Mencari Pembuat Kuih-Muih Frozen
Rosly Haron - Tue 22/Nov/2011 2:49pm [Last Comment]
Kami mencari pembuat kuih-muih frozen seperti pau goreng, donut, char kuey, pisang goreng, murtabak mini dll. Kami mempunyai pasaran dan memerlukan bekalan yang berterusan. Saiz, bentuk, rupa dan rasa hendaklah mengikut spesifikasi kami. Pembungkusan disediakan dan harga akan dirundingkan. Pembayaran secara tunai. Sesiapa yang berminat diminta berhubung dengan kami melalui email: rosbih@gmail.com

Niche: Tempahan Kuih Muih | Produk Sejuk Beku
 
1. Rohaida Kamaruddin - Tue 22/Nov/2011, 3:26pm
En. Rosly boleh hubungi saya di 0193824121 kalau En. Rosly berminat dgn mini murtabak, kuih badak, kuih kasturi & karipap frozen. Mekasih  
2. Zul Nasi Lemak - Tue 22/Nov/2011, 3:48pm
en rosly di mana? saya boleh menyediakan berbagai kuih muih frozen . sms saya 0172802512 kajang.  
3. Fazil 3 - Tue 22/Nov/2011, 4:26pm
kami pembuat /penjual murtabak singapura frozen dan segar
0125362281  
4. Intan Sari Abu Bakar - Tue 22/Nov/2011, 8:19pm
saya boleh bekal kan samosa frozen - call 0193239127  
5. Zamzam 7 - Tue 22/Nov/2011, 11:04pm
salam....donut.. ya kami pembekal donut berminat hubungi 012 6036425  
6. Amran 17 - Wed 23/Nov/2011, 12:06am
saya boleh supply popia otak-otak dan popia sata...

hubungi saya: amran: 013-3430030  
7. Hanim 17 - Wed 23/Nov/2011, 10:45pm
Assalam En. Rosly, saya boleh bekalkan produk sejuk beku western Steaq Hub. Sila hubungi saya Hanim 0129105672, Gombak, KL. Facebook Hanim Abd Raoff
www.steaqhub.com  
8. Sri Ani - Thu 24/Nov/2011, 7:50pm
Salam En Rosly, Kami pengeluar produk roti boom kosong dan berinti, harga boleh runding berminat hubungi saya sanabilmarketing@yahoo.com - 0123589260 - johari  
9. Mamabes - Sun 27/Nov/2011, 11:28pm
Salam. Saya boleh bekalkan frozen
shepherds pie
mamabes49@yahoo.com  
10. Izzati Mohamed - Mon 28/Nov/2011, 3:00am
salam.. ibu saya ada membekalkan char kuey dan karipap segera. area kelantan. berminat blh email asrofc@yahoo.com  
11. Mikael Adam Harris - Wed 30/Nov/2011, 2:48am
salam ... sya pembekal kuih karipap ... dijamin sedap dan murah , sekali cuba psti nak lagi sila hubungi 012-3592852 Yul  
12. Mawarbaiduri - Thu 1/Dec/2011, 10:22am
SALAM.. SYA KAT MERU, KLANG
FROZEN UTK KARIPAP, PAU KACANG, ROTI SOSEJ
AZMIE_INA@YAHOO.COM  
13. Nora 59 - Tue 6/Dec/2011, 12:56am
Salam En Rosly dan semua pembaca majalah.com,
Saya adalah pengusaha kedai bakeri dan juga pembekal frozen bun/sweet bun. (Terdapat dalam 30 jenis bun)

Jika berminat boleh hubungi kami;
website:http://www.mybreadstation.com
email: mybreadstation@gmail.com
hp:0192165100

Terima kasih  
14. Mikael Adam Harris - Tue 6/Dec/2011, 3:27pm
salam ... sya pembekal kuih karipap ... dijamin sedap dan murah , sekali cuba psti nak lagi sila hubungi 012-3592852 Yul  
15. Neeza 7 - Tue 6/Dec/2011, 8:14pm
sy ade membuat donat, pau goreng n kuih bakar perisa rempah,labu n pandan frozen.dah pasarkn produk area muar.
klu berminat bleh contact sy

email ;lebainniza@yahoo.com  
16. Syamjutawan - Wed 7/Dec/2011, 12:08pm
saya syam, menjual dan membekal kuih sejuk beku seperti karipap kentang dan sardin, cucurbadak, keria, kasturi...setiap hari kami mendapat tempahan dari pejabat dan peniaga.

sangat sedap dan rasa lain daripada yang lain

kami membuat kuih setiap hari dan ingin mencari pasaran yang lebih luas.

sebarang pertanyaan hubungi syam 0172604341 atau lina 0193769072 / 0176223738  
17. Kapten Azan - Fri 9/Dec/2011, 11:05am
En rosly,saya merupakan pembekal karipap gulung (frozen food).Rasanya lain dari yang lain dan memang sedap.Selain itu saya juga membekalkan Burger Goreng (frozen food).Hanya perlu digoreng dan sedia untuk dihidang.Lain dari yang lain & Rangup serta sedap. (Niezam-0125703859) @ mail : kaptenazan_win9695@yahoo.com.my & az_winmajutrading@yahoo.com  
18. Nor Azura 4 - Mon 12/Dec/2011, 5:15pm
Assalam,

Saya adalah pembuat karipap pusing sejuk beku. Produk kami terdapat dalam 3 perasa :
1. Karipap Pusing Kentang Ayam
2. Karipap Pusing Kentang Sardin
3. Karipap Pusing Kentag

Sample untuk dirasa ada disediakan dan saya boleh menghantar kerumah. Disertakan juga gambar produk yg telah siap dibungkus setiap set.

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
019-3353547 / 012-3665941 (En Nor Azura/Pn Zizie)  
19. Norliza Bte Rahmat 2 - Wed 14/Dec/2011, 10:23pm
salam,saya ade membuat,karipap,popia sayur,donut dan satay frozen.sila lihat laman web saya norliza44.en rosli tinggal di mana?..no tel saya 0197575988  
20. Anilza - Mon 26/Dec/2011, 7:42am
salam..saya pembuat kulit karipap sejuk beku...rangup dan sedap..Saiz M (30 kpg)= RM2-20), Saiz L(30 kpg)= RM3.00)  
21. Anilza - Mon 26/Dec/2011, 7:48am
salam..kepada warga majalah yang berminat untuk membuat tempahan kulit karipap sejuk beku..saya pembuat kulit karipap sejuk beku ..rangup dan sedap..saiz M (30 kpg) = RM2-20, saiz L (30 kpg)= RM3-00. jika berminat SMS atau telefon di talian 010-424 7784. saya dari bandar bukit mahkota, bangi  
22. Jeevana - Tue 3/Jan/2012, 12:27pm
Syarikat Kami boleh membekalkan tepung bebola roti canai, chapati, roti canai segera dan chapati segera. Syarikat kami sangat terkenal di Malaysia terutamanya di Klang Valley. Salah satu customer terbesar kami ialah Air Asia. Barangan kami agak murah dan berkualiti dan dijamin 100% halal. Tolong hubungi saya untuk quatation dan pertanyaan lebih lanjut di talian 0163020102.
Thanks.  
23. Azlina 67 - Thu 19/Jan/2012, 6:37pm
salam 1 malaysia.....sy berminat utk membekalkan puteri ayu frozen....sila hubungi sy 012-7298337  
24. Hazry75 - Sat 21/Jan/2012, 7:27pm
Kami pembekal pau & dimsum halal (dari jakim & haccp). Baru bertapak di johor. Sedang mencari agen...berminat sila email hazry.jehz@gmail.com  
25. Erniza Ismail - Thu 1/Mar/2012, 5:23pm
salam.saya pembuat kuih sejuk beku seperti karipap pusing,karipap biasa, sardin gulung, donut,roti goreng dan pau.
Rasa sangat sedap harga berpatutan.
Jika berminat hubungi saya 019 3528950 atau email hannanaufal@yahoo.com  
26. Shamanza Enterprise - Fri 2/Mar/2012, 8:44pm
salam..
saya pembuat frozen food..pelbgai jenis produk keluaran shamanza enterprise antaranya karipap pusing(inti sardin,kentang ayam,kentang daging)donut,sosej roll,popia,cucur badak,samosa,roti canai dan lain2..berminat boleh hubungi saya 017-5353860:: harga pemborong boleh dirunding 10 biji RM2.00-2.50...sekian :)


I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys  
27. Aishah 118 - Fri 30/Mar/2012, 3:26pm
saya boleh bekalkan kuih-muih frozen seperti sadin roll, kuaci, kasturi, donut, cucur badak, samosa, bijan, pau goreng dll. boleh mengeluarkan kuantiti yg banyak.. berminat hubungi saya 016-3615506 (harga boleh dirunding)  
28. Marina 20 - Thu 3/May/2012, 12:54pm
Saya ada buat makaroni bakar frozen n murtabak mini forzen homemade.
Berminat boleh hubungi saya 0139337498  
29. Suryani Yasid - Mon 14/May/2012, 5:33pm
membuat dimsum & dumpling halal dari rumah (home made), citarasa enak dari bahan2 terpilih....
berminat sila hubungi 012-7520966  
30. Mohd Sarif Jafar - Tue 2/Jul/2013, 11:29pm
salam...satu umat muslimin dan muslimat pada mereka yang telah melangan karipap pusing dan samosa frozen pelbagai inti masih melangan.berbanyak t.kasih dan mereka yang belum mencuba untuk sendiri atau hendak menambah pendapatan sila hubungi-0136243496-zila ismail  
31. Hidayah 195 - Wed 21/Aug/2013, 4:40pm
salam.saya pembuat kuih sejuk beku seperti ,karipap biasa, karipap sardin roti goreng
Rasa sangat sedap harga berpatutan.
Jika berminat hubungi saya 0173047976
gbudhak@yahoo.com
saya area melaka  
32. Suzi Madom - Thu 19/Sep/2013, 2:42pm
salam. saya pembekal pelbagai frozen..spt karipap, samsa, donut..berminat hubungi saya suzimadom@gmail.com
tel : 013-7371612  
33. Maira 17 - Thu 10/Oct/2013, 8:41am
Salam,saya masih baru dlm industry frozen.saya hanya membuat karipap kentang dan sardin shj.jika berminat,boleh hubungi saya.alamat area jln kebun 0192291831  
34. Noor Rafidah 3 - Thu 17/Nov/2016, 9:52am
As Salam.. Saya pembekal donut versi mcm big apple, insya Allah lembut n gebu persis donut big apple..nk cari pasaran area KL.. berminat boleh hubungi saya.. 019-9633182 atau 011-2945228  
35. Eeda69 2 - Sat 3/Dec/2016, 4:20pm
Asslm..sy pengeluar kuih frozen

Donat
Karipap kentang rangup
Karipap pusing
Putri ayu

Dijamin sedap n puas hati
011-31549877  
36. Azim 36 - Tue 12/Jun/2018, 2:06pm
saya ada membuat karipap kentang frozen kawasan johor bahru. Jika berminat boleh hubungi saya melalui whatsapp 0137776596  
37. Irni Fazrita - Fri 4/Dec/2020, 3:30pm
Assalammualaikum.. saya pembuat donat frozen donat berintikacang,coklat dan kelapa frozen. Jika berminat boleh wasap saya. wasap.my/60165388023/orderdonat  

Page 1   (Total 37 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..