Aswad Haykal bin Mohd Isa

Profile
NameArjunawan
Forum NickAswad Haykal bin Mohd Isa
Handphone0139334171
CompanyImtiyaaz Global Enterprise
WebsiteKepakaran Dalam Bidang Ice Blended Dan Hot Beverages
URLwww.mosha2u.com
RegisteredThu 8/Oct/2009, 11:24am
Topics by Arjunawan
1Untuk Org Kelantan (Ore Kelate): Serbuk Ice Blended Power Dari Mosha (Kopi Dagang Resources Sdn Bhd) - Wed 6/Mar/2019 11:55am
215 Perkara yang Perlu Anda Lakukan dan Elak Jika Anda Ingin Hidup Senang 20 Tahun Dari Sekarang (3) - Thu 18/Oct/2018 1:24pm
3Seminar 'Great By 30' - Wed 4/Apr/2018 9:34am
4Bisnes Mainan? Macam Mana nak Mula? (9) - Tue 18/Apr/2017 8:28am
5Peganglah Wang Anda Kemah-Keming! (7) - Tue 20/Sep/2016 8:13am
6Peringatan untuk Diri Sendiri dan Kawan-Kawan Majalah (Mengenai Bisnes) (22) - Sat 20/Aug/2016 9:00am
7Bisnes Kopi 'Tak dan' Goyang atau Kopi Ais Paling Best Dalam Alam Semesta! - Mon 29/Feb/2016 10:03am
8Ice Blended: Saya nak Bantu Anda! (Kelantan, Terengganu, Pahang) (15) - Wed 12/Aug/2015 8:48am
9Pembekal Alat Muzik Dikir Barat (1) - Tue 7/Apr/2015 10:12am
10Bisnes Ice Blend Power Sedap Betoi2 Piaw! (53) - Tue 24/Feb/2015 1:28pm
11Ice Blended Powder Ice Blended Power! Pre-Order Skrg! (2) - Fri 11/Oct/2013 9:05am
12Saya nak Kumpul Dana RM5000, Bisnes Apa yg Boleh Dibuat Dalam Masa 3 Bulan? (45) - Thu 9/May/2013 8:22am
13Pekerja Menghantar Barang di Seri Iskandar, Perak Diperlukan! (6) - Sun 25/Mar/2012 7:57am
14Membekal Ice Blended, Choc Malt, Espresso Base (65) - Wed 23/Nov/2011 2:21pm
15Pembekal Alat Muzik Tradisional (2) - Sat 24/Sep/2011 11:39am
Comments by Arjunawan
1Ice Blended: Saya nak Bantu Anda! (Kelantan, Terengganu, Pahang) - Wed 6/Mar/2019 11:42am
Assalamualaikum meh order ice blend powder
2Kesal Dengan Mentaliti Rakyat Sekarang Terutama Golongan Muda! - Tue 4/Dec/2018 11:36am
Zaman telah berubah, teknologi berubah, mentaliti rakyat berubah, masalahnyer ke arah yang teruk. Ibu bapa jgn lah berubah... konsisten dgn apa yg berlaku kepada kita, kita buat anak kita mcm tu. entahlah... nak kata and komen pun payah.. sy pun tak tahu nak ckp mcm mana...
3Nak Niaga Barang Dengan Modal RM300 - Tue 4/Dec/2018 11:04am
Modal RM300 dah boleh meniaga mcm2... cuma kita mesti jadi kuli, kita towkay.... 1. Jual kuey teow 2. Jual air balang 3. Jual ice blended 4. Jual air 5. Jual mcm2 lah
4Mencari Nasihat dan Pembekal Kedai Runcit - Tue 4/Dec/2018 11:02am
Pembekal yang halal dan berasaskan makanan? Maksud tuan?
515 Perkara yang Perlu Anda Lakukan dan Elak Jika Anda Ingin Hidup Senang 20 Tahun Dari Sekarang - Tue 4/Dec/2018 10:58am
Tuan Link Man... lama kita tak bersua.. terima kasih atas perkongsian
6Peganglah Wang Anda Kemah-Keming! - Mon 9/Apr/2018 7:57pm
Sekarang 2018... Betul tak sy kabor?
7Peganglah Wang Anda Kemah-Keming! - Mon 9/Apr/2018 7:55pm
Up utk topik ni
8Ingin Mulakan Perniagaan - Wed 4/Apr/2018 8:58am
Nak buat bisnes tak perlukan modal wang. Modal besar kita ialah modal diri. Otak kita. Diri kita. Gunakan apa2 yang ada di depan mata atau di rumah. Berminat nak tahu lanjut? Emel growrich77@yahoo.com
9Jom Bisnes dan Rakan Kongsi - Sun 19/Nov/2017 9:07am
Saya setuju dengan accure 2
10Ice Blended: Saya nak Bantu Anda! (Kelantan, Terengganu, Pahang) - Mon 17/Jul/2017 11:17am
Maaf lama tak reply... sy ada mslh connection... skrg dah okay.
11Bisnes Mainan? Macam Mana nak Mula? - Sun 30/Apr/2017 4:41pm
oh okay.... terima kasih encik Jamali... kalau anda parents.... mainan apa yang korang perhatikan anak2 suka? dan anda akan membelinya?
12Nasi Lemak Kukus Sedap - Boleh Bagi Idea.. - Tue 24/Jan/2017 11:56am
Di perak... ada nasik lemak sambal dan ada ikan kering sekeping kecik... sedaaappp
13Gaji dan Pengalaman - Tue 24/Jan/2017 11:33am
Pertama sekali, saya doakan cik terus bertabah dan sabar serta bersyukur dengan apa yang cik dapat sekarang. Sesungguhnya, apa yang cik dapat sekarang, belum tentu orang lain dapat. Saya teringat kisah seorang orang kampung saya, walau pun memegang degree, sanggup bekerja dengan upah RM500 sebulan! Kenapa? kerana kerja amat susah apatah lagi nak kerja dekat dengan rumah. Saya tahu ianya memeritkan utk survive dengan jumlah gaji tersebut (sy dah pernah lalui dulu) tapi bersabarlah... gunakannya utk perkara2 yg benar2 perlu. Yang lainnya... contoh... utk diri sendiri... simpan lah sikit2 hatta walau RM5 sebulan... dan bila dah cukup setahun, hujung tahun tu raikan diri sendiri walaupun makan di Johnny Aeon Mall atau mana2 tempat yg cik suka makan. Atau belilah apa2 aksesori atau baju etc. Keduanya, jangan disusahkan dengan hanya kerja kontrak. Apa yang penting sekarang ini, pastikan diri cik itu menjadi aset paling mahal di syarikat tersebut. Maksudnya, gunalah pepatah2 orang tua seperti, belum dipanggil sudah datang, belum disuruh sudah buat. Enjoy what u r doing dan pastinya, bos2 cik akan nampak bhw cik mmg bagus dlm buat kerja, dan akan dtg kepercayaan kepada cik. Org cina ni kalau sy tak silap, once dia percayakan org tu... mmg dia akn percaya sungguh2 dan beri bermcm faedah. Ketiga, jgn padamkan keinginan cik atau impian cik utk menyambung pelajaran itu. Apa sahaja impian yg cik ada jgn padamkan tapi teruskan menyalakan impian itu. Biar ianya menjadi pembakar semangat yg membuatkan cik rajin pergi kerja etc. Meneruskan impian itu umpama ignition kereta kita utk hidup. Itulah betapa pentingnya impian. Keempat, cari jalan utk memajukan diri seperti mengisi masa lapang dengan membaca buku2 motivasi atau ke perpustakaan utk pinjam buku2 motivasi. Lama atau terkini tak kisah asalkan ianya dpt membantu mengubah persepsi dan paradigma cik. Kelima, stay close dgn jalan agama, stay close to Allah. Selalu berdoa dan solat wajib diawal waktu dan kerjakan ibadat2 sunat spt sunat dhuha, taubat, tahajud dan witir. Juga membaca al-quran sekurang2 nya semuka sehari. Semoga apa yg sy kongsikan kpd cik dapat manfaat kepada cik dan semua. #wegostrongwhatwebelievein
14Ice Blended: Saya nak Bantu Anda! (Kelantan, Terengganu, Pahang) - Tue 20/Dec/2016 4:46pm
okay miss husna... sy akn wassap... tq
15Peganglah Wang Anda Kemah-Keming! - Tue 11/Oct/2016 8:12am
Sekarang dibicarakan tentang bisnes air liur. Tak kisah lah tentang motivasi ker atau forex ker atau fbads ker apa2 sekalipun. Sometimes kita fikir, kenapa mereka semua 'mentor'2 kenakan caj yang mahal2? Jawapannya pasti... utk mengelakkan daripada kita terkena atau terjerumus keadaan yang lebih teruk... which is... bayar RM4000, untuk elakkan kejadian rugi rm40000... lebih kurang mcm tu lah ideanya. Bagi mereka yang punyai sikap dan sifat individu yang mantap dan kuat maka mereka akan struggle gila2 untuk 'dptkan' balik 'pelaburan' mereka ke seminar2 begini. Banyak kali sy baca dari pelbagai forum di mana soalnya ialah after service sales. Yes after service sales. Ramai sy perhatikan kepada yg buat seminar ni tiada after service sales... kalau nak follow up pun... akan dikenakan caj juga. Sorry kalau sy khilaf. Cuma apa yg sy baca dan perhatikan.
16Ice Blended: Saya nak Bantu Anda! (Kelantan, Terengganu, Pahang) - Mon 3/Oct/2016 8:32am
Sorrysorrysorrysorrysorrysorry tersaaangggaat sorry...!!! Baiklah saya wassap SSEEEGGGGEEERRRAAAA!!!! Jom ada jodoh utk berniaga ice blended!!!!! Sekarang ni promosi kalu ambik ice blend dgn saya.... BUNTING FREE SATU!!!! SEGERAAA!!!!!!!!!!! WOOOSSAAAAKKKKK SSAAYYYOOOOO!!!!!
17Bisnes Ice Blend Power Sedap Betoi2 Piaw! - Mon 3/Oct/2016 8:29am
Bump! Bump! Jom apa lagi? Bisnes ice blended beb! KELANTANKELANTANKELANTAN!!!!
18Peringatan untuk Diri Sendiri dan Kawan-Kawan Majalah (Mengenai Bisnes) - Mon 3/Oct/2016 8:00am
Dengar kabar tok belagak dah kena tangkap yer... hiway group awal tahun ni dah kena tangkap... apakah tangkapan yang seterusnya....
19Peganglah Wang Anda Kemah-Keming! - Mon 3/Oct/2016 7:57am
Tuan linkman... thanx so much pandangan tuan yang memang best
20Mencari Pembekal Serbuk Ice Blended - Melaka - Sun 2/Oct/2016 8:32am
Cari agen melaka utk mosha ice blended
21Group Wassap Usahawan Kelantan, Terengganu, Pahang (Nama, Negeri, Bisnes) 0167000940 - Mon 26/Sep/2016 8:46am
Haaaaa!!!!! Hok nih lah hok kito cari!!!! Number telipong : 0139334171 Namo : AG Negeri : Kelante Bisnes : Stokis MOSHA Kelante, ice blend kopi kocok, air coklat MOSHA
22Minta Pencerahan (Sumbangan Kewangan) - Thu 22/Sep/2016 8:01am
Zulapm - sy setuju... kita berdepan dgn skrin computer, laptop, smartfon... kita tak tahu saper di depan kita... dlm citer ni... ada member kita di mjlh.com yg dah berdepan... dan rupa2nya... dah jadi 'org lain'.... betul lah tu... org kita patut sedekah pada mesjid dan sebagainya walaupun anda ada RM30,000 yang dok sajer2 utk diberikan....
23Ajar Cara nak Buka Kedai Halal Mart - Thu 22/Sep/2016 7:54am
Wslm.... sy tinggal di perak selama 5 tahun 2010-2015.... dan pada awal2 sy tinggal di perak, ada stau halal mart yg sy pandang sangat berjaya iaitu : KOHALAL yang beribu pejabat di medan gopeng.... Tapi sayangnya selepas bbrp tahun... bisnesnya lingkup. Padahal apa yg sy leh nampak... customernya ramai... lebih2 lagi di kawasan yang ramai org islam. Leh ler sembang dgn sy... nanti sy wassap... Sy pun ada kecenderungan dan bercita2 untuk buka halal mart sebesar kohalal nanti.
248% - 15% Menyimpan di Dalam Crypto Currency (Dnc)! - Wed 21/Sep/2016 6:43pm
tuan... pada tahun 2014....dlm kenyataan bank negara malaysia..... menyatakan bitcoin tidak sah digunakan di malaysia.... mcm mana tu? bitcoin pun salah satu crypto currency jugak kan.... he halal an nya dari segi syarak mcm mana ek
25Ini Bukan Gurauan. Simpan Duit di Agro Bank Boleh Buat Pasif Income Sampai RM21 Ribu Sebulan. - Wed 21/Sep/2016 12:23am
razlan rani - genamo dnc tu
26Peganglah Wang Anda Kemah-Keming! - Wed 21/Sep/2016 12:21am
Tranung or klatang hehe
27Ini Bukan Gurauan. Simpan Duit di Agro Bank Boleh Buat Pasif Income Sampai RM21 Ribu Sebulan. - Tue 20/Sep/2016 7:53am
kena pegi agrobank ni tapi tu lah... dulu penah sy pegi agrobank.... diarog ni tlg simpan jer duit dalam bank... takder apa2 dividen or apa2 yg diberikan dlm akaun tu.... tahun 2013 sy pegi tanya.... tu yg malas nak buka akaun kat situ
28Maklumbalas Terhadap Pelbagai Ekspo/Karnival/Pesta Konvo yang Baru Berlalu - Sun 18/Sep/2016 5:00pm
Assalamualaikum.... dah cemuih ker para peniaga di ekspo dan karnival... share2lah... sejuk jer topic nih hehehedah 2016 nih...!
29Minta Pencerahan (Sumbangan Kewangan) - Sun 18/Sep/2016 10:27am
Yes betul tu... maafkan saya... maafkan kawan2... tak perlu salahkan pusat2 zakat semua... kurangkan birokrasi tu betul tapi mereka perlu siasat... yang benar2 perlu pertolongan tu yang akan dibantu... kalau masalahnya ialah kerana lifestyle dan pilihannya sudah begitu... memang diaorg tak tolong lah... kwn2 kat sini pun takkan tolong... susah2... sebab orang tak telus... boleh sembunyikan beberapa percent kebenaran... dunia... dunia...
30Peringatan untuk Diri Sendiri dan Kawan-Kawan Majalah (Mengenai Bisnes) - Sun 18/Sep/2016 10:19am
Tq tuan shahrilmuslim
31Minta Pencerahan (Sumbangan Kewangan) - Thu 8/Sep/2016 4:46pm
''bantuan untuk bulan ni sahaja''.... cik.. kalau tak silap thread cik ni dari tahun lepas.... jadi... kawan2 nak tahu apa sebenarnya yang berlaku... jadi kalau tak keberatan cik leh cerita... chantek lah... kpd kwn2 yang cuba nak hubungi cik... cik reply tak... ada kwn2 majalah yg ada tinggalkan number telefon... hubungi diaorg tak... yang cik tinggalkan email... ada tak yang email...? well sometimes org nak tlg... cuma sedikit ketelusan yang kwn2 minta... sy tak pasti apakah kriteria baitulmal dan pusat zakat utk beri bantuan... dan juga mesjid2 ni... tapi cik ada keluarga tak? husband? sepupu? pakcik makcik? mintak tlg drpd yang terdekat dulu daripada yg sangat jauh mcm kwn2 kat majalah.com ni... tapi bagi mereka yg budiman di sini dan dpt menyelesaikan masalah org... didahului dgn ucapan terima kasih
32Berapa Personal Loan Boleh Buat dgn Gaji Bersih RM1300? - Sun 4/Sep/2016 9:41am
ginilah... what is your plan... kalau plan tu bagus... tadak masalah... kalau plannya utk guna utk something tak berfaedah... fikir lah dua kali... atau saja2 create kata berfaedah hehehehee
33Peringatan untuk Diri Sendiri dan Kawan-Kawan Majalah (Mengenai Bisnes) - Thu 1/Sep/2016 12:27pm
Saiful Arifin - terima kasih kerana komen tuan. Benar... terlalu benar bila tuan kata kerana tekanan ekonomi kwn2 kita, jiran kita, keluarga kita, dalam nak SURVIVE... bkn nak extra duit kadang2... tapi nak survive... TERPAKSA... buat perkara2 yang di atas tanpa mengira haram or halal... Memang kalau nak kaitkan dengan semua perkara, mengapa kita begini dan sebagainya, maka penat kita... ini tak betul... itu tak betul.. kena ubah ini dan itu... Cuma, dgn perkongsian begini diharapkan : 1. Susah mcm mana pun kita, cari lah peluang yang halal, berbudi pada tanah cthnya, membuat servicing cthnya, atau apa-apa perkara lagi lah. Baru minggu lepas sepupu sy berhenti dari kerja lorry driver... kerana majikannya nak suruh dipinjamkan kepada syarikat yang supply arak. Memang hidupnya sempit sikit kerana dia sorang ajer yg bekerja... anak dah lima, tapi, dia berhenti kerana tanak tanggung dosa kerana bersyubhah, maka dia memilih utk berhenti dan memilih kerja part time, setakat ini, jaga store kedai runcit. 2. Tingkatkan diri, develop diri dengan ilmu2 baru, sangkal lah dakwaan ramai di luar sana, 'an old dog cannot learn new tricks'... tak kisah berapa pun umur kita, belajar lah ilmu or knowledge baru, hatta... cara nak menanam pisang, or cara2 nak gunting rambut secara pro dan sebagainya 3. Check balik ibadah kita dalam agama, baik solat, puasa, sedekah... dan hadiri kuliah2 agama. Kerana sy yakin (sy pun turun naik juga saham iman... :) ) yang kalau kita jaga betul2.... Allah akan limpahkan kita dengan rezeki yang tak disangka2... dan bila dah dapat tu... jgn lupa berzakat dan bersedekah... jgn lupa daratan dan tinggalkan amalan2 kita tadi. Tq kpd sahabat semua kerana memberi respons dlm tajuk ini... biarlah lari sikit pun... semoga bermanfaat.
34Peringatan untuk Diri Sendiri dan Kawan-Kawan Majalah (Mengenai Bisnes) - Thu 1/Sep/2016 7:46am
Halim 43 - terima kasih atas pandangan tuan... yang bermanfaat kita ambil yer tuan2 kawan2... Asmadi bin Abdullah - sy buka group whatsapp ekk.. sy kena fikir dalam2 tuan... sy dah join banyak group2 wassap yang direncanakan oleh kwn2 dlm majalah.com dan lain2... tapi objektif sy tak tercapai dan kecewa... nanti lah... sy fikir dalam2 dan fikirkan objektif dan tujuan group wassap dan realisasikan satu gerakan bisnes seperti karnival majalah.com 1.0... contohlah kan... dlm tu ada gak seminar bisnes dan sebagainya....
35Mencari Peluang Perniagaan - Tue 30/Aug/2016 8:00am
modal satu barang rm5 1 rm30? saya ada tapi tak sure berminat ke tak... wassap 0139334171 yer... HQ di klang saya di kelate
36Apa Itu Bitcoin & Apa Itu Bitkingdom - Sun 28/Aug/2016 4:42pm
yes bitcoin is okay... bitkingdom tu yg masalah hahahaha..... but its up to u... yg gelap mato tu... tersungkur lah... kot... heheh
37Peringatan untuk Diri Sendiri dan Kawan-Kawan Majalah (Mengenai Bisnes) - Sun 28/Aug/2016 4:32pm
Harith 45 - benar mcm mana yang di kata tapi... dgn pengetahuan sy yg cetek ini, kita dah terhindar dari perkara itu. Kira, antara kita dan gaji kita clear... maaf sy tak dapat hujahkan sebab sy lupa hujahnya cuma yang saya ingat ialah hukumnya... mcm bank negara terlibat riba dan berurusan dgn bank2 lain hatta bank islam sekali pun. Tapi... antara kita dgn bank islam tu dah setel... tiada riba dan sebagainya. saiful arifin - tq kerana reply, takper apa2 pun kita kita sama2 berhati2 lah yer. wahmarketing - tentang perenggan pertama tu sy tak pasti tapi kalau tak silap, walau pun ada akad, ada penjual dan pembeli, kalau dah cara tu salah, tetap salah, riba tetap riba dan sebagainya, jom cari org yang berilmu dalam bidangnya sebagai pencerahan ilmu kita yang cetek ini. tentang cadangan dari tuan dari a - d itu sangat2 baik untuk kawan2 kita. linkman - yes memang penyakit dua tu memang menghantui orang kita... harap kita tak terus terlena dari mimpi ngeri itu kepada semua kawan2, terus lah menyumbang kepada sharing dan tak perlulah in the future ini menggunakan bahasa2 yang kurang enak dan sebagainya. semoga peringatan2 yang baik ini dapat memandu kita untuk terus cemerlang dari segi kewangan.
38Nak Tanya Pendapat: Joint Pelaburan RM10k, Dapat RM4k Sebulan/RM48k Setahun. Ok Tak? - Sun 21/Aug/2016 10:00am
Suatu pelaburan yang dapat pulangan tetap dari nilai pelaburan adalah riba. Jom kita cari cara lain untuk dapatkan duit lebih. Bukan persoalan dapat atau tak. Tapi persoalan riba atau tak yang lagi penting.
39Ingin Memulakan Bisnes Mini Market - Sun 21/Aug/2016 9:45am
Linkman kalau dah bagi pandangan... memang best... yes it's true dekat kelantan terlalu banyak kedai2 runcit kampung ni but semua org survive... kecuali yang buat tu sekadar memenuhi masa lapang... memang lama2 akan tutup. Contohnya kat kampung saya sendiri... last2 tutup.
40Nasihat Saya Kpd Warga MC - Sun 21/Aug/2016 9:43am
Bagus cik mael... teruskan beri ingatan kepada kawan2 Majalah.com
41Peringatan untuk Diri Sendiri dan Kawan-Kawan Majalah (Mengenai Bisnes) - Sun 21/Aug/2016 9:36am
Mabar90-Alhamdulillah... lepas dah tanya sana sini, jawapannya mcm ni. owner kereta sewa buat perjanjian akan bagi komisyen tetap rm300 + installment kereta = tiada masalah dan bukan riba. Dan pajak ni kalau ikut org tua di kampung saya, pasal pajak2 tanah dusun, bendang dan sebagainya, biasanya, kaedah yang digunakan - Pak Mat ada 6 ekar kebun getah, Mael pajakkan (usahakan) selama 5 tahun, Pak Mak nak RM20,000. Mael setuju dan berlaku transaksi. Mael akan usahakan kebun getah dan dapat hasilnya selama 5 tahun, Pak Mat tak boleh usik hasil kebun getah selama 5 tahun itu. Kalau mcm kat atas, tiada masalah... nama dia pajak tanah... org yg pajak tanah tu beri lump sum. Bukan bulan2. Kalau bulan-bulan beri walau pun fix... di namakan sewa. Dalam hal ni, tiada masalah juga. Harap ianya membantu... dan maaf kalan ada kelemahan di pihak diri saya.
42Peringatan untuk Diri Sendiri dan Kawan-Kawan Majalah (Mengenai Bisnes) - Sat 20/Aug/2016 3:03pm
mabar90 - oh thank you kerana bagi satu contoh yang tak pernah sy fikir or lalui... baik... sy akan siasat dgn ilmu yg sy ada dan bertanya kepada mereka yang sepatutnya
43Apa Itu Bitcoin & Apa Itu Bitkingdom - Sat 20/Aug/2016 1:26pm
ingat ufun? digital money juga kalau tak silap... malas lah nak join... apatah lagi bila kwn sy labur.... last2 lebur... but the rest... its up to u lah
44Peringatan untuk Diri Sendiri dan Kawan-Kawan Majalah (Mengenai Bisnes) - Sat 20/Aug/2016 1:17pm
Wan 1782 - bermula lah dengan kawan2 yang tidur sebantal atau kawan sekampung yang tuan kenal hati perut beliau... Good luck dan semoga success. Azatrader - tq for the up
45Watsup Group Business Network - Sun 3/Apr/2016 8:52am
Nama :AG Bisnes:Choc malt, ice blend and iced coffee powders Negeri : Kelantan dan boleh dipanjangkan kepada stokis2 negeri lain Whatsapp: 0139334171
46Group Whatsapp Ikhlas - Thu 31/Mar/2016 4:12pm
bagus tuan...
47Group Whatsapp untuk Bisnes Kecil-Kecilan - Thu 31/Mar/2016 4:10pm
yes yang ni bagus.... peniaga dan pembeli... very good... hehehe
48Group Whatapps Komuniti Peniaga Bumiputera - Sun 20/Mar/2016 11:14am
tuan-tuan teruskan yer... sy doakan tuan-tuan dapat membuahkan hasil drpd perbincangan2 dlm group wassap. jgn jd mcm sayer.... setakat ni dua atau tiga group wassap tiada apa yang sy dapat dari segi sales... cuma dapat berkenal-kenalan dengan kwn2.... dpt info etc... syukur Alhamdulillah. yang confirm, wassap iklan barang2 kwn2 sendiri ada ler... utk kita jadi customer diaorang. adalah lebih baik... bagi special price kepada ahli group wassap tersebut..! heheh... but it's ok. yang bestnyer group wassap syarikat yang kita adalah agennya.... yg tu menjadi... sy bkn negatif ke aper... teruskan deh. didoakan semua success! jadikan perniagaan itu satu ibadah.
49Khidmat Nasihat Berkenaan Cinta, Kerjaya dan Lain-Lain - Fri 4/Mar/2016 4:53pm
Antara cinta dan kerjaya.... tgk anda boleh handle mcm mana.... dua-dua pun ok.
50Minta Pendapat - Nak Pakai Kereta atau Tak - Fri 4/Mar/2016 4:50pm
Dah setel problem ker cik aishah?