Mencari Supplier Frozen Food untuk Kedai Kami (Consignment) - Sungai Buloh
Halissa @ Meridien Mart Enterprise
Wed 16/Dec/2015 9:28am [Last Comment]
Kami membuka kedai frozen food dan barangan harian di sg buloh dan akan beroperasi hujung bulan January.

Jika ada yg berminat utk meletakkn produk frozen anda (consignment basis) di kedai kami sila contact kami dan email kpd: meridien.mart@gmail.com

Terima kasih

Meridien Mart
Sg buloh

Niche: Produk Sejuk Beku | Program Consignment
 
1. Umi Arina Binti Sharrif - Fri 18/Dec/2015, 11:38am
saya ada membuat karipap frozen, dari kota damansara...  
2. Hasan 2 - Fri 18/Dec/2015, 10:35pm
Dimsum frozen halal... Area sepang berminat wasup 01111543145  
3. Hairul Azwan Jalani - Sun 20/Dec/2015, 2:11pm
Produk frozen xde tp kalo brminat jelly kelapa..wasap 0126778662  
4. Shahnon 2 - Mon 28/Dec/2015, 3:24pm
Salam, saya dah email. Produk Crab cheese popia dan popia sayur udang  
5. Mohammad Fudhail - Mon 28/Dec/2015, 3:54pm
daging salai versi negori sembilan. siap packaging serta logo. boleh? 01121248292  
6. Noriah Abu Bakar - Thu 7/Jan/2016, 5:59pm
Salam..

Saya berminat hendak meletakkan produk produk frozen food dan produk kering. Boleh tak Puan berikan no. tel. untuk saya hubungi atau boleh call/wsapp saya di no. 012-6746807. Terima kasih.  
7. Sati Ruhani Ruslan - Wed 27/Jan/2016, 3:38pm
Salam...roti canai frozen

Saiz doh 55 gram rm 2.20/1pek 5 kpg.min 60 pek .

Saiz doh 70 gram rm 2.50/1 pek 5 kpg.min 60 pek.  
8. Zuraidah Hamid - Wed 13/Apr/2016, 12:02pm
sy ada menerima tempahan tat nenas. boleh ke letak di kedai cik
wassap +60122350133  
9. Moodsix - Wed 22/Jun/2016, 2:55pm
Saya menjual dan membekal daging kambing perap sejuk beku.. Beroperasi di Kepong..
Permintaan tinggi untuk produk ini.. Boleh consignment pada kedai2 yg berminat..
Hubungi saya atau whatsapp di 014-3394384 skrg.  
10. Nurain Noorisam - Thu 25/Aug/2016, 3:57pm
Assalamualaikum.. saya menjual dan membekal Sosej Roll frozen... boleh says letak di kedai cik..

wassap 0193546023  
11. Fazura Binti Maasom 2 - Mon 3/Oct/2016, 8:27pm
Salam.sy membuat Popia mini simpul n gulung serunding Ayam,btg buruk rangup berinti dan ketupat papas frozen.wssp sy,zura 019-3758026.  
12. Eeda69 2 - Sat 3/Dec/2016, 4:12pm
Apam putri ayu frozen
Rasa sedap
Harga murah
Wasap 011-31549877  
13. Nadia Ali - Thu 2/Mar/2017, 7:37pm
Kalau berminat nak letakkan kuah rojak homemade
Rm2/bekas boleh wassap saya 0142245472  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..