Mencari Peti Sejuk Terpakai
Zarraah - Wed 8/Jan/2014 1:27pm [Last Comment]
Saya mencari peti sejuk terpakai bawah RM250.Area Selayang dan yg berdekatan dengannya.

Niche: Perkakas Elektrik | Barangan Terpakai
 
1. Nor Zalipah Binti Zailan - Wed 8/Jan/2014, 2:12pm
saya juga sedang mencari peti sejuk terpakai..saya tinggal di Dato' Keramat. Jika ada hubungi saya 0123667846  
2. Puteri Norhalinda - Wed 8/Jan/2014, 2:15pm
Saya ada peti sejuk dua tingkat masih cantik dan elok ..Sendiri punya sebab nak jual beli lagi besar. Macam baru nak jual RM350.00 aje call sya kalau berminat di 01123805837  
3. Eliza Im Worldwide - Wed 8/Jan/2014, 9:03pm
Salam,
jika masih mencari saya ada sharp condition 90% ok cuma scratch sikit . Area kepong 016-343-6041  
4. Yahya Samsuddin 2 - Thu 9/Jan/2014, 8:32am
Nak tahu cara buat duit 10k sebualan.call/whatsaaps 0129496879  
5. Azza 15 - Thu 9/Jan/2014, 12:14pm
Salam,saya ada satu peti sejuk
boleh dtg tgk di ukay perdana
0126322462  
6. Mohd Kamal Bin Mohd Jan - Fri 10/Jan/2014, 7:43am
Lori sewa 0172196121  
7. Anna 68 - Tue 11/Feb/2014, 11:27am
Salam...saya mencari peti sejuk terpakai kalau boleh yang masih dalam waranty lagi. Anggaran RM400 beserta penghantaran. Xkisah jenama apa pun asal masih dalam keadaan baik lagi. Jika ada plz email sy segera..

nur_ruzannaharun@yahoo.com  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..