Mencari Vendor Tudung, Baju Kurung, Jubah, Skirt, Baju Melayu, Baju Kanak-Kanak yang Ingin Meletakkan Barang Mereka di Butik Kami di Plaza Angsana JB
Mashi28 2 - Thu 13/Mar/2014 8:55am [Last Comment]
Assalamualaikum...
Saya mencari penjual pakaian wanita, pakaian lelaki, pakaian kanak-kanak yang ingin meletakkan barang mereka di butik kami yang terletak di Plaza Angsana Jb.

Produk/item yang di kehendaki:-
1. Busana wanita (Baju kurung, jubah, shawl, tudung dan lain2)
2. Baju Kanak2 ( Baju Kurung kanak2, tudung kanak2, jubah kanak2)
3. Busana Lelaki ( Baju Melayu dewasa dan kanak2 )

Kami akan melihat dahulu barang yang ingin di letak dan harga yang di berikan.

Berminat hubungi saya 011-127 32 137 (Pn. Mashitah)

Niche: Program Consignment | Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Siti Liyana Fhadzilah Bte Ahmad - Thu 13/Mar/2014, 9:19am
kalau nak letak dlm 5pcs dulu bole?peplum dress rm70..gambar boleh tengok di http://lifestoryofliyana.blogspot.com/2014/03/baju-cantik.html  
2. Mashi28 2 - Thu 13/Mar/2014, 2:34pm
siti liyana boleh jer :)  
3. Siti Faizah Abdul Rahman - Mon 17/Mar/2014, 10:35am
pn mashitah...blh sya letakkn tudung& shawl  
4. Shareeza Ismail - Sat 29/Mar/2014, 6:49pm
pn mashitah,syarikat saya menjual pelbagai jenis tudung dan shawl. jadi sekiranya puan ok kami berminat nak meletakkan produk kami di kedai puan.  
5. Rashidie - Fri 29/May/2015, 2:25am
Salam, sy juga ingin mencari vendor seperti barangan diatas utk kedai sy di Balok kuantan. Kedai belum dibuka kerana dlm process pemilihan vendor tetapi akan beroperasi secepat mungkin awal bulan jun in. jika berminat boleh wasap sy 0148282241  
6. Along Lin - Fri 12/Feb/2016, 8:48am
Salam.puan butik hanya di jb shj ke.sy di n9 saya ada shwal yg sudah siap di manik. Blh wssp saya untuk keterangan lanjut 0179913577 along  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..