Mencari Tanah untuk Disewa 5000 Ekar 30 Tahun
Muhammad Faisal Bin Ishak - Thu 18/Feb/2016 12:36pm [Last Comment]
Saya mencari tanah untuk disewa sebanyak 5000 ekar satu kawasan bagi tujuan penanaman selama 30 Tahun.

Kriteria tanah :

1) Status tanah wajib pertanian.
2) Area pahang diutamakan.
3) Mesti ada maklumat lengkap pasal tanah.
4) Ada infrastruktur yang baik contoh: sungai atau tepi jalan
5) Keadaan tanah mesti dimaklumkan sama ada terbiar atau dijaga

Direct owner lagi bagus senang saya berurusan. Jangan ada yang mengaku tanah sendiri tapi bila saya minta maklumat semua terkebil2 nak bagi. Itu buang masa saya saja.

Contact :
017-9021074 - jai
faizalishak_94@yahoo.com

Niche: Tanah Sewa
 
1. Muhammad Faisal Bin Ishak - Thu 18/Feb/2016, 5:52pm
Minimum 1000 ekar
Maximum 5000 ekar  
2. Mr Edey - Fri 19/Feb/2016, 10:29pm
Funder Kamin bole fund utk projek besar 40 juta ke atas(no limit). Email Hiddirothman@yahoo.com  
3. Laily Bin Idris - Thu 25/Feb/2016, 6:45am
Assalammualaikum saya mencari tanah utk disewa selama 1 tahun klu ada hubungi saya ditalian 01115405687 atau email saya lailyidris7@gmail.com  
4. En Isa - Fri 26/Feb/2016, 8:45am
2550 ekar di Sg. Siput
1300 ekar Usia sawit bawah 6 tahun..
750 ekar dah siap teres..
500 ekar kosong..
Sambung pajakan..
Ada 50 tahun lagi

Berminat whattsap
Call/whattsap
011-32187680
En Burhan  
5. En Isa - Sat 5/Mar/2016, 12:08am
Maaf 2550 ekar untuk dijual sahaja.tq  
6. Mohd Subhi Ahmad 2 - Wed 27/Apr/2016, 6:46pm
3000 ekar tanah sawit area Raub Pahang untuk disewa segera.
Wasap 0136118862 serius buyer.  
7. Muhammad Yusof 7 - Thu 19/May/2016, 11:18pm
Saya Ada Tanah 4000 ekar ke atas untuk di Sewa wassap saya jika berminat 0135011074  
8. Yogan 3 - Wed 29/Jun/2016, 2:36pm
tanah 1000 ekar ok ke?  
9. Mohd Hafiz Bin Abd Rani - Fri 15/Jul/2016, 2:44am
Saya ingin mencari ladang untuk disewa 1000ekar jika ada pm saya
#geram tnah
#cukai hsil slma 3thun
#photostep ic
Anafi
No-0139462624  
10. Shahrulazlansuhaimi - Fri 16/Sep/2016, 2:37pm
Sedang mencari tanah pertanian untuk disewa seluas 5000 ekar di Pahang. Sila wassap saya jika ada.

Min 2000 hingga 5000 ekar

Azlan - 0102084547 (Call,WhatsApp, SMS)  
11. Aman 126 - Mon 6/Mar/2017, 12:33am
Saya berminat untuk menyewa ladang kelapa sawit,.sekiranya ada boleh hubungi saya 01125372128  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..