Mencari Pembekal Pakaian Kanak-Kanak/Baby Secara Borong
Faiz Auzairi - Mon 9/Jan/2017 9:58am [Last Comment]
assalamualaikum,
warga majalah

saya mencari pembekal pakaian kanak-kanak/baby secara borong.
jika ada, email kan kepada saya faiz881018@gmail.com atau wtsp 0175225705

TQ

Niche: Pemborong Pakaian Kanak2 | Pemborong Pakaian Bayi
 
1. Anna Iris - Wed 11/Jan/2017, 2:10am
sy pembekal pakaian secara borong dgn harga semurah rm3.50..boleh dapati contoh2 pelbagai pakaian yg kami bekalkan..utk info lanjut wasup 0148391656 atau call 0183524656..tq  
2. Farehah 4 - Wed 11/Jan/2017, 9:39am
encik boleh wassap sy untuk baju kanak/baby dan kasut baby 0166652488  
3. Emilia Zakaria - Thu 12/Jan/2017, 12:43am
Salam.. Blh Send Katalog Ke E-mail Saya Tuk Baju Borong Anna  
4. Mohd Salbaharin - Thu 23/Feb/2017, 12:04pm
Pemborong,Pembekal Pakaian Kanak-kanak serendah RM3.80
Adidas,polo,nike,puma dll
Whatsapp 019-9868634 dan joint Group.TQ  
5. Gosh - Mon 27/Feb/2017, 8:03pm
Jika berminat memborong -Baju Kurung Kanak Kanak dari Gosh, design moden dan mudah dijual.. Sejak 2011 lagi... Boleh call 0122547752. Thank u..  
6. Farizal 16 - Mon 27/Feb/2017, 11:17pm
Tudung kanak2 comel..
Dr usia 6bln hingga 12thn
Whtsapp 0199397360  
7. Zati 5 - Wed 1/Mar/2017, 12:32am
Assalamualaikum. saya merupakan pembekal pakaian kanak2 terus dari kilang Indonesia. Kualiti terbaik, harga serendah rm4.30 sehelai.

Borong jegging, soft jeans atau candy soft jeans untuk kanak2 pun saya ada bekalkan.

Whatsapp +60166653706 / +60103313679  
8. Siti 1739 - Thu 23/Mar/2017, 5:54pm
saya nak letgo baju kanak-kanak sehingga 14 tahun brand disney, looney tunes, tenderly serendah rm8..ada t shirt, ada seluar..semua baru dan siap tag..berminat bleh wassap sya 0133939036...  
9. Mohd 146 - Thu 11/May/2017, 7:02am
Saya nk letgo pkaian knak2berjenama secara lumpsum.. rm2200.. bleh whatsapp 0123781660 utk tgok gmbar  
10. Yantie 15 - Fri 12/May/2017, 8:45am
assalamualaikum....

saya ada menjual pakaian kanak2 berjenama pocoyo hrga kilang....
keuntungan 100%
wassup 0125778002  
11. Puan Azlina - Mon 7/Aug/2017, 5:36am
Kami pembekal headband baby dan kanak2 homemade..Berminat utk menempah sila whatsapp +60139022245 (puan azlina)  
12. Farah Amira 6 - Tue 8/Aug/2017, 11:22am
jika berminat nak borong barangan baby (mandian,losyen,bedak-zwitsal), headband baby, booties baby, gelang tangan baby, pakaian baby(romper & sleepsuit bundle) boleh whatsapp saya 0178806875  
13. Liana 153 - Sun 20/Aug/2017, 4:37pm
saya ada menjual dan membekal seluar askar kanak2...minat blh whatsap 011-10102673  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..