Mencari Pembekal Telur Itik Mentah
Mohd Fairuz Bin Mahmud @ samudra network
Thu 21/Feb/2013 1:56pm [Last Comment]
*boleh membekalkan 10k biji seminggu
*pada harga rm 0.25
*sebarang urusan adalah tunai
*penghantaran terus ke pihak kami

berminat boleh

sms/call 019-3461695
mohd fairuz bin mahmud
banting,selangor darul ehsan

Niche: Pembekal Telur
 
1. Bro Musa - Sun 3/Mar/2013, 8:53pm
0.25 telor kena kuluar kan sendiri bro.
murah sangat.  
2. Mr Razi 2 - Mon 4/Mar/2013, 11:44am
setahu saya ada penternak itik telur mega di kampar jual 10,000 biji sehari kpd kilang telur pun harga 40 sen sebiji. Yang boleh jual sebiji 25 sen ni penternak yang dpt bantuan modal rm250 juta mcm NFC, berbentuk makanan ternakan drpd kerajaan  
3. Zan89 - Sun 31/Mar/2013, 8:21pm
harga mngarut la bro.....xbleh pegi hrga 0.25 sen  
4. Reminder2020 - Tue 9/Apr/2013, 7:47am
TAKDE OTAK punya pemborong, telur ayam gred C pun , kalau beli 100,00 biji pun masih 28 sen sebiji, tengok la website FAMA. Kalau ca tu aku pun nak buat iklan,,,, "Memerlukan bekalan telur ayam 10,000 biji sehari, pada harga 2 sen sebiji, bayar cash lepas 3 hari"  
5. Abdul Aziz 27 - Fri 19/Jul/2013, 3:08pm
mungkin telur lain kot?.....tk logik akal.  
6. Pzan2003 - Fri 1/Nov/2013, 5:02pm
telor cicak nak tak 1biji 24sen je,huahuahua  
7. Emi Afizan - Thu 18/Sep/2014, 2:26pm
En. Fairuz, saya boleh supply telur itik dalam jumlah yang en. fairuz nak. tapi harga boleh up sikit tak? sebab saya kena delivery dari paka, Terengganu. dalam 50 sen sebiji.  
8. Robiah 4 - Sun 22/Feb/2015, 11:13am
Mencari pembeli telur itik mentah area Seberang Perai Utara. Wasap 0134231403  
9. Mohd Fairuz Bin Mahmud - Fri 20/Mar/2015, 2:44pm
Close  
10. Khairul Azman 5 - Fri 17/Mar/2017, 2:39am
saya penternak itik telur di kg gadong negeri sembilan. Mengeluarkan 800 hingga 1000biji sehari. Sepapan saya jual rm15.00(sebiji 50sen). Berminat hubungi saya 0167789658. Khairul-JK Agrofarm  
11. Mohd Isa Bin Abd Kadir - Wed 21/Jun/2017, 1:45pm
Area ampang kt mana nk cari item/daging item fresh..  
12. Wan 1437 - Thu 2/Sep/2021, 5:07pm
mencari beras hancur sekitar pasir gudang
01128617557  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..