Mencari Pembekal untuk Bisnes Online (Pakaian/Tudung/Beg/Kasut Etc)
Nursarah - Fri 19/Aug/2011 11:58am [Last Comment]
salam sejahtera,

saya sedang merancang untuk buat bisnes secara online melalui blogshop/FB pageshop.untuk itu saya mencari supplier baju kurung moden/jubah moden/tudung terkini/shawls terkini/beg, kasut dan aksesori wanita.

saya mencari pembekal (KL, Selangor) yg bersetuju untuk barangan jualan mereka di pakai oleh saya dan seorang teman untuk sesi photoshoot untuk bisnes online ini. (gambar akan diambil oleh fotografer profesional modelling, serta make up profesional).

ini kerana saya inginkan kelainan pada blogshop/FB pageshop tersebut supaya sangat menarik supaya dapat memenangi hati para pembeli. gambar yang cantik pasti akan menarik minat ramai pembeli. blogshop/FB pageshop ini turut mengetengahkan cara berfesyen terkini. untuk memberi inspirasi juga kepada para pelawat.

kepada yang berminat sila tinggalkan email anda, saya akan email lanjut tentang projek bersama ini. (meeting akan di arrange dengan dealer yg serius sahaja).

jika tiada aral melintang, blogshop/FB pageshop tersebut akan di launch selepas AidilFitri.

Terima Kasih majalah.com

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Tudung | Pemborong Beg Tangan
     
  1. Mohd Kamal B Mohd Rais - Fri 19/Aug/2011, 12:50pm
    kamalttp@hotmail.com,klang-kamal  
  2. Naj 2 - Sun 21/Aug/2011, 3:16am
    tgk blog
    http://nhvariety.blogspot.com/
    dan facebook
    https://www.facebook.com/nhvariety  
  3. Intan 125 - Mon 22/Aug/2011, 11:26am
    supply tudung hasanah collection
    tengok blog tudunglycra.blogspot.com.

    emel : tudungintan@gmail.com  
  4. Nabilah Rosli - Mon 22/Aug/2011, 3:08pm
    HANDBEG TREN MASA KINI!! BORONG SERENDAH RM27..sila lah lawati Blog i :)

    sakurashop2u.blogspot.com  
  5. Siti Nurzawani - Tue 23/Aug/2011, 12:29am
    wanie.zainudin@gmail.com

    sy menjual shawl chiffon yg ditempah khas.visit blog sy : http://waniezainudinstuffz.blogspot.com/  
  6. Yin 2 - Tue 23/Aug/2011, 1:28pm
    yiyinlovate@gmail.com  
  7. Nur Azian - Wed 24/Aug/2011, 7:31am
    nurazian86@yahoo.com.my  
  8. Umi 11 - Wed 24/Aug/2011, 9:38am
    http://umiekamil/darwisy.blogspot.com/
    tgk blog saya jika berminat  
  9. Emma 31 - Wed 24/Aug/2011, 7:07pm
    salam..sya lh bg hrga rendah klu bli kodi..lh send pic n sya cri ..add fb sya--jom singgah shawl..saya knl rmai supplier  
  10. Azvra Mohdana - Thu 25/Aug/2011, 12:57pm
    emma ada suplier baju muslimah dari indonesia tak?  
  11. Rose 68 - Thu 25/Aug/2011, 3:40pm
    boleh juga jika berminat dengan barangan saya.. lihat di http://rns-collection.blogspot.com. untuk handmade item  
  12. Muaxx Fashionista - Sat 27/Aug/2011, 12:03am
    Fesyen Korea/Jepun

    boleh layari muaxxfashionista.blogspot.com

    Kami juga menjual secara borong dan runcit.  
  13. Miera 12 - Sat 27/Aug/2011, 2:24am
    BRANDED SHAWL!! LV, GUCCI,COACH,BURBERRY,FENDI,ETC...
    emel me for sample..

    amira_fazwani@hotmail.com  
  14. Tudungborong Com - Mon 29/Aug/2011, 2:27pm
    Kami membekalkan tudung dengan harga termurah, terkini, berkualiti dan istimewa hanya terdapat di tudungborong.com.kami menjual secara borong, dengan harga yang sgt2 berpatutan.boleh datang ke kedai kami di roshni bazar atau secara online. Anda boleh melihat dan memilih koleksi tudung yang kami tawarkan laman web kami, dan sekiranya anda berminat, anda boleh terus membuat tempahan dan bayaran secara online.(untuk yg online). kami juga ada buat penghantaran ke sabah dan sarawak.
    untuk menjadi agen, sgt2 kami alu2kan.
    Kedai Kami (Legacy Universal SDN BHD) di JLN TAR, Roshni Bazar. sebelah KAMDAR, depan coliseum. jika berminat dan mmpunyai apa2 pertanyaan, hubungi kami di:

    website : www.tudungborong.com
    tel : 013-2679807
    facebook page : tudungborong.com  
  15. Handbag Wholesale - Tue 30/Aug/2011, 1:24am
    Hye dear
    kami peborong bag & BAJU online, u bleh melawat kedai borong i kat penang jugak ye ;)
    sila email i tuk dpt harga borong
    www.handbagwholesale.my
    016-4095181

    smua ready stock ye
    macehh  
  16. Cikyus - Sun 4/Sep/2011, 8:10pm
    salam saya adalah pembekal untuk butik dan juga peniaga kecil di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak bagi barangan tersebut:

    -TELEKUNG BERSULAM
    -KAIN COTTON
    -KAIN CHIFFON
    -JUBAH BERMANIK
    -BAJU KURUNG MODEN COTTON BERMANIK
    -BAJU KURUNG MODEN SATIN SILK BERMANIK
    -BAJU KURUNG MODEN CHIFFON BERMANIK

    *barangan yg dibekalkan sgt berkualiti dan 100% dari Vietnam.harga sangat berpatutan kerana saya mengambil stock terus dari Vietnam ke Malaysia tanpa menggunakan sebarang khidmat org tengah.min bg belian borong bermula dari 12pcs sahaja.untuk keterangan lanjut mengenai harga sila hubungi saya.

    -NO TEL : 013 4561173 (nieza)
    -EMAIL : onceparadise@yahoo.com
    -FACEBOOK : vanessavanilla@yahoo.com (Cik Yus)  
  17. Handbag Wholesale - Mon 5/Sep/2011, 2:43pm
    Salam,
    kami pemborong bag & BAJU online, u bleh melawat kedai borong i kat penang jugak ye ;) sila email i tuk dpt harga borong www.handbagwholesale.my 016-4095181/04-2833102
    smua ready stock ye macehh  
  18. Norhidayah Zainal - Mon 5/Sep/2011, 3:27pm
    assalamualaikum
    saya menjahit dan menjual baju kanak2 kurung dan mencari kedai atau butik yg berminat utk memborong baju2 saya..
    jika berminat dgn produk baju saya blh ke Fb Nor Hidayah Zainal
    atau email norhidayah1009@yahoo.com.my  
  19. Fiza 75 - Tue 6/Sep/2011, 4:39pm
    salam... saya mmg mencari agen utk menjual tudung... saya menjual tudung dengan harga borong (special price)... boleh hubungi saya untuk berbincang dengan lebih lanjut : 017-6910801 / 019-3773968  
  20. Wan Azreen - Wed 7/Sep/2011, 12:16am
    fiza 75: sy berminat untuk menjadi ejen menjual tudung..  
  21. Ida Az - Sun 11/Sep/2011, 8:21am
    Saya menjual batu tampal & tudung lycra /thai silk secara retail & w/sale. untuk kelainan sy bleh design sendiri batu pada tudung.berminat bleh email idaaz05@gmail.com  
  22. Amelia 5 - Sun 11/Sep/2011, 8:08pm
    salam..saya merupakan pembekal kaftan, hoodie n baju muslimah direct daripada Indonesia. harga kami adalah berpatutan . dan kami juga merupakan agen tunggal forever 8 di malaysia. sila hubungi 0142288466  
  23. Ien Shop - Fri 16/Sep/2011, 9:57pm
    saya ada supplier shawl secara borong .cukup murah .min 10pcs .email iencollections@yahoo.com  
  24. Feroz 2 - Sun 18/Sep/2011, 7:20pm
    Saya menjual secara borong baju kurung, pakaian muslimah . Harga borong dari rm 30 - rm 35. Sila email untuk maklumat lanjut. Saya hanya menjual secara borong saja. Email saya en. Feroz my_trading77@yahoo.com  
  25. Hacksazimi - Mon 26/Sep/2011, 7:15pm
    fiza 75 n ien shop emailkn to ayeingurlz@gmail.com  
  26. Nazri 56 - Tue 27/Sep/2011, 1:49am
    salam, saya pembekal hoodie direct dr indonesia, harga berpatutan, sila email arshnafi@gmail.com utk details harga borong..TQ  
  27. Asmadi 7 - Mon 10/Oct/2011, 12:23pm
    Assalammualaikum,

    Kami Dari Adyanz enterprise, produk utama kami adalah tudung bidang 60" yang jika dilihat pada masa ini agak sukar untuk didapati di pasaran.
    Jika berminat dan untuk sebarang pertanyaan puan boleh rujuk

    https://www.facebook.com/pages/Adyanz-Enterprise-Pembekal-Pengedar-pakaian-Muslimin-Muslimat/228668127186536  
  28. Papa Rayyan - Tue 11/Oct/2011, 5:28pm
    Salam, Kepada sesiap yg inginkan barangan dari US, saya akan membekalkan barangan itu direct dari US ke rumah anda. Barangan seperti handbag Coach,baju POLO RL, TOMMY, GAP, Levis, Victoria Secret dan macam2 lagi. Pakian jenama kanak2 juga ada.sila email kepada saya amirfaris1212@yahoo.com atau call 0125048700 untuk rundingan.saya akan berda di USA pada bulan NOV ini. Saya juga ingin mencari agen untuk di malaysia.  
  29. Liana 35 - Mon 31/Oct/2011, 4:48pm
    VIEW ME AT : http://beg1malaysia.blogspot.com

    unique handmade beg  
  30. Hasfulullah - Mon 16/Apr/2012, 6:42pm
    http://www.aniseshop.com/

    https://www.facebook.com/AnisEshopHijabFashionHouse?ref=ts

    boleh e-mail admin@aniseshop.com utk pertanyaan

    menjual hijab, shawl, dan baju kurung moden...  
Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!