Mencari Penternak Puyuh - Melaka/N9/Johor
Zharbiz - Sun 14/Oct/2012 2:25pm [Last Comment]
Salam... saya mempunyai rancangan untuk menjual daging puyuh di melaka kepada para peniaga dan di kedai makan. So saya mencari penternak dan pemborong puyuh untuk berbincang tentang harga. Saya utamakan penternak di melaka, johor dan negeri sembilan kerana dekat untuk mengambil daging puyuh. Boleh call 0172806989 atau send email zhar2571@gmail.com. Terima kasih semua

Niche: Penternak Burung Puyuh
     
  1. Zizie78 - Sun 14/Oct/2012, 5:50pm
    bro pegi je kat opis FAMA negeri.. dieorang ada list penternak2 puyuh... kalu melaka kat area durian tunggal ada penternak puyuh..  
  2. Zharbiz - Mon 15/Oct/2012, 11:49pm
    terima kasih zizie78  
  3. Zizie78 - Thu 18/Oct/2012, 2:00am
    ok.. sama2..  
  4. Abdul Ghany - Fri 19/Oct/2012, 3:54pm
    saya ada supply burung puyuh.

    untuk hubungi saya di 011114666819

    atau partner saya adzman: 0193399586  
  5. Ra Cd Topan - Thu 1/Nov/2012, 4:57pm
    salam
    saya penternak di selangor
    hubungi saya
    013-2964988 (shah)  
  6. Syafiq 117 - Mon 12/Nov/2012, 8:29pm
    salam... sy penternak dan membekalkn daging burung puyuh proses di seremban...
    hubungi 019-3732402
    (syafiq)  
  7. Faz Jr1 - Fri 23/Nov/2012, 7:43pm
    Saya ada menjual burung puyuh marinated berminat sila sms ke 019-6878135. Pasaran sudah masuk ke s'pore.  
  8. Haslina83 - Wed 19/Dec/2012, 1:42pm
    salam..saya nak tanya berapa harga belian utk sekilo puyuh yg encik ambil?  
  9. Saihaffez - Thu 21/Feb/2013, 12:29pm
    saya ada supply burung puyuh area melaka dan tangkak boleh hubungi haffez 017-7707384  
  10. Sanusi 9 - Thu 7/Mar/2013, 11:43am
    en syafiq saya nak anak burung puyuh untuk di bela sendiri en ada jual ke  
  11. Isma Iftitah Enterprise 2 - Wed 27/Mar/2013, 9:21pm
    burung puyuh rm 80 sekor
    boleh call 0129318064
    atau emel:lufthi_79@yahoo.com  
  12. Azif - Fri 29/Mar/2013, 11:05am
    Salam pd semua, sy ada supply daging burung puyuh (siap Proses). Purata berat 1.4 kg - 1.5 kg (1 pek-10 ekor) Harga
    RM 23 sahaja. Jika berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan boleh email pada sy : mhh_1982@yahoo.com
    jika ambil kuantiti banyak diskaun akan diberikan.  
  13. Azif - Thu 4/Apr/2013, 12:11pm
    Salam pd semua. Ada sedikit kesilapan teknikal. Purata berat daging puyuh bagi sepuluh (10) ekor adalah 1.5 kg - 1.59 kg. Harga adalah sama. Tawaran Diskaun juga sama. Harap Maklum  
  14. Srineswar - Tue 4/Jun/2013, 11:14am
    saya berminat unt membela burung puyuh. Di area johor menjuak anak puyuh , sila bgi contec no dgn detail . tksih  
  15. Shaifulrizam Bin Ramli - Mon 8/Jul/2013, 9:23am
    Saya pembekal daging puyuh siap proses dengan harga berpatutan..Sila hubungi saya untuk maklumat lanjut 012-9365242  
  16. Zuraina 3 - Sun 11/Aug/2013, 1:03pm
    Saya penternak dari negeri sembilan.boleh call saya 0126328085 zue  
  17. Zuraina 3 - Wed 23/Oct/2013, 12:01pm
    kepada sesiapa yang memerlukan bekalan anak puyuh dalam kuantiti yang banyak boleh hhubungi saya ...penghantaran di sediakan .......daging pun ada.....zue 0126328085  
  18. Zuraina 3 - Mon 4/Nov/2013, 12:47pm
    salam.....kepada penternak2 puyuh yang berskala besar syarikat kami mengalu-alukan untuk sesiapa yang sedang mencari pembekal anak puyuh pada harga yang rendah .......sebarang mAklumat boleh hubungi saya zue 0126328085.......harga kami tawarkan serendah rm0.40........mengikut kuantiti anak yang diperlukan....dan kami membekalkan anak yang ber umur seminggu...........  
  19. Azidil Azim - Tue 19/Nov/2013, 1:15pm
    Kami mnyediakan bekalan puyuh yg siap di proses... Hubungi sy jika berminat.. Azidil.. 0127332329... Bekalan sekitar johor... Harga boleh dirunding..  
  20. Izanrawang - Thu 26/Mar/2015, 1:13am
    salam kpd sume warga majalah.com d sink syarikat kami puyuh bumi sc. kami juga ad membekal kan dying puyuh Segar Dan frozen serta ank puyuh brusia 1mggu (rm1.00) dn 2mggu (rm1.80). lokasi kami brtempat do SG choh rawang Selangor. harga yg kami tawarkan amat brpatutan dn segar dr ladang. jika berminat blh menghubungi kami di talian 0192230207(chedet) 0142658586(izan) kami sedia menerima tempahan  
Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.