No Owner

Profile
NameDeleted Topics, For Our Future Reference/research
Forum NickNo Owner
RegisteredThu 13/Jan/2011, 9:35am
Topics by Deleted Topics, For Our Future Reference/research
1Bisnes Lembu Korban - Wed 5/Dec/2018 12:03pm
2Kesal Dengan Mentaliti Rakyat Sekarang Terutama Golongan Muda! (7) - Fri 12/Oct/2018 10:28am
3Cadangan Perniagaan - Modal Dalam RM 2k (13) - Fri 14/Sep/2018 10:59am
4Senarai Perniagaan yang Tidak Betul dan Berisiko Tinggi Melakukan Penipuan (5) - Thu 6/Sep/2018 11:47am
5Mohon Bantuan Berkenaan Lesen Memandu (3) - Sat 11/Aug/2018 12:07pm
6Tanah 2 Ekar - Nak Buat Apa (9) - Fri 16/Feb/2018 6:36am
7Hibah Secara Terus Kepada Waris (Tanpa Faraid) (3) - Mon 4/Dec/2017 1:45pm
8Mencari Pembekal Gula Pasir Urgent! (9) - Mon 30/Oct/2017 2:18pm
9Spam: Peluang Kerja Part Time Sehari USD100? wrmoney.club (3) - Fri 22/Sep/2017 10:28am
10Guna HP & Start Jana Income (Spam) - wrmoney.club (3) - Fri 22/Sep/2017 7:37am
11Jana Income Tanpa Modal! Rovmoney.club (3) - Tue 5/Sep/2017 9:13am
12Ingin Menjadi Ejen Dropship (7) - Thu 27/Apr/2017 11:55am
13Saya Sedang Mencari Peluang Pendapatan/Perniagaan! (2017) (35) - Mon 10/Apr/2017 2:20pm
14Saya Sedang Mencari Peluang Pendapatan/Perniagaan Sampingan! (70) - Mon 13/Mar/2017 11:08am
15Real Fx Trading Profit 10-30% A Day (94) - Fri 24/Feb/2017 12:33pm
16Saya Berminat Berniaga Dengan Modal Rendah RM500 - Tahun 2017 (36) - Mon 9/Jan/2017 8:13am
17Bisnes Gunting Rambut - Bertanya Pendapat (13) - Mon 14/Nov/2016 10:38am
18Mencari Part Time Data Entry Online Jobs (4) - Tue 8/Nov/2016 12:07pm
19Kaedah Asas Permohonan Balak? (2) - Wed 28/Sep/2016 9:56am
20Mencari Perniagaan yg Boleh Dibuat di Universiti (17) - Sat 24/Sep/2016 6:49am
21Info Perlaking & Perlashine (2) - Tue 16/Aug/2016 9:16am
22Mencari Part Time Business - Modal RM 5,000 (25) - Wed 10/Aug/2016 10:21am
23Penipuan Please Help Me (3) - Mon 11/Apr/2016 12:05pm
24Minta Pendapat Pasal Courier Service - Jadikan Kedai Sebagai Tempat Transit (2) - Thu 7/Apr/2016 10:48am
25Hati-Hati La (7) - Fri 19/Feb/2016 11:29am
26Minta Pendapat - Nak Pakai Kereta atau Tak (16) - Wed 30/Dec/2015 10:15am
27Rumah Banglo Beserta Tanah Secara Tanah RM99k (7) - Fri 27/Nov/2015 12:03pm
28Jana Pendapatan Tanpa Modal - Jobrize.com (3) - Thu 22/Oct/2015 1:58am
29Modal RM15k - Berminat Membuka Kiosk Sendiri di Dalam Pasaraya (18) - Mon 21/Sep/2015 2:50pm
30Highway Group Resources Sdn Bhd - Skim Cepat Kaya? (3) - Mon 21/Sep/2015 8:48am
31Minta Pendapat: Tutup Kilang Kitchen Cabinet atau Meneruskannya (20) - Fri 18/Sep/2015 11:55am
32Kena Tipu RM250 Sebab nak Buat Loan. (7) - Tue 8/Sep/2015 1:45pm
33Pinjam RM 5k untuk Perkhawinan (3) - Thu 30/Jul/2015 11:42am
34Bantuan @ Dana untuk Ibu Tunggal (27) - Mon 27/Jul/2015 10:53am
35Perancangan Bisnes Air Berkabonat (13) - Wed 24/Jun/2015 10:13am
36Baru Saya Berminat Sangat utk Kerja di Luar Negara Australia/New Zealand. 1 Tahun Tunggu nak Pergi Tak Dapat Sejak di Tipu Agen. (14) - Tue 21/Apr/2015 1:05pm
37Macam Mana nak Bawa Masuk Produk ke Pasaraya - Kopi Arabica, Robusta & Luwak (3) - Mon 9/Feb/2015 9:41am
38Siapa Pernah Buat Loan SME untuk Pinjaman Premis Perniagaan? (3) - Tue 3/Feb/2015 10:35am
39Saya Ada Modal RM30k. Cukup ke untuk Saya Buka Kedai Jual Bahan dan Peralatan Bakeri? (12) - Tue 27/Jan/2015 8:10am
40Kalau Anda 200k Bisnes Apa yang Anda Boleh Buat? (36) - Sat 17/Jan/2015 1:50pm
41Ingin Mencari Peluang Perniagaan (41) - Wed 14/Jan/2015 2:50pm
42Ingin Buka Petrol Station (17) - Tue 6/Jan/2015 10:43am
43peruserpaid.com - Betul atau Tipu? (15) - Wed 26/Nov/2014 11:28am
44Tak Puas Hati! Kepada Pemberi Pinjaman (15) - Thu 13/Nov/2014 1:58pm
45Mencari Pembekal Gemstone Mineral Sparkle (8) - Tue 4/Nov/2014 9:12am
46Mencari Medical Card Untuk Suami Isteri (8) - Mon 3/Nov/2014 11:43am
47Siapa Ada Info Idha Nawawi Bin Haris (15) - Tue 21/Oct/2014 9:20am
48Perkhidmatan Babysitter/Pengasuh Online di Malaysia - Kajian Pasaran (14) - Wed 15/Oct/2014 2:34pm
49Berminat untuk Berniaga - Modal RM 600 (40) - Mon 13/Oct/2014 9:30am
50Forex Managed Account (56) - Mon 13/Oct/2014 7:54am
Comments by Deleted Topics, For Our Future Reference/research
1Kesal Dengan Mentaliti Rakyat Sekarang Terutama Golongan Muda! - Thu 24/Jan/2019 2:12pm
usaha sendiri dari bawah,jangan cari jalan pintas,xperlu paksa orang tua kosongkan peluang untuk anda. anda satu hari nanti akan jadi tua juga. anda pasti tak suka kalau golongan muda paksa anda bersara suatu hari nanti sebab mereka nak jawatan anda dan mereka nak peluang bisnes yg anda kosongkan. belajar usaha sendiri dari bawah.x ada sesiapa nak halang anda berniaga di malaysia ini.
2Guna HP & Start Jana Income (Spam) - wrmoney.club - Sat 23/Sep/2017 3:59pm
Maaf. Mmg spam. Saya baru follow x sangka spam.
3Spam: Peluang Kerja Part Time Sehari USD100? wrmoney.club - Fri 22/Sep/2017 3:34pm
tq bro
4Jana Income Tanpa Modal! Rovmoney.club - Tue 5/Sep/2017 11:48pm
Assalamualaikum semua ... sy minta maaf ya ... mmg betul ape yg diberitahu tu bahawa web ni scam ... sy pon baru sahaja tau, tadi sy pon ade search pasal website ni , dan ia mmg scam ... Saya mohon maaf sekali lagi
5Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Sun 5/Mar/2017 8:42am
*TOPIC c1ose*
6Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Sat 4/Mar/2017 7:10pm
Aik...aku cabar ko dr sblm ko tanya soalan2 tu... Sekarang aku tanya ko apa masalah ko sebenarnya? Ko dr mana punya bendera/broker mana yg kau naung? Ko yg start dulu dan aku cabar ko secara gentle kita live trade? X payah bg alasan bukan2..live trade..ingat..live trade.. Aku pantang ngan melayu meniaga mcm ni lah...suka jatuhkan org...bangsa sendiri plak tu...yg paling sedih scam bangsa sendiri...aku akan maafkan ko kalau ko sahut cabaran aku..kita live trade...ingat..ko yg mulakan... Org yg dah salah dan bersalah memang pandai berdalih dan cari salah org lain...dgn nama Allah aku memang xkan maaf kan ko...suka2 cakap org x beramal...ko jawab sendiri dgn pro ko yg dah melampau sangat bahasa ko...sbb tu jgn bermain dgn api...ko tanggung akibat ko sendiri...memang kita patut saling memaafkan tapi dgn nama Allah aku tak maaf kan ko sampai ko sendiri yg dtg cari aku utk mintak maaf...so pandai2 ko lah ye...aku rela c1ose topic supaya aku tak terpancing amarah dan buat tambah dosa dgn org mcm ko ni yg x sedar2...
7Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Sat 4/Mar/2017 4:04pm
LIVE TRADE lah...kasi tengok nilai pips awak...bukan sembang je cakap “bukan brp byk pips yg kita dapat tapi nilai pips yg kita dapat“(ayat ko).... Come on lah pro...buktikan je dgn LIVE TRADE...bukan cakap kebabom sana sini... Ayat2 ko tu mcm org yg bg class je ko tau tak...org bg class sume cakap mcm pro... LIVE TRADE kalau berani...biar org yg jd saksi antara kita (mcm lagu ler pulak)...ko memang salah tempat ko masuk nak tunjuk pro...kat sini kene batang hidung ko balik...zaman sekarang org nak bukti bro...bukan cakap je mcm pro...kat tapak org lain ko boleh lah aman sbb org diam x layan..kat sini ko akan menyesal sbb aku cabar ko LIVE TRADE biar org2 tengok....
8Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Sat 4/Mar/2017 3:15pm
Ko memang kelakar...budak2 pon tau dan bersepah falsafah yg ko cakap tu kat dunia...cakap memang senang bro... Buy sell, cut loss, switching, MM sume org tau... When comes to real trade its different...sbb tu I cakap x yah cakap byk... Jom LIVE TRADE biar org nampak...cakap je sume org boleh bro...anak aku pon boleh cakap buy sell...market we don't talk after it happen...now we talk before it happen...so pls except my challenge we LIVE TRADE...
9Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Sat 4/Mar/2017 3:06pm
Ko jawab dulu pertanyaan awal...ko jgn rasa org yg kene dengarkan ko...ko tu sape yg dr awal tunjuk bagus... Pertanyaan awal selesaikan dulu...selesaikan yg awal baru aku layan soalan2 ko... Jgn alih kan topik... Sanggup sambut cabaran LIVE TRADE utk buktikan ko ni PRO dlm trading dan bukan PRO dlm bercakap atau hanya PRO dgn lesen yg ko ada... X yah berkokok bende2 lain dulu... Buktikan PRO dlm LIVE TRADE yg org lain boleh jadi saksi utk monitor live trade between u and me... Ko dtg tapak org pastu nak org ikut kehendak ko plak ye...aku x nak membanggakan diri berlebihan tapi ko yg dah melampau... Sbb tu aku cabar ko sahut cabaran open LIVE TRADE seminggu je...biar org jd saksi tengok hasil kita...xde apa yg kita tutup2...open up... Ko x yah jawab apa2 kalau x berani dan x yah komen2 selagi ko x berani nak LIVE TRADE...dah live trade nanti pastu ko boleh tau byk pasal aku...nak dtg jumpa pon boleh...aku bayarkan ko tiket flight dan hotel utk dtg kat company aku...TAPI LIVE TRADE dulu...x yah byk alasan... YES or NO? Ramai yg baca thread ni dan tentu dorang nak tengok bukti yg nyata...jgn jatuhkan maruah ko sendiri...BUKTIKAN...kita LIVE TRADE
10Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Sat 4/Mar/2017 1:25pm
Nampak sangat ko memang PRO dlm berkata kata2...tunjukkan PRO ko dgn LIVE TRADE... LIVE TRADE LIVE TRADE LIVE TRADE LIVE TRADE Aku dah ready anytime je...tunggu ko mau sahut ke tak... Ko bukak acct kita open up log in password utk org monitor...aku pon camtu... Tu jer...x yah cakap byk lg dah... Aku cuma tunggu LIVE TRADE CHALLENGE ngan ko...tu jer Malas nak layan komen2 PRO dlm bercakap... Cuma jawapan YES or NO kita LIVE TRADE Tq
11Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Sat 4/Mar/2017 1:00pm
Come on insanpencen...stop change topic... Show ur skill and powerfull wat ever yg u dah cakap... Kita LIVE TRADE...x yah byk citer lg...jgn jd tong kosong...
12Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Sat 4/Mar/2017 12:52pm
Hello bro...x yah banggakan lesen2 utk pengiktirafan...trade ni 1 hal je...u make money or u lose money... Yg mcm tin kosong tu sape??? Ko yg start dan apa yg ko cakap sume kene kat batang hidung ko balik... Ko memang PRO dlm bercakap... Kalau ko PRO dlm trading jom kita open LIVE TRADE between u and me...biar betul2 TERBUKTI...x yah cakap2 politik lagi dah...biar org tengok bukti dr hasil LIVE TRADE...sume org boleh tengok...u ask for it u got it
13Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Sat 4/Mar/2017 12:41pm
Yes...my experience lebih 20 thn as trader dan working with overseas fully license...ko nak lesen apa ko cakap..meh aku tunjukkan...aku jd trader dr zaman commodity...sume masih manual...pastu timbullah forex...dr mt, mt1, mt2, mt3, mt4, sampai la ni mt5...ko start yg mt brp? Aku bukan nak sombong atau menunjuk nunjuk atau berlagak tapi ko dah melampau... Bagus lah kalau kau pro..buat iklan sendiri dan bagi peluang kat org buat duit kaw2... Aku anti scam...aku cuma kaki belasah profit je... Kalau aku senang je...sape yg percaya nak joint silakan...xde nak paksa2 dan tunjuk terer...biar hasil yg membuktikan...cakap kebabom sana sini pon x guna...habuk pon tarak...ko nak tarik prospek atau investor yg dah joint aku pon xde hal...itu hak org...yg mana dah joint dan nak close acct pon silakan...
14Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Sat 4/Mar/2017 11:05am
Tuan Zul633 dan Tuan Aso Tamaki saya rasa cukuplah utk terus argue dgn org mcm ni... Kita tunggu jawapan pembuktian utk LIVE TRADE CHALLENGE ngan beliau...memang betul kat dlm byk penipu scammer dan nubie setahun jagung yg suka tunjuk pro kat tapak org dgn niat utk mendapatkan hasil dgn mudah tanpa berusaha utk buat thread sendiri... Better we make good money in our investment program...x yah layan insanpencen UNLESS beliau setuju nak terima CHALLENGE LIVE TRADE secara terbuka...that's all... We r not saying that we r PRO in here but we sharing and giving our experience with for those interested... Wassalam and happy weekend and enjoying ur profit widrawal :)
15Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Sat 4/Mar/2017 10:18am
STOP showing off by talk to much in here... Aku tunggu jawapan ko je ni utk buktikan kat semua warga majalah dan biar dorang jadi saksi... Kita LIVE TRADE...terbukak...kasi log in dan investor password kat sini... Tu je...x yah nak berkokok lg kat sini kalau ko x berani...
16Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Fri 3/Mar/2017 11:32pm
READ this... Promosi Full Set Ebook + Video Lengkap Belajar Trading Forex By Oma Ally. Percuma Ebook Asas Trading Forex Csr100. Hanya RM50 Shj.  Maybank Etiqa 2 - Thu 2/Mar/2017 11:31am salam satu malaysia.. kepada anda yg berminat utk belajar real trading forex..  (View full content..) Niche: Forex Malaysia  Insanpencen - Fri 3/Mar/2017, 3:30pm mai jumpa aku untuk jadi OKB....lepas nie tak payah sibuk nak jual ebook lagi, Fokus kat trading jer. Tks.  Aso Tamaki - Fri 3/Mar/2017, 11:22pm saya nak jadi okb.abam insanpencen buat kelas ke?bleh eh scam kat thread org.sambil selam minum air eh :p  
17Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Fri 3/Mar/2017 11:10pm
Insanpencen...brp lama experience ko dlm forex atau futures market atau stok market atau sume jenis market trading ni? Now we don't talk about pass...we talk futures...u the one who start 1st come and disturb my thread... So I challenge u we open up our live trade...u bukak 1 new acct dan I pon sama...kita kasi log in password biar org monitor...biar warga majalah yg tengok result...terserah dan lantak lah kalau ada yg nak copy trade...kita buat seminggu jer cukup... X yah dok habaq mcm pro lagi...buktikan dgn live trade depan saksi2 kat majalah ni...ada berani?
18Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Fri 3/Mar/2017 10:40pm
Scam2 SORRY...not my tipe...insanpencen maybe x paham dgn entry point post saya...memang saya tak kasi TP...go and think by ur self...study chart...all post market break high midnight...kenyang total 350 pips... Forex we don't talk about pass and what already happened...now we talk about futures..no one knows but only can predict from what u have analys... U berani tak take my challenge we open live trade with fresh acct and let forumers see the result... We r not showing previous result but we do live result with live trade... Seminggu je cukup...x kisah lah result seminggu trade tu 30% ke...100% ke...300% ke...
19Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Fri 3/Mar/2017 8:38pm
Monitor trade?? Monitor katne?? Betul2 lawak ler awak ni.. Dah brp lama jd trader? Saya x berminat dgn suggest awak.. Kalau awak pro buat lah utk org2 yg memerlukan..x payah kat topik org..saya tengok habis thread org awak kacau..tapi kalau awak nak tunjuk pro sangat dan nak compare ngan saya, saya ok je..amacam? Biar semua org boleh tengok kita punya live trade records..kita buat seminggu je cukup..x yah lama2..awak siapkan 1 acct fresh dan saya pon sama..then log in password(investor) kita open kat sini bagi 1 malaysia tengok..saya memang suka challenge ngan pro2 ni..
20Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Thu 2/Mar/2017 10:21pm
Aik...sape yg ke laut?? Ada sy bagi signal lg ke?? Tau baca ke tak? Nak free pi cari tempat lain.. Da bagi free signal pips kaw2 2x cukup lah. Ni attitude trader dan investor..nak profit besar tapi nak free..
21Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Tue 28/Feb/2017 10:02pm
Besok kul 10 pagi Donald Trumph speech... Market for sure unpredictable gila2... Kita stay away dulu... But my prediction USD weak (base on setiap kali kalau Donald Trumph speech)...Just speculation...but better stay away...
22Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Tue 28/Feb/2017 7:12am
Cukup2 lah ye 2x saya kasi test free signal...
23Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Tue 28/Feb/2017 6:58am
Kebabom....hit target 350 pips...
24Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Mon 27/Feb/2017 4:53pm
Faliq 5...awak kan ada buat program2 forex dan awak jugak trader...btw saya dah email
25Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Mon 27/Feb/2017 7:49am
Assalamualaikum dan selamat pagi... Kita dah buy GBPJPY 139.20...GBPUSD 1.2395... EURUSD 1.0555...AUDUSD 0.7670...NZDUSD 0.7190... Target total pips 350...
26Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Sun 26/Feb/2017 7:36pm
Jom tengok pips utk besok Isnin 27 Feb meletup ke tak... Buy EURUSD Buy GBPUSD Buy GBPJPY Buy AUDUSD Buy NZDUSD Mostly pair XXXUSD BUY....SELL USDXXX Tak dapat total minimum 350 pips tak payah respon iklan saya... Good luck Make good profit with real forex trading
27Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Sun 26/Feb/2017 11:32am
Kita bukan trade di currency sahaja...dimana ada peluang di gold/silver, cfd, oil akan kita ambil kesempatan utk masuk post especially peluang di atas 100 pip sehari. Target utk Isnin kita dah nampak peluang utk grab 350 pips minimum. Tq
28Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Sat 25/Feb/2017 12:00pm
Nssb dan My696 i dah email... Kepada yg nak privacy just drop ur wassap number kat email... Nanti i add then senang nak explain. Tqvm
29Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Sat 25/Feb/2017 12:43am
Sama2 En Zul...
30Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Fri 24/Feb/2017 10:24pm
Done..pukul 10.22 close post total lebih dari 150 pips... Tak mustahil kan kalau nak profit 30% sehari...
31Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Fri 24/Feb/2017 9:53pm
Alhamdulillah GBPJPY meletup 100 pip lebih saat ini pukul 9.53pm... Kita tunggu GBPUSD pulak...
32Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Fri 24/Feb/2017 5:22pm
Pukul 5.21pm dah profit 100 pip lebih... InsyaAllah sampai malam cecah 200 pip up...
33Real Fx Trading Profit 10-30% A Day - Fri 24/Feb/2017 3:20pm
Kita dah sell GBPUSD di 1.2560 dan sell GBPJPY di 141.60... Target profit 100-150 pip ROI target untuk hari ni 30-60% All the best!!!
34Bisnes Gunting Rambut - Bertanya Pendapat - Wed 14/Dec/2016 3:48pm
Search fb belajar gunting rambut @Azhari48 .. Terima kasih pendapat @Agenthartanah001..
35Bisnes Gunting Rambut - Bertanya Pendapat - Tue 15/Nov/2016 9:11am
Terima kasih @Linkman atas pendapat yang diberi..
36Antara Kedai Dobi, Printing dan Restoran - Mon 3/Oct/2016 6:33am
Terima Kasih semua :-)
37Minta Pendapat - Nak Pakai Kereta atau Tak - Thu 9/Jun/2016 12:50am
Assalamualaikum semua.Masalah saya dãh selesai.Terima kasih untuk bangun semua .
38Hati-Hati La - Mon 22/Feb/2016 2:27pm
pompuan nak carik duit lebih dari lelaki kot .. nak kawen x cukup duit ....
39Hati-Hati La - Fri 19/Feb/2016 12:12pm
btol tu Rijallan Abuya ... aku ingat kan pompuan lemah lembut pakai tudung bagai x buat keje haram tapi demi nak hidup kan diorang sanggup buat keje cam ni .. langsung x fikir kan samada orang yg mintak bantuan ni susah ke sengkek ke .. lagi mau mintak upfront .. klo ade duit baik x payah nk merayu bagai kat sini nak soh org luluskan pinjaman kan ..
40Minta Pendapat - Nak Pakai Kereta atau Tak - Wed 30/Dec/2015 10:34pm
Terima kasih semua.
41Rumah Banglo Beserta Tanah Secara Tanah RM99k - Wed 9/Dec/2015 1:09pm
bagi saya satu nama org yg terkena tu.. boleh report polis kalo sy tipu.. semua pembeli ok je.. yg x beli pulak bising..
42Modal RM15k - Berminat Membuka Kiosk Sendiri di Dalam Pasaraya - Mon 28/Sep/2015 10:59am
thank you Annie 28
43Modal RM15k - Berminat Membuka Kiosk Sendiri di Dalam Pasaraya - Tue 22/Sep/2015 4:38pm
Hi semua... terima kasih atas nasihat n bantuan anda
44Modal RM15k - Berminat Membuka Kiosk Sendiri di Dalam Pasaraya - Tue 22/Sep/2015 10:32am
terima kasih atas pandangan semua. Anda memang sahabat yang baik. Kepada yang memberi pandangan secara personal kepada saya juga terima kasih. Anda semua memang TIP TOP
45Bantuan @ Dana untuk Ibu Tunggal - Wed 29/Jul/2015 8:19pm
klu pasal gereja xyah ckp...sy sndr pernah ditawarkan macam2...tp bg sy biarlah sy fakir sy mati dalam islam..wallahualam..n pengakuan dr insan dr gereja tu ramai ibu tunggal yg dia tlg berjaya n kaya... untuk pengetahuan tuan jais tidak membenarkan sebarang pengumuman dibuat melainkan ada surat kebenaran dr jais...ni yg nazir masjid sndr bagitahu sy...tp sy blh minta bantuan org perseorangan...masjid benarkan..
46Bantuan @ Dana untuk Ibu Tunggal - Tue 28/Jul/2015 3:42pm
Baitulmal dh call sy juga.. katanya klu sy dh setahun kat kl baru la dorang boleh bantu..sbb sy bru lg n musafir dia xdpt nk bantu...tp sy puji inisiatif dorang utk call sy selepas post ini dipanjangkan...bukan rezeki sy mungkin...wallahualam
47Bantuan @ Dana untuk Ibu Tunggal - Mon 27/Jul/2015 2:36pm
Sy blh redha tp lam masa yg sama kita kene usaha,Allah x ubah nasib sesuatu kaum klu kita sndr xubah...sedih ke hulu hilir bwk anak tp layanan menghampakan...spptnya anak dibesarkn dgn suasana selesa n kasih syg...tp menumpang,tido masjid,tido rumah org..sy kene ubah nasib sy b anak2...maiwp bru call sy td,ad hamba allah panjangkan post ni...syabas! Walau xdpt nk bg bantuan atas sbb sy x bermukim kat sana lebih dr setahun..tp call untuk amik tahu...
48Bantuan @ Dana untuk Ibu Tunggal - Mon 27/Jul/2015 11:28am
Benar...dan memng benar...sedih rasanya bila kita susah org tolak sana sini...jalan kaki kelek anak naik bas nk ke sana sini...tp xde apa2 pon dpt...nk jumpa yb pon susah..3kali pergi xdpt jumpa yb busy..mtk no tepon p.a ckp xblh lg...sabar je la..
49Perancangan Bisnes Air Berkabonat - Tue 30/Jun/2015 8:55pm
ada lg blh kongsi
50Perancangan Bisnes Air Berkabonat - Fri 26/Jun/2015 4:55pm
tq brad pitt..