Mencari Pembekal Pasir Laut untuk Membuat Pulau di Melaka.
Azli 79 - Mon 29/Jun/2015 11:20am [Last Comment]
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kepada sesiapa yang berkenaan, sebuah syarikat tempatan akan membangunkan sebuah pulau buatan di melaka dan memerlukan pembekal pasir laut tempatan untuk membekal pasir dalam jumlah yang besar.

Estimate jumlah yang diperlukan antara 50,000,000 m3 sehingga 120,000,000 m3 (800+700 ekar, berbeza kedalaman). Kepada yang berminat, sila emailkan kepada saya sebutharga termasuk harga pengangkutan bagi setiap m3 ke lokasi sekitar pantai di melaka.

Informasi selebihnya boleh dapatkan dari saya dengan menghubungi saya di nbz_blue@yahoo.com. Terima kasih.

Niche: Kontraktor Pasir | Kontrak Swasta
 
1. Azli 79 - Mon 29/Jun/2015, 11:29am
Perlu saya tambah disini kemampuan pembekal mestilah berupaya membekal sehingga 300,000 metrik tan sehari (atau lebih bila diperlukan). Jadi kami memerlukan lebih dari satu pembekal yang berupaya sebagai guarantee untuk mengekalkan tempo projek. Terima kasih.  
2. Azli 79 - Mon 29/Jun/2015, 8:31pm
Rundingan dijalankan, tawaran ditutup sementara. Terima kasih  
3. Ikhwan 102 - Tue 30/Jun/2015, 12:35am
sudah ad pembekal belom  
4. Funder 5 - Tue 30/Jun/2015, 1:46pm
sudah dapat project?  
5. Azli 79 - Tue 30/Jun/2015, 11:21pm
Rundingan sedang dijalankan dengan beberapa pembekal. Harap maklum.  
6. Hisyam Kuching - Fri 3/Jul/2015, 3:39am
Marine sand kami dengan harga CIF.

Silakan whatsapp +6 019 836 3317  
7. Tg Ramli - Wed 8/Jul/2015, 12:20am
direct nego dengan kami......forward hp no ke email kami razrinnytrading@gmail.com  
8. Careline ptg - Fri 10/Jul/2015, 10:53am
hubungi 019-6580701 utk perbincangan ttg supplier pasir  
9. Hamzah Kuala Lumpur - Tue 21/Jul/2015, 1:38pm
sdra Azli 79,

associates kami telah mendapat K2 lesen marine sand dan kami mempunyai 3 lokasi dg jumlah pasir laut 9 billion cubic meter.

hubungi saya hamzah 019-3889143  
10. Pui - Sun 2/Aug/2015, 5:13pm
Company kami membekalkan pasir laut(marine sand) dalam kuantiti yang sangat banyak. (Berbillion tan). Buat masa ni kami ada membekal untuk projek di Brunei dan Maldives. Mempunyai permit yang sepatutnya. Boleh hubungi kami untuk perbincangan yang lebih teliti dan lebih maklumat. 018-3530338. Terima kasih.  
11. Manja 53 - Wed 5/Aug/2015, 9:23am
Slam En Azli saya ada pembekal pasir yang tuan nak bagi bekalan pasir bagi projek pulau melaka sila hubungi saya bincang pasal harga dan projek tersebut Call: 0192919735, 01126117765 atau whatsapp  
12. Elfiantia - Thu 13/Aug/2015, 2:00am
Assalamualaikum semua,

Ada sesiapa yang boleh supply saya pasir laut setia p hari untuk projek di Brunei? Kuantiti diperlukan adalah 150,000 tan sehari. Multiple suppliers diperlukan segera. Email:

elfiantia@gmail.com  
13. Faizul 82 - Sat 15/Aug/2015, 8:27am
Kami mempunyai bekalan pasir dalam kuantiti yang banyak. Info bekalan boleh diperolehi di http://zuole.webs.com/  
14. Abu Bakar 184 - Mon 17/Aug/2015, 11:02am
salam semua warga majalah .
saya perlukan pembekal pasir dlm jumlah yang besar projek di negeri selangor .
boleh hantar sebut harga di
dinukhwah90@yahoo.com .  
15. Farah 600 - Sun 20/Sep/2015, 5:35pm
Assalamualaikum
Salam hormat syarikat kami ada membekal kan pasir bersih


Harga 1tan RM 18 shj


Maklumat lanjut boleh hubungi saya ditalian

0197605430  
16. Mohamad Ikhmal 2 - Sun 8/Nov/2015, 12:47pm
salam... kami ada bekal pasir laut di pelabuhan klang... boleh whatsapp saya di 0126580836  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..