Mencari Penjual Borong Barang Trend dan Terkini
Surf Venture Enterprise - Mon 23/Jun/2014 2:57pm [Last Comment]
Hi ,

Salam Sejahtera ,

Saya mencari seseorang atau syarikat yang boleh menjual borong dengan harga yang murah , produk yang saya perlukan adalah seperti fashion dan accessoories terkini seperti cap , handbag dan sebagainya ..

TAPI YANG TREND SEKARANG !!

kalau boleh yang ada picture produk yang nak diborongkan dan discription seperti material , size , dan sebagainya ..

jika ada , sila email kan detail dan picture produk kepada saya..

admin@lavendra2u.my

Thank You

Niche: Pemborong Beg Tangan | Pemborong Aksesori Lelaki
 
1. Azrul 207 - Mon 23/Jun/2014, 3:40pm
Salam,kami adalah pemborong dan pembekal pelbagai jenis wideshawl serendah rm6- rm7,terdapat juga perbagai jenis bawal,seperti bawal adijuma,bawal siang malam bawal paisley bawal satin branded,harga borong sekitar rm7 ,kami juga membekalkan telekung lycra utk belian borong,legging,inner magic..utk keterangan lanjut boleh whatsApp 0122414823 atau follow instagram azzsmallmarket  
2. Pemborong Jeans Pantai Timur - Thu 7/Aug/2014, 4:29pm
kami adalah pemborong jeans berkualiti AAA. boleh dapatkan harga terbaik rm35-45 termasuk penghantaran ke premis anda. contact 0129691573 or sms or whatsapp  
3. Basrifah - Wed 13/Aug/2014, 12:05pm
Handbag borong wassp 0163539142  
4. Eva Riesza Ben - Tue 26/Aug/2014, 11:48am
salam.
saya adalah pembekal untuk barangan handbag, perfume, cap, produk kecantikan, kesihatan, jam tangan dll

maklumat lanjut email : ebeautyhomespa@yahoo.com  
5. Hanbaekorea - Sun 15/Mar/2015, 1:15am
Kami Orang Korea

fashion semua dari korea

Beg, cap, handbag, aksessories all made in korea

Beg serrendah RM5.00
Cap serendah RM3.00
handbag serendah RM5.00
aksesssories serendah RM0.50 (50 sen)

semua made in korea..

email kami.. hanbaekorea9@gmail.com  
6. Natalia 2 - Sat 1/Aug/2015, 4:10pm
Berminat dgn palekat pants was up Natalia 012-2164212  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..