Mencari Sub Contractor Untuk Projek Rumah Mesra Rakyat (SPNB)
Mr Zack 3 - Tue 17/Sep/2013 1:29pm [Last Comment]
Salam

Kami mencari Sub Contractor untuk menjalankan kerja kerja pembinaan Rumah Mesra Rakyat SPNB

Lokasi - Sekitar Melaka & Negeri Sembilan

Berminat boleh email untuk dapatkan details.

Wassalam

z.myname@yahoo.com

Niche: Kontraktor Pembinaan
 
1. Sheik Abdullah Bin Satarbin - Tue 17/Sep/2013, 2:58pm
Salam..saya barminat..boleh dapatkan butiran kalsu bolrh d belah n sembilan.  
2. Naharuddin Abd Majid - Tue 17/Sep/2013, 8:46pm
Email details ke nahar5445@ gmail.com
Kami CIDB G7, ST CLASS 1 & M&E  
3. Azman 83 - Wed 18/Sep/2013, 8:51am
saya pun minat cuma kami nak tau termnya..jgn ada upront sudah laa..email saya tuah_man2002@yahoo.com..dah buat job ini dinilai.  
4. Reza 21 - Wed 18/Sep/2013, 10:11am
Salam tuan ,

Bole bg detail ke invisible_tiger77@yahoo.com

Asal tiada upfront  
5. Sambung E E - Wed 18/Sep/2013, 12:23pm
saya berminat.tlg email detail.sambungengineering@yahoo.com  
6. Azrul 71 - Wed 18/Sep/2013, 12:47pm
salam,, projek buat longkang..
lokasi serdang
nilai; 150,000.00 (150K )
LA akan di beri pada sub con yang berminat..
boleh mula buat kerja bila2 masa.


012 3442274; ADI (KL)  
7. Bro Musa - Wed 18/Sep/2013, 9:04pm
Salam Warga Majalah.com.
Maklumat terbaharu,Berkenaan Rumah Mampu Milik,Saya dah dapat jalan pergi terus menguruskan Projek ini.Kepada pehak yang mengeluarkan projek.Sekarang Saya Dah Dapat semua cerita.bagaimana untuk mendapatkan nya.Sekarang Saya ada 440 unit untuk mendapat kan (MINCON Projek).Projek Terhad .
Hubungi Saya : 0136002772.
Semuga Berjaya amin...kadar segera.  
8. Classic Gold Trading - Thu 19/Sep/2013, 1:03am
email detail pd saya en zack3
harlemharun@ymail.com
0129377192  
9. Mohd Irwan Bin Mamat 2 - Thu 19/Sep/2013, 11:24am
salam..tumpang lalu...ade tanah 5 ekar untuk dijual di melaka..tanah sedang mengeluarkan hasil getah..berminat call sy 0172754442  
10. Atiqah Bte Yazid - Thu 19/Sep/2013, 1:32pm
salam..
kami pernah buat projek SPNB
sila email kan detail di atiqah.gpibs@gmail.com
hp : 016-3361413 (atiqah)  
11. Lyza 11 - Fri 20/Sep/2013, 10:18am
email detail
nurulmlk@yahoo.com  
12. Dila 85 - Fri 20/Sep/2013, 3:12pm
berminat..
boleh hubungi kamman : 013-2562380  
13. Msr 2 - Fri 20/Sep/2013, 7:57pm
Mencari kontraktor kelas A utk JV projek perumahan tentera. berminat sila email ke dfimsr14@gmail.com

tiada detail atau dokumen akan di email.
yg serius & betul2 minat kita terus set appointment di area KL / Selangor. face 2 face. no upfront bagai.

TQ.  
14. Azrul 71 - Sat 21/Sep/2013, 10:35am
salam, projek longkang tutup, terima kasih kepada rakan2 kontrektor yang mencuba...

dirct awrd kepada: AKYZ Engineering Sdn Bhd..

projek terbaru:
sub total untuk perumahan swsta, jangka masa projek 8 tahun, membina rumah same-D, banglo, lokasi selangor, pay master pemaju ( mincom ), pemaju dan mincon adalah syarikat yang sama serta kawangan yang kukuh... kepada yang berminat boleh bagi profile syarikat..

projek akan datang:
membuat jalan, nilai projek rm200k,lokasi selangor...

membina pagar sejauh 1.2 kilometer, lokasi melaka..

membina kilang, lokasi johor... nilai projek rm200j up = perlukan sebut harga..

membina kilang, nilai projek rm500j up, = perlukan sebut harga..

TQ..  
15. Romzufeka - Sat 21/Sep/2013, 9:20pm
email
ddmr@rocketmail.com

019-365 6175  
16. Mohdyusringah - Tue 24/Sep/2013, 2:32pm
bole email sy detail tu myndeco@gmail.com
yusri 0179585418  
17. Shah 845 - Tue 24/Sep/2013, 5:07pm
salam azrul 71 email detail medanpjs@gmail.com  
18. Shaharuddin 2 - Thu 26/Sep/2013, 8:54pm
Maaf tumpang lalu. Kami mencari subkontraktor yang menpunyai pengalaman buat station minyak . Kerja di Pahang. 0172509158
shaharshafie@yahoo.com  
19. Yad 6 - Mon 30/Sep/2013, 6:43pm
salam Azrul 71, email detail, projek buat jalan di selangor dan bina pagar di melaka tu email: yad.alexander@gmail.com, tq  
20. Hamdan 74 - Tue 1/Oct/2013, 12:16am
saudara Msr 2 saya dah mel minta maklumat lanjut projek Jv  
21. Anderson Soosai - Tue 1/Oct/2013, 6:46pm
pls tell any kontraktor i will check thank you  
22. Yincek Shafiq - Thu 3/Oct/2013, 10:24am
salam. boleh email detail ke madatelier02@gmail.com  
23. Malik Bakar 2 - Fri 4/Oct/2013, 11:46pm
Salam,
Kami pakar dalam kerja-kerja pembuatan pintu dan tingkap aluminium. Harga boleh bincang. Hubungi saya malik 0102104884 atau email jendela_mewah@yahoo.com  
24. Api 5 - Thu 14/Nov/2013, 12:29am
Ready Funder,
Pls email your project and details
urpropertiesmy@gmail.com
0192088027  
25. Saiful Azam 4 - Mon 25/Nov/2013, 5:02pm
kami gabung rancang planning consultant menawarkan khidmat perancang bandar bagi permohonan kebenaran merancang. hubungi 0123776853 atau gabungrancang@gmail.com untuk khidmat kami  
26. Ikhwan 96 - Wed 1/Jan/2014, 6:32pm
Projek di kedah dan selangor  
27. Awan 14 - Mon 6/Jan/2014, 4:34pm
Projk d negeri kedah ada x?sy subcon.. email awansp88@yahoo.com  
28. Awan 14 - Tue 7/Jan/2014, 9:00pm
email:nurulridwan88@rocketmail.com  
29. Encik Zul 4 - Sat 18/Jan/2014, 11:20am
email detail
zulmohdizzuddin@gmail.com  
30. Fasha 28 - Sat 5/Apr/2014, 10:30pm
email detail harga mohdfahsha@yahoo.com
0196082310  
31. Yang 4 - Wed 6/Aug/2014, 11:56pm
mencari project di sekitar northern area. siapa ada, sila bagi peluang... boleh hubungi kita ...  
32. Mohd Shah 39 - Fri 14/Oct/2016, 6:58pm
email detail ke mohdshah7603@gmail.com

terima kasih  
33. Azzri - Thu 25/Nov/2021, 5:56pm
Salam ,
Kami mencari Sub Contractor untuk menjalankan kerja kerja pembinaan Rumah Mesra Rakyat SPNB

Lokasi - Sekitar Johor, Batu Pahad & Mersing

Berminat boleh email untuk dapatkan details.

Wassalam
aieazzri90@gmail.com  

Page 1   (Total 33 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..