Mencari Perniagaan yg Boleh Dibuat di Universiti
No Owner - Sat 24/Sep/2016 6:49am [Last Comment]
MENCARI SEBARANG PERNIAGGAN YG BOLEH DIBUAT DI UNIVERSITI

UNTUK TAMPUNG DAN TAMBAH PERBELANJAAN HARIAN

APA2 PERNIAGAAN, YANG PENTING HALAL

PERLU SECEPAT MUNGKIN. TERIMA KASIH

- Ali

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Farah 324 - Sat 24/Sep/2016, 10:11am
    berminAt utk jadi investment leader BItcoin..dgn serendah RM400..google about bitcoin..its good investment..  
  2. Tunez - Sat 24/Sep/2016, 4:14pm
    Berminat utk jadi agen Home Deco..bermodal rm75 utk beli 2 buku katalog..
    Cth keuntungan satu bilik kuliah.. RM500 - RM1500 (home deco 1-2hr)
    Boleh lawati website kami..
    www.ecofabric.biz  
  3. Ziela Laily Binti Zainuddin - Sun 25/Sep/2016, 10:26am
    Salam..berminat jadi ajen jual makanan western food dan frozen kontek sy di 016-9141462. Buat part time.tq  
  4. Zaharibj - Sun 25/Sep/2016, 4:00pm
    buat dropship, tanpa modal..lihat produk di http://jimatbiz.blogspot.my/
    wasap ke 0133914176  
  5. Saiful 457 - Mon 26/Sep/2016, 10:43am
    0108398177 untuk pelbagai perniagaan  
  6. Wahidah 23 - Tue 27/Sep/2016, 9:02pm
    BEG RM20 & RM25/ DIBUKA UNTUK DROPSHIP 

    Kepada yang berminat untuk menambah pendapatan sampingan. Boleh join group dropship handbag RM20 & RM25 

    ?BEG KOREAN FASHION - Design pelbagai 
    ?SEMUA HARGA BERMULA DARI RM20 HINGGA RM25 
    ? POSTAGE KAMI URUSKAN 

    Berminat boleh PM 011 12878 301   
  7. Akmal 306 - Fri 30/Sep/2016, 11:04am
    wassap saya 0129659721  
  8. Nazrul 67 - Mon 3/Oct/2016, 8:32am
    011 12327677 - business backpack/hiking/sports etc  
  9. Valvet - Tue 4/Oct/2016, 12:08pm
    Nak jd agent Kuih Kapit yang sangat famous sekarang?

    Whatsapp 0174095879  
  10. Abdul Muhaimin Osman - Tue 4/Oct/2016, 10:20pm
    saya mebuat apa2 jenis baju .. kamu boleh ambil order di tempat study ... email kan details acmo_90@yahoo.com  
  11. Norick Once - Wed 5/Oct/2016, 7:24pm
    Bleh jd agen topup n byr bil...wassap sy 0169349819  
  12. Isam 2 - Fri 7/Oct/2016, 9:14pm
    emel saya seraikayu12712@gmail.com untuk peluang melakukan drosphip barangan outdoor, pasaran luas,  
  13. Pena Biru - Sun 9/Oct/2016, 2:35am
    Mahu jadi agen pengedar ais krim UDS boleh inbox wasap saya 0149285411. Kami adalah pengeluar.  
  14. Faiz 547 - Fri 14/Oct/2016, 10:05pm
    berminat untuk jual bare2 gajet yang muroh2 dan topup saya buleh tolong sadara wassap saya 0192614270 faiz klate.  
  15. Fikry 7 - Mon 7/Nov/2016, 12:20pm
    Kenapa tidak cuba menjual simkad? student dengan handphone dah macam sebadan dah.. setiap kali awak berjaya jual simkad awak akan mula terima komisen bulanan setiap kali pelanggan awak itu topup (tak kiralah dia topup di mana).

    Boleh Whatsapp saya di talian 0105348579 dan saya akan terangkan dengan lebih lanjut.  
  16. Abu Widad - Tue 24/Oct/2017, 2:19am
    Jus durian belanda



    P.m saya  
  17. Anie 7 - Wed 27/Feb/2019, 3:40pm
    kain tudung dan brooch  
Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!