Mencari Pembekal Produk Makanan & Minuman Kesihatan Secara Consingment - Tapak di Ipoh, Perak
Rich2u @ Alel Shoppe - Mon 10/Oct/2011 1:15pm [Last Comment]
Saya peniaga di pasar sehari / malam di Ipoh, Perak ingin mencari pembekal produk makanan & minuman kesihatan serta produk herba tradisional secara consingment. Kpd yg pembekal yg berminat boleh email ke rich2u.success@yahoo.com terima kasih.

Niche: Program Consignment | Pengedar Produk Kesihatan | Pengedar Produk Kecantikan
     
  1. Aswad Haykal bin Mohd Isa - Mon 10/Oct/2011, 8:25pm
    Minuman dan makanan kesihatan ajer ker? kalau makanan dan minuman biasa mcm mana?  
  2. Rich2u - Mon 10/Oct/2011, 9:39pm
    Maksud tn makanan & minuman yg mcm mana tu. Saya skrg ada jual prdk susu kmbg, jus jambu batu, balm2, minyk angin, tonik minta. Tp prduk nya x bnyk sgt la. Tu yg tgh cari pembekal yg sudi letak kn barang dulu. Prdk tn apa yer. Tq respond msg saya.  
  3. Rich2u - Tue 11/Oct/2011, 1:40pm
    Kalau ada sesiapa nak susu kambing atau nak jd pengedar produk mknan dan minuman serta tonik minda klik http://www.biz4u.webs.com atau http://www.rich2u.webs.com  
  4. Sham 138 - Tue 11/Oct/2011, 4:27pm
    Salam. Jika berminat dengan produk kesihatan berasaskan sarang burung jenama Ketella (bumiputera) sila hubungi saya :
    shamzhr@yahoo.com  
  5. Aswad Haykal bin Mohd Isa - Wed 12/Oct/2011, 3:32am
    Saya membekalkan chocolate malt keluaran bumiputera jenama MOSHA. Ada beberapa lagi Beverages yang mungkin tuan minat. Sila email kepada arjunawan77@gmail.com untuk keterangan lanjut. Terima kasih.  
  6. Rich2u - Thu 13/Oct/2011, 7:34am
    Modal kecil untung besor klik http://www.biodinar.com/rich2u  
  7. Su 28 - Fri 14/Oct/2011, 11:27pm
    Salam.. berminat tak nak jual produk rawatan rambut? Minyak rambut n shampoo rambut? memg ok sbb sy guna untuk buat rawatan rambut gugur di salon sy. khas untuk rambut gugur n kelemumur n gatal2 kepala.  
  8. Firdaus 9 - Sat 15/Oct/2011, 2:50pm
    jual saje dan jadi ejen produk kami makanan kesihatan dan produk kopi kesihatan sudah 9 tahun bertapak di malaysia dan negara2 arab....hanya bermodalkan rm100 u dah bole start jadi ajen dan berniaga.target sale di seluruh kedai2 makan di maysia...call firdaus 0143062365...tq  
  9. Izra Trading - Tue 18/Oct/2011, 6:40pm
    Kami di area teluk intan. Kami juga pengedar & pemborong barangan runcit, frozen food, air minuman sarang burung ANGKASAA , minyak kelapa dara & bnyk lagi. Produk kami mmg boleh masuk pasaran. Area PERAK mmg da kenal produk kami. Sekiranya berminat blh la hubungi kami :
    019-5409382 (AZIZ) / EMAIL : izaria@yahoo.com / izratrading@yahoo.com......
    Blog : izaria.blogspot.com  
  10. Dato K - Sat 22/Oct/2011, 3:34pm
    Salam,saya ada produk minuman kesihatan NONI (enzim mengkudu) dan syampo rawatan rambut dari syarikat noniclicks.produk ada kelulusan dari KKM(logo hologram) dan HALAL.keterangan lanjut hanasofea72@yahoo.com  
  11. Mybodyshop - Tue 25/Oct/2011, 12:46pm
    salam..kami ada menjual slimming suit bamboo charcoal...macam korset tu..khas untuk perempuan. skrg memang tengah hot selling! hanya rm60. borong dapat lagi murah. lokasi tapah / ipoh.
    lawati mybodyshop.blogspot.com  
  12. Nisa 35 - Sun 30/Oct/2011, 8:30am
    jus monavie

    produk bagus permintaan hebat

    nyssa83@gmail.com  
  13. Prima - Sat 5/Nov/2011, 10:31am
    nak try susu kambing PRIMALIFE?..sila ke www.primaalliance.blogspot.com atau ke www.primalife2u.com.terima kasih  
  14. Ayol - Wed 21/Mar/2012, 5:19am
    Sy ada minuman kesihatan alga mekah atau ada org sebut cendawan mekah...Insya Allah utk 1001 mcm penyakit....klu berminat blh sms 019-6965343...  
  15. Rich2u - Mon 16/Apr/2012, 11:33pm
    Susu kambing pek ekonomi 500gm RM35 shja  
  16. Mad Zamri - Thu 6/Sep/2012, 2:37pm
    kami ada minuman kshtan jus manggis,,produk orang kta...kalau bminat sila hb sy-zam 012-2955742..  
  17. Nora85 2 - Fri 4/Jan/2013, 1:00pm
    salam...sy menjual Kolagen Asli Sabah(Rumpai laut) gred AA dan AAA utk kesihatan dn kecantikan....jika berminat boleh hubungi sy.. 013 3367323 @ email : nomie1985@hotmail.com  
  18. Rich2u - Tue 18/Feb/2014, 3:37pm
    Topik tamat  
  19. Ipincute - Tue 30/Sep/2014, 12:07pm
    Salam Sejahtera,

    Apa kata cuba Premium B'Glowhite, antara kelebihan & manfaatnya :

    Mengandungi prebiotik & 15 jenis stemcell
    Sesuai untuk ibu mengandung
    Mengatasi Garis halus dan kedutan
    Menguatkan sistem imunisasi badan
    Awet muda secara dalaman dan luaran
    Menguatkan,menghaluskan kuku dan rambut
    Membantu memutihkan seluruh tubuh badan dan muka
    Membantu mengatasi masalah Jeragat & Jerawat
    Membantu mengatasi masalah lingkaran gelap bawah mata
    Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan berminyak
    Antipenuaan yang cukup baik sentiasa nampak muda dan tegang
    Membantu menghilangkan parut, garis2 halus dan bintik2 hitam
    Membantu mengatasi masalah dalaman wanita

    Boleh lihat kat sini : http://goo.gl/1JVWHx  
Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Umrah Ku 2019 ..dan Empat Hari di Kota Madinah
Setelah 6 hari di Kota Mekah, kami bertolak ke Kota Madinah. Tidak sabar rasanya untuk melihat Masjid Nabawi dan menghayati liku-liku perjuangan Baginda Rasul. Keesokannya, kami ke Masjid Quba dan ke Bukit Uhud untuk melihat perkuburan Para Syuhada. Setelah 4 hari di Madinah, tibalah masa untuk pulang ke Tanahair. Terasa sangat sebak dan rindu untuk kembali semula Bumi Ambia ini.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)