Mencari Rakan Yang Boleh Membuat Consignment @ Dropship
Ingin Bantuan - Mon 10/Jun/2013 9:42am [Last Comment]
salam warga majalah...saya telah mengalami kerugiaan dlm perniagaan akibat terlalu percayakan rakan kongsi...kini sudah hampir 3 bulan saya dan suami tidak mempunyai pendapatan tetap...sempena ramadhan dan syawal yg bakal muncul ini....kami ingin membuat jualan baju kurung,tudung dan pakaian kanak2...saya berharap sangat pada sesiapa yg boleh supply barangan tersebut secara dropship atau consignment kerana saya tidak mencukupi modal untuk membayar secara tunai...harap2 ada insan yg sudi menolong kami...tak pernah saya rasa susah begini...mungkin ini dugaan allah buat kami sekeluarga...terima kasih...

Niche: Program Consignment | Program Dropship
 
1. Farah Adilah 2 - Mon 10/Jun/2013, 9:51am
farah_eman1993@yahoo.com  
2. Lanna Fay Kidz Shop - Mon 10/Jun/2013, 9:53am
boleh email kami di lannafay.kidzshop@gmail.com utk dropship  
3. Normah Hussin - Mon 10/Jun/2013, 9:58am
salam.faham sangat dgn masalah mcm ni bila berniaga.blh cal sy 0164822992,sy ada cadar yg blh tn jual online secara dropship.  
4. Mohd Firdaus 49 - Mon 10/Jun/2013, 3:36pm
no telefon tak tinggal.bagaimana boleh dihubungi
017 2958457  
5. Rainbowz - Mon 10/Jun/2013, 6:12pm
siapa yg berminat nak jd agent dropship utk beg dan pakaian wanita sila emel sy lilrainbowz@yahoo.com
thank you  
6. Eyda 20 - Mon 10/Jun/2013, 11:06pm
Salam warga majalah,
Konsep perniagaan yg unik dan mguntungkan! ~Ecosway Farmasi~

1. Modal cuma RM5100 seumur hidup
2. Brpeluang mmiliki kdai farmasi/srbaneka scara PERCUMA, dmana smua kos operasi kdai dtanggung spenuhnya pihak syarikat.
3. Pendapatan sgt lumayan, boleh mncecah shingga RM200K sebulan
4. Tiada risiko kerugian/prsaingan
5. Prniagaan sgt terjamin, krn Ecosway telah beroperasi d M'sia lebih 30 thn dan menembusi pasaran antarabangsa.
6. Lokasi adalh pilihan anda.
7. Latihan/bimbingan dberikan percuma.
Brminat? Segera call/sms 019-5761445~waheda~ anda akan dbantu shingga brjaya.  
7. Mokde - Tue 11/Jun/2013, 10:31am
sedapnyer1@live.com  
8. Masniza 2 - Tue 11/Jun/2013, 2:32pm
saya boleh supply baju menyusu muslimah
https://www.facebook.com/4salemurah/app_190322544333196

jika minat msg saya:
https://www.facebook.com/messages/4salemurah  
9. Nfiqah - Tue 11/Jun/2013, 4:43pm
berminat jual baju kurung cottan Vietnam dan tudung secara consignment/dropship? sila email ke nfiqah@gmail.com  
10. Is89 - Sun 16/Jun/2013, 3:35pm
kami ada tawarkan program dropship barang2 kesihatan kecantikan...

vitamin c 1000mg
maixara c sential
lotion vitamin e

dan lain2..

hubungi
0137231601
0137721201

www.facebook.com/numiesvitmain

tq  
11. Davincy Saha - Mon 17/Jun/2013, 4:10pm
Saya boleh bagi consignment/dropship untuk bedak arab.. berminat hubungi saya di davincysaha@yahoo.com  
12. Fairel 2 - Tue 18/Jun/2013, 7:09pm
Jika berminat layari laman web ini
http://www.sophiepariscloset.com/?member=afyan
*Bisnes fasyen catalog design terkini dr PARIS
*Barangan akan bertukar setiap 45 hari
*Modal hanye RM15 shj seumur hidup
*Keuntungan bersih 20%
*Bonus akan dibayar setiap bln

Baru masuk pasaran malaysia thn lepas
Berminat hubungi sy di
afyan256272@gmail.com
019-2338762  
13. Wirr - Wed 19/Jun/2013, 9:40pm
Sy baru membuka kedai menjual motosikal san aksesori.. sesiapa berminat untuk consignment barang boleh hubungi sy.. 0194351422  
14. The Garden Enterprise - Fri 21/Jun/2013, 2:02pm
Assalamualaikum.. Boleh hubungi saya kalau minat utk consignment product kesihatan terkini.. baru2 ini dipromosi kan dalam rancangan nasi lemak kopi o dan majalah mingguan wanita. Utk keterangan lanjut sila lawat dan like page kami https://m.facebook.com/MemoreenPlusJuiceStokisPasirGudangMasaiPermasJb?_user=1315632140 - Noor Hayati 019-7057859  
15. Aida 228 - Sun 14/Jul/2013, 1:21pm
saya masih ada stok baju raya dan blous.. hubungi saya.. tapi ni area mana.. saya boleh bagi area klang dan shah alam sahaja.

011-15745493 call/sms  
16. Fara 64 - Wed 17/Jul/2013, 7:34am
area mane?sy di kulim kedah..0194119441  
17. Nazrabatik - Thu 25/Jul/2013, 4:22pm
jd agen dropship btik crepe dan jacquard kami dgr hrga borong . emel ke nazrabatik@gmail.com atau sms 0193490859  
18. Arinna Sri Mastika Binti Abd Rahim - Thu 5/Sep/2013, 3:29pm
saya boleh tumapangkan barang jualan saya seperti baju kurung siap, jubah, blaus,dress wanita dll.kawasan shah alam sahaja diperlukan.hubungi arinna 014-7107534  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..