Mencari Rakan Niaga Bidang Pendidikan Berterusan di Seluruh Malaysia
Wan Hisham Wan Ahmad - Wed 17/Jul/2019 2:11pm
Saya menjalankan perniagaan dalam bidang pendidikan peringkat tinggi.

Syarikat saya telah dilantik untuk menjadi pusat kerjasama bagi menjalankan program Executive dibawah seliaan Universiti Teknologi Malaysia (UTM) dan Universiti Malaysia Pahang.

Perniagaan ini telah bermula sejak dari 2013 Sehingga ke hari ini saya hanya menjalankan perniagaan ini di sekitar Lembah Kelang sahaja. Saya berminat untuk mengembangkan perniagaan saya keseluruh Malaysia. Saya ingin memperlawa mana-mana individu untuk menjadi partner / funder saya bersama menjalankan perniagaan ini.

Bagi sesiapa yang berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut sila hubungi saya di talian 010 7703100. (Hisham).

Niche: Mencari Pelabur | Pusat Pendidikan Tinggi | Pusat Latihan
   
 1. Mani 13 - Thu 25/Jul/2019, 4:22pm
  saya berminat
  pm 01126510256  
 2. Suraya 240 - Wed 21/Aug/2019, 2:23pm
  Assalamualaikum tuan, saya Pn.suraya daripada pemaju perumahan Bandar Utama Batang Kali, mempunyai beberapa Lot / unit kedai yang baru sahaja terima sijil layak diduduki, sekiranya phk tuan ada mencari tapak untuk tujuan membuka cawangan perniagaan tuan boleh menghubungi pihak kami ditalian tetap :
  03 60750 1058 / 012 2198865

  sekian terimakasih  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)