company ape ni??? Boleh jelas kan?
33Saya Peniaga Sewaan PA Sistem/Sound System untuk Majlis - Tue 24/Oct/2017 10:22am
Perkhidmatan Persembahan muzik utk weding atau sebagai yer.PM saye.
34Salam Hi - Fri 7/Jul/2017 12:43pm
Area KL,putrajaya,cyberjaya..selngor. **nak cari bukan yg pro sgt tapi cukup boleh menyanyi dn yg serious serta berpengalaman menynyi dgn band muzik live.
35Mencari Rakan untuk Jamming - Fri 30/Jun/2017 6:45pm
Dok area mana???
36Mencari Line Up untuk Project Band Saya :) - Fri 30/Jun/2017 6:43pm
Zuman-0193331386 keyboardis.
37Salam Warga Majalah.com. - Fri 9/Jun/2017 7:47am
Mri.. ape yg senyap jer?? U dokmana
38Topup Borong - Thu 27/Apr/2017 8:00am
Hai,mintak info yg lebih details boleh tak..? U jual mesin ke atau simkad.
39Mencari Line Up untuk Cari Job Function or Event Mane2 - Thu 27/Apr/2017 12:44am
ManZ-- 0193331386. Keyboardis dn ade brg sndri..semua jns muzik layan tapi yg paling favorite song pop balada melayu,dok KL.
40Salam Warga Majalah.com. - Fri 21/Apr/2017 9:59am
Jenis muzik..lebih kpd pop,balada,rock Klu ade vocalis pmpuan sgt di alukan tp hanya yg serious sahajaa...Tq
41Salam Warga Majalah.com. - Wed 19/Apr/2017 12:43pm
Hi semua,nnti tlg updatekn intrument ape yg korang maenn...
42Mencari Kerja Bidang Muzik - Fri 7/Apr/2017 1:51pm
Hii, belajar kt mana
43Mencari Funder Projek RM6k Pulangan RM16k - Thu 30/Mar/2017 4:54pm
Boleh tahu tak,projet ape yg awak buat.
44Pelabur untuk Projek Kasut Timberland - Thu 30/Mar/2017 4:51pm
Proses menjual tu bagaimana,bape modal yg diperlukan.
45Funder & Partner for Wedding/Function Center - Thu 30/Mar/2017 4:48pm
Tempat yer dimana,bape modalyg diperlukan.
46Pelabur di Perlukan untuk Melabur Dalam Bisnes Lori Tipper 10 Tayar. Kontrak Dah Ada di West Port Klang Selangor. Pendapatan dan Hasil Secara Mingguan - Thu 16/Mar/2017 10:40am
Salam encik zamri,berapa kos diperlukan dlm pelaburan ni.
47Perlukan Vokalis/Penyanyi - Thu 8/Sep/2016 7:21pm
Salam kalau memerlukan live band moden atau tradisional saye sedia membantu..
48Perkhidmatan Busking/Live Band/Pemuzik Iringan Pengantin - KL & Selangor - Wed 7/Sep/2016 5:10pm
Salam hai..ade fb atau instagram x ..?
49Cuci Kusyen Kereta/Carpet/Sofa/Tilam - Wed 7/Sep/2016 4:55pm
Ade kerja kosong x?? Part time
50Kerja Part Time/Full Time (Uber) - Wed 7/Sep/2016 4:51pm
Berminat nk join boleh..?