Mencari Pemain Bass (Bassist) Area Banting & yang Berdekatan
Mazila Binti Majid - Mon 13/Aug/2018 11:43am
Haii. kami mencari bassist yang berminat untuk join band kami, RAKUSTIK. mencari yg betul2 berminat untuk join. antara yg kami cari

1. betul2 berminat untuk memajukan diri sendiri dan band
2. yang boleh bagi komitmen
3. tidak malu untuk berkongsi atau mencurahkan idea
4. tidak pandai takpe yang penting berminat untuk jd pandai
5. tak nak acah good2 tapi nothing
6. yang paling penting sanggup turun praktis kt studio kami di BANTING, selangor

antara kelebihan siapa yang join, tidak perlu pening tentang instrument, sebab kami ade studio sendiri. so korang tinggal perlu bagi masa dengan band sahaja.

mana² yg berbakat tu, maii la cuba nasib di sini. jgn simpan bakat korang tu. jd join je, bln 9 nie terus main gig. perform atas stage. minat tp xde instrument ? jgn risau, studio kitorang bg. tgal bg masa, minat n komitmen je. so agak² yg berminat nak jadi sebahgian drpd Rakustik bole pm k! kalau berminat boleh drop comment di bawah atau pm kami dengan segera.

terbuka kpd semua x kira peringkat usia, bangsa. apa2 pertanyaan boleh call or whatsapp no di bawah.
011-21378664 taufiq
0132710760 mazila
0194411476 nazs

Niche: Studio Muzik | Studio Model Penyanyi Pelakon
     
  1. Muhammad Ikram 8 - Sun 19/Aug/2018, 2:27am
    saya berminat. saya berbakat dalam bidang nyanyian dan bermain gitar. saya duduk di rawang. boleh whatsapp saya -0183525400  
  2. Mohd Zubair Bin Abdul Hasirin - Sat 25/Aug/2018, 1:34am
    Salam tuan saya berminat jadi bassist... Pasal cari progression chord, kawal tempo ada skill... tapi x expert... dan seumur x pernah main guitar electric, guitar bass asal pakai electric x pernah pegang... thats mean noob pasal sound effect... dalam bass basic ada... cuma masalah ny tidak pandai main guitar bass pakai finger...bukan namanya bassist kalau pakai pick😂... Sebelum nie main guitar sahaja selama 10 tahun... start umur 12 tahun main guitar... sekarang umur 22 tahun sudah... untuk sekarang nie tngh study dan dah tak minat nak study😔...bulan 12 nie baru free cuti sem... duduk rumah je kira atap... duduk sepang... apa-apa hal whatsapp 0198413732-zubair...  
  3. Muhammad Razin Bin Abdul Rashid Ramesh - Mon 27/Aug/2018, 9:30am
    Penyanyi ade kosong? 0103117760  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)