Mencari Pembekal Telur Itik Mentah
Mohd Fairuz Bin Mahmud @ samudra network - Thu 21/Feb/2013 1:56pm [Last Comment]
*boleh membekalkan 10k biji seminggu
*pada harga rm 0.25
*sebarang urusan adalah tunai
*penghantaran terus ke pihak kami

berminat boleh

sms/call 019-3461695
mohd fairuz bin mahmud
banting,selangor darul ehsan

Niche: Pembekal Telur
     
  1. Bro Musa - Sun 3/Mar/2013, 8:53pm
    0.25 telor kena kuluar kan sendiri bro.
    murah sangat.  
  2. Mr Razi 2 - Mon 4/Mar/2013, 11:44am
    setahu saya ada penternak itik telur mega di kampar jual 10,000 biji sehari kpd kilang telur pun harga 40 sen sebiji. Yang boleh jual sebiji 25 sen ni penternak yang dpt bantuan modal rm250 juta mcm NFC, berbentuk makanan ternakan drpd kerajaan  
  3. Zan89 - Sun 31/Mar/2013, 8:21pm
    harga mngarut la bro.....xbleh pegi hrga 0.25 sen  
  4. Reminder2020 - Tue 9/Apr/2013, 7:47am
    TAKDE OTAK punya pemborong, telur ayam gred C pun , kalau beli 100,00 biji pun masih 28 sen sebiji, tengok la website FAMA. Kalau ca tu aku pun nak buat iklan,,,, "Memerlukan bekalan telur ayam 10,000 biji sehari, pada harga 2 sen sebiji, bayar cash lepas 3 hari"  
  5. Abdul Aziz 27 - Fri 19/Jul/2013, 3:08pm
    mungkin telur lain kot?.....tk logik akal.  
  6. Pzan2003 - Fri 1/Nov/2013, 5:02pm
    telor cicak nak tak 1biji 24sen je,huahuahua  
  7. Emi Afizan - Thu 18/Sep/2014, 2:26pm
    En. Fairuz, saya boleh supply telur itik dalam jumlah yang en. fairuz nak. tapi harga boleh up sikit tak? sebab saya kena delivery dari paka, Terengganu. dalam 50 sen sebiji.  
  8. Robiah 4 - Sun 22/Feb/2015, 11:13am
    Mencari pembeli telur itik mentah area Seberang Perai Utara. Wasap 0134231403  
  9. Mohd Fairuz Bin Mahmud - Fri 20/Mar/2015, 2:44pm
    Close  
  10. Khairul Azman 5 - Fri 17/Mar/2017, 2:39am
    saya penternak itik telur di kg gadong negeri sembilan. Mengeluarkan 800 hingga 1000biji sehari. Sepapan saya jual rm15.00(sebiji 50sen). Berminat hubungi saya 0167789658. Khairul-JK Agrofarm  
  11. Mohd Isa Bin Abd Kadir - Wed 21/Jun/2017, 1:45pm
    Area ampang kt mana nk cari item/daging item fresh..  
Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)