Mencari Pembekal Barangan Runcit, Peti Minuman untuk Kedai Serbaneka Area Kuala Terengganu
Adi 30 @ Dapatkan Produk Agel Terus Dari Agel Enterprise Secara Online.penghantaran Percuma!!
Fri 16/Sep/2011 8:09am [Last Comment]
kami mencari pembekal barangan di sekitar kuala terengganu untuk kedai serbaneka yang akan dibuka .hrp warga majalah.com sudi bkongsi mklumat dan cadangan.

Niche: Pembekal Barang Runcit | Bisnes Minuman
 
1. Hairul Nizam 2 - Fri 16/Sep/2011, 9:19am
kalau nk brg serbaneka rm2, sy bleh supply..

Nizam 0162631453  
2. Yusri 38 - Fri 16/Sep/2011, 9:27pm
email detail bohh> matfauzi99@yahoo.com  
3. Che Asan 2 - Sat 17/Sep/2011, 9:39am
NIZAM ,U KAT MANA...SAYA NAK BUKAK KEDAI SERBANEKA DI KELANTAN..  
4. Bell Phd - Sat 17/Sep/2011, 7:16pm
sy d terengganu,,kalau berminat nk suppky brgan rm2 che asan leh sms sy d 0134496779...  
5. Adi 30 - Sun 18/Sep/2011, 6:23am
terima ksh.  
6. Hana 4 - Sun 18/Sep/2011, 8:49am
sy leh bekal satay frozen skali ngan kuah frozen..satay insyallah sedap..:)
sy pembekal utk kedai frozen di k.terengganu..
call@sms sy utk bincang lbh lanjut..
harga pembekal lebih murah dr harga biasa..
013-9431953
alia_eryana@yahoo.com
area k.terengganu  
7. Ana 66 - Wed 21/Sep/2011, 1:19pm
SAYA BOLEH SUPPLY TELUR AYAM DENGAN HARGA MURAH-0199394863  
8. Riey - Wed 28/Sep/2011, 12:34am
salam hormat,saya nak letak jus buah2an monavie boleh tak?ni jus terbaik dijual diseluruh dunia krn kandungan anti oksida yg tinggi serta halal dan sedap, ia mampu memulihkan pesakit kencing manis,darah tinggi,jantung,penyakit2 kulit memang mujarab malah abang dan jiran saya adalh pesakit kncg manis dah bertahun makan ubat hospital serta ribuan rm dh habis,baru 2 botol dia minum,paras gula dh normal dan jiran saya dulu rabun,kulit bersisik,gatal2,bertongkat kini dah beransur pulih spt biasa,jika berminat saya boleh pos ketmpt tuan dan tuan jadi ajen disana confirm lumayan krn tiap2 minggu ada kluar dlm paper or cerita mulut ke mulut memang terbaik-019-6437996  
9. Aswad Haykal bin Mohd Isa - Sun 9/Oct/2011, 10:50pm
assalam tuan adi 30 dan che asan 2,

saya pembekal chocolate malt 1kg jenama MOSHA (mcm milo), produk halal bumiputera... kalau berminat boleh lah email pada arjunawan77@gmail.com

thank you dan good luck  
10. Ahmad Rifa i 2 - Sun 23/Oct/2011, 11:58pm
Kalau terima emel ahmadrifai2402@gmail.com atau call 0145342218  
11. Noor Sakina Bt Sharudin - Mon 24/Oct/2011, 8:19am
saya membekal sabun basuh pakaian..boleh amek dgn harga borong..kla bminta bole emel sy ladykina_dpm@yahoo.com  
12. Zaidi 17 - Wed 2/Nov/2011, 9:23am
bell phd k.tganu kat mne....saya berminat..area k.tganu jgk..bleh email katalog brg rm2 x ke saya..zoro74bsb@gmail.com  
13. Mohd Khairi 6 - Sun 1/Apr/2012, 4:00pm
saya pembekal barangan frozen food etc: nugget, burger, jejari, bebola sotong, bebola ketam, bebola udang dan bnyk lagi. jenama "ENNA" keluaran oleh persatuan nelayan kebangsaan.
berminat sila hubungi:0139737677 (khairi)  
14. Sazli 6 - Sun 2/Sep/2012, 9:16pm
saya mencari pembekal barang runcit, boleh email kan secara detail ke sazli88.one@gmail.com  
15. Lia 46 - Sun 16/Sep/2012, 8:35am
Sila layari nilaimuslimshoppe.blogspot.com untuk pelbagai produk keluaran Muslim.  
16. Mohd Khairi 6 - Mon 15/Oct/2012, 9:51am
pelbagai barangan frozen jenama "enna" keluaran persatuan nelayan kebangsaan(Nekmat)
hubungi saya jika berminat: 0139737677 khairi  
17. Nik 194 - Thu 26/Dec/2013, 7:14pm
salam..

saya pembekal pes yati ayam percik.. ada pelbagai pes seperti :
-pes ayam percik merah
-pes ayam percik original
-pes sambal/nasi kerabu

sila kunjugi fbook :https://www.facebook.com/yati.percik?fref=ts

atau email saya dinikmimi237@gmail.com..

phone no: 0132589400  
18. Asma 61 - Mon 13/Apr/2015, 10:50am
klu saya nak dapatkan bekalan barangan runcit di area kuala berang boleh x?..klu ade pemborong yang boleh supply boleh contact saya.

tel:019-9706021
emel: asma100289@yahoo.com  
19. Mimiey 12 - Tue 23/Feb/2016, 5:41pm
Saya agen vitegen k.trgnu berminat utk pghtran hbgi sy 0145191200  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..