Hasan 2

Profile
NameHasan
Forum NickHasan 2
RegisteredSat 13/Feb/2010, 12:57pm
Comments by Hasan
1Mencari Supplier Frozen Food - Thu 7/Jul/2016 11:09am
Pengeluar dan pembekal frozen foods Meatball, pau, kepok lekor crispy, dimsum,ketupat palas, dan kuih muih Lokasi bdr baru salak tinggi Berminat wasup je 01111543145
2Khidmat Group Whatsapp Entrepreneur - Fri 18/Mar/2016 8:39pm
My eiza recipe trading 01111543145
3Group Whatsapp untuk Usahawan 1malaysia - Fri 18/Mar/2016 8:38pm
My Eiza recipe trading 01111543145
4Group Whatsapp Info Niaga - Wed 16/Mar/2016 3:28pm
01111543145 my eiza recipe
5Produk Keluaran IKS Muslim - Sat 6/Feb/2016 8:36pm
Kami pengeluar / pembekal meatball / pentol frozen resepi indon dan lain lain produk sejuk beku Harga borong satu bundle 10 kilo rm110 Homebase bisnes wasup je 01111543145
6Group Wassap untuk Para Perniaga Kecil - Sat 6/Feb/2016 8:24pm
01111543145 My Eiza frozen foods
7Mencari Pembekal Ayam utk Restaurant - Selangor - Tue 2/Feb/2016 11:20pm
Bebola daging / pentol ( halal ) Citarasa indon Wasup je 01111543145 Bdr salak tinggi
8Tak Tahu nak Niaga Apa. - Sat 30/Jan/2016 11:06pm
Nak cuba niaga meatball frozen Sekilo rm12 je... Ada -+ 100 biji Wasup je 01111543145
9Pembukaan Frozen Food Mart (Supplier N Agents Diperlukan) - Sat 30/Jan/2016 10:56pm
Bebola daging frozen n produck lain Leh wasup 01111543145 Lokasi bdr baru salak tinggi
10Rakan Niaga - Sat 30/Jan/2016 10:41pm
Boleh cuba niaga frozen food bertapak di rumah dulu... Produk terbaru saya meatball asli resepi indon... Satu kilo rm12 -+ 100 biji sepeket , saiz mcm fishball Saya pengeluar n pembekal Frozen food area niaga salak tinggi
11Menjemput Peniaga2 - Consignment Frozen Shop di Bandar Tun Razak - Sun 24/Jan/2016 8:01pm
Bebola daging ( bakso) sekilo rm12 Wasup je 01111543145
12My Eiza Recipe Halal Food Industri (Pengeluar Dim Sum/Kuih Muih Frozen - Sun 24/Jan/2016 7:56pm
Terkini kami pembekal bebola daging ( meatball)
13Mencari Kerja Part Time Area Nilai - Thu 21/Jan/2016 3:30pm
Berminat nak cuba niaga pau kukus or goreng kepok .... Peralatan dah ada cuma tuan puan perlu ada kenderaan shj... Untung agak lumayan Info lanjut wasup shj 01128397160 Bdr baru salak tinggi
14My Eiza Recipe Halal Food Industri (Pengeluar Dim Sum/Kuih Muih Frozen - Tue 19/Jan/2016 2:06pm
Terkini kami pembekal kepok lekor origanu...harga meme murah sgt n sedap
15Peluang Perniagaan - Tue 19/Jan/2016 2:02pm
Klu nak buat pakej niaga pau kukus.. Atau goreng kepok lekor... Wasup shj 01128397160 Area bdr baru salak tinggi
16Mencari Produk2 Tempatan/Antarabangsa untuk Diedar dan Dijual di Seluruh Sabah - Tue 19/Jan/2016 1:55pm
Pengeluar/ pembekal halal food frozen / fresh Kepok lekor origanu Dimsum Pau Kuih muih Wasup shj 01128397160 Call 01111543145 Area perniagaan bdr baru salak tinggi
17Ingin Memulakan ^^Part-Time Business^^ - Mon 18/Jan/2016 8:13pm
Dok area mana... Klu dekat area salak tinggi leh wasup je 01128397160 Niaga froZen food atau supply kat peniaga
18Cari Kerja Segera Area Nilai - Mon 18/Jan/2016 8:07pm
Nak cuba niaga tepi jalan jual pau, kepok lekor goreng, ayaq cendol Kita pengeluar / pembekal frozen foods Wasup je 01128397160
19Tak Tahu nak Niaga Apa. - Mon 18/Jan/2016 8:03pm
My eiza recipe pengeluar n pembekal halal food industri frozen foods n fresh Leh niaga pau kukus, ayaq cendol, goreng kepok 4 btg singit, goreng karipap / coq badak.... Leh niaga mcm mcm leh niaga... Kepok lekor sebatang boleh potong 14 ke 15 btg Sebatang leh jual goreng rm3 ke 4 ringit Modal sebatang rm 1.20 .. Klu malas nak potong leh beli siap potong sekilo rm9 ( 1 paket) cuba kira utg berapa % sebatang.. Pau kukus leh jual rm1.80 sebiji.. Modal sebiji rm1.16 Dan byk lagi product leh niaga....info la jut wasup je 01128397160 Area tmn seroja bdr baru salak tinggi
20Lekor Frozen Terengganu - Sat 16/Jan/2016 9:44am
Saya berminat sebagal pembekal.. Wasup shj 01128397160
21Fardiana Otak-Otak Popia - Sat 16/Jan/2016 9:42am
Wasup saya 01128397160... My Eiza resepi halal food industri pengeluar pembekal frozen food area salak tinggi Product ; Cendol Kepok lekor Karipap Coq badak Dimsum Pau Dll
22My Eiza Recipe Halal Food Industri (Pengeluar Dim Sum/Kuih Muih Frozen - Thu 14/Jan/2016 8:46am
Terkini kami pembekal bahan niaga cendol Cendol 1 paket 5 kilo Rm16 Air gula merah pekat siap masak 2 liter Rm10 dan santan 1 liter Rm6 Tak perlu nak disediakan semua kami sediakan tinggal nak berniaga sahaja...
23Pekerja Kantin Sekolah Diperlukan Segera - Putrajaya - Thu 14/Jan/2016 8:38am
My eiza resepi halal food industri pengeluar/ pembekal frozen food Pau , dimsum , kuih muih, cendol Lokasi perniagaan bdr baru salak tinggi
24Group Whatsapp Ikhlas - Wed 13/Jan/2016 5:30pm
01128397160 pengeluar / pembekal cendol , frozen foods , pau , dimsum lokasi perniagaan bdr baru salak tinggi
25Mencari Kerja Sambilan Selepas Office Hours - Sel/KL - Wed 13/Jan/2016 5:08pm
Salam tuan.... Kalau berminat nak sama sama mencuba niaga cendol dan pau kukus tepi jalan wasup saya ..01128397160 Saya pengeluar / pembekal frozen food cth dimsum,pau, bebola daging bakso, cendol , karipap , coq badak , ketupat palas , otak otak spring roll dll... Lokasi perniagaan tmn seroja bdr baru salak tinggi...
26Mohon Pandangan - Mengusahakan Tanah - Mon 11/Jan/2016 4:19pm
Sewa / Pajakan je...
27My Eiza Recipe Halal Food Industri (Pengeluar Dim Sum/Kuih Muih Frozen - Mon 11/Jan/2016 11:37am
Saya wasup tuanmohd
28Rakan Perniagaan Halal Mart Diperlukan Segera - Selangor - Mon 11/Jan/2016 11:21am
My Eiza Recipe Halal Food industri... (Frozen) Pengeluar dan Pembekal karipap , cucur badak, Dimsum, Pau , ketupat palas , bebola daging bakso Info lanjut wasup shj 01128397160 / call 01111543145 🌹Agents Are Welcome🌹 Lokasi perniagaan taman seroja bdr baru salak tinggi
29Pekerja Diperlukan Dengan Segera di Cyberjaya - F&B dan Restoran Crew - Sat 9/Jan/2016 7:49pm
Berminat nak niaga pau steamer wasup je 01128397160
30Cari Kerja Part Time/Full Time di Area Seremban - Sat 9/Jan/2016 7:48pm
Tak mau ke Cuba berniaga pau kukus... Dan cendol Pakej menarik wasup shj 01128397160
31Memerlukan Seorang Pembancuh Air & Tukang Masak Melayu Asli - Sun 3/Jan/2016 6:15pm
Peniaga area salak tingi/kota warisan / pekan salak/ nilai / jenderam Ingin cuba berniaga Pau steamer dan dimsum halal ..maklumat lanjut sila Wasup shj 01128397160 lokasi perniagaan saya sepang
32Join Venture Bisnes/Rakan Niaga Dikehendaki - Fri 1/Jan/2016 9:32pm
Saya stokist pau jenama mamaku... Bisnes ada akad brg sampai baru bayar... Setelah 5 bulan berniaga supply pau kat peniaga peniaga steamer n kukus .. Saya lihat ada potensi bisnes pau n froZen ... Idea saya utk kembangkan lagi bisnes .. 1. Cuba pasarkan or deal bisnes dgn kedai seperti speedmart letak steamer dan pau.. Jual frozen n kukus..info seven eleven dah 100 biji buah kedai dah mula jual pau.. Speedmart info setakat ni masih belum buat gi 2. Deal dgn pasarraya or mart mart sama mcm idea 1. 3.teknik manipulate produk kilang tersebut..maksudye bila dah order melebihi 5000 biji sehari.. Kita boleh sambut semua pengeluaran sehari kilang tersebut... Dan pembeli pembeli pau.. Suka atau tak kena beli dgn kita......keuntungan saya jadi stokist adalah pada diskaun belian.. Dari 5% dulu sekarang saya dah dpt 20% diskaun belian... 4.agak sukar nak sembang kat sini takut ada salah faham... Klu ada yg minat utk detail lagi or nak tgk sendiri invoice or bukti niaga ... Leh wasup sahaja 01128397160 Tqvm n maaf
33Ingin Membuka Perniagaan (Modal RM20k) - Fri 1/Jan/2016 8:46pm
Ada tanah nak disewakan di jenderam ... Sewa tanah tersebut pastu kita niaga santai je..,laksa , cendol, pau pastu cari peniaga lain 2..3 org pangil niaga bersama.. Sama sama kuar modal byr sewa tanah... Wasup shj 01111543145
34My Eiza Recipe Halal Food Industri (Pengeluar Dim Sum/Kuih Muih Frozen - Thu 31/Dec/2015 12:27pm
Restoran / kedai makan yg berminat nak cuba niaga kukus PAU dan DIM SUM guna steamer or kukus buluh dialu alukan Area berdekatan dgn lokasi perniagaan saya di utamakan .. Senang kami nak pantau niaga n supply produk... Cikgu cikgu dan arabg ramai nak cuba niaga di area taman taman n tempat kerja pun dialu alukan... Konsep Sama sama kita berniaga ... Kami pengeluar tuan puan buat jualan...
35Minta Pendapat - Nak Pakai Kereta atau Tak - Wed 30/Dec/2015 11:46pm
Klu tak perlu sgt .. Jgn beli dulu... Cuba niaga partime dulu... Saya dok area salak tingi pengeluar frozen food halal .. Dimsum , pau n kuih kuih... Agen agen saya hpir 20 org... Dari jawatan tinggi n rendah .. Niaga produk saya... Minat wasup je 01128397160.. Win win bisnes
36Mencari Pembekal Dessert Secara Consignment & Mencari Pekerja Cake/Dessert - KLIA2 - Wed 30/Dec/2015 11:40pm
My Eiza recipe food halal industri (frozen) Pengeluar Dim sum halal, kuih kuih , ketupat palas dan pau wasup Eiza 0111543145... Harga terbaik utk yg baik baik
37Mencari Pembekal Makanan dan Minuman - Wed 30/Dec/2015 11:35pm
Pak sheikh food industri... Pengeluar Dimsum halal, pau, ketupat palas dan kuih kuih .. Wasup shj 01128397160 tqvm n maaf
38Sedang Mencari Kerja Partime - Tue 22/Dec/2015 10:40pm
Salam tuan... Berminat nak cuba niaga pau / dimsum kukus dan dropship frozen food area nilai / sepang / kota warisan /bbst sika wasup sahaja 01111543145 tqvm n maaf
39Mencari Gerai Sewa Area Putrajaya/Bangi - Sat 19/Dec/2015 6:55pm
https://www.facebook.com/Frozen-Pau-HotMamaku-872920976123325/
40Mencari Kerja Part Time - Banting, Putrajaya, Sepang - Fri 18/Dec/2015 10:44pm
Nak cuba niaga pau kukus dan frozen foods.. Wasup je
41Mencari Supplier Frozen Food untuk Kedai Kami (Consignment) - Sungai Buloh - Fri 18/Dec/2015 10:35pm
Dimsum frozen halal... Area sepang berminat wasup 01111543145
42Pengeluar/Pembekal Frozen Foods (Ketupat Palas, Karipap, Pau, Cucur Badak Harga Borong - Fri 18/Dec/2015 10:31pm
Produk terbaru Dimsum frozen halal.. Berminat sila wasup ye
43Grup Watsap Peniaga Kecil Kecilan - Fri 18/Dec/2015 10:28pm
01128397160
44Pengeluar Makanan Frozen - Selangor - Mon 23/Nov/2015 11:45pm
Anda peniaga goreng goreng...Berminat nak tambah menu .. Niaga pau kukus guna steamer or kukus buluh ..pertanyaan sila wasup sahaja 01128397160 area sepang, dengkil kota warisan salak n nilai
45Produk untuk Consignment di Kedai Saya di Kajang - Fri 6/Nov/2015 10:02am
Salam... Pau jenama mamaku dan ketupat palas masih ada ruang lagi... Wasup saya 01128397160 or call 01111543145 tqvm
46Mencari Makanan Frozen yg Sedap dan Harga Berpatutan - Sat 10/Oct/2015 1:20pm
Ketupat palas frozen ada 4 jenis..wasup saya 01128397160
47Mama Malia Frozen - Karipap Panas! - Sat 10/Oct/2015 1:17pm
Ketupat frozen harga borong dan pau jenama mamaku leh wasup saya 01128397160 lokasi bdr baru salak tinggi
48Mencari Pembekal Fish Cake dan Fish Ball Halal - Sat 22/Aug/2015 1:03pm
Wasup shj saya 01128397160... Dok area mana ye
49Idea untuk Berniaga - Thu 20/Aug/2015 12:41am
Minat nak niaga pau dan ketupat frozen / kukus boleh wasup saya 01128397160
50Produk Frozen Food - Thu 20/Aug/2015 12:37am
Berminat nak bekerjasama pasarkan produk pau dan ketupat palas frozen boleh wasup saya utk info lanjut 01128397160