Mencari Peluang Pekerjaan Sampingan
Rohani 7 - Thu 18/Apr/2013 12:47pm [Last Comment]
saya mempunyai pekerjaan tetap, namun saya ingin menambah pendapatan untuk menambahkan sumber kewangan dengan membuat perniagaan sampingan. Jika anda mempunyai sebarang perniagaan yang boleh ditawarkan kepada saya minta emel ke alamat di bawah
rohani_taha@yahoo.com. Saya lebih prefer perniagaan secara talian kerana kekangan masa untuk berjumpa pelanggan. terima kasih

Niche: Kerja Sambilan | Ingin Berniaga | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Mazlan 85 - Thu 18/Apr/2013, 12:52pm
    Terbaikkk  
  2. Anjasmara 2 - Thu 18/Apr/2013, 1:48pm
    Saya pengedar dan pemborong telekung kain lycra. Boleh juga menjadi agen dropship. call/sms whatsapp 012-9196522. Untuk melihat koleksi
    sila ke http://anjasmara1.blogspot.com/  
  3. Mie 179 - Thu 18/Apr/2013, 2:45pm
    Salam, nak cari pendapatan sampingan secara online.

    Cuba baca sini -->

    http://cari-pendapatan-online.blogspot.com/p/uinvest.html  
  4. Stella 7 - Thu 18/Apr/2013, 2:57pm
    agen diperlukan..tiada modal diperlukan..kita menjual produk kecantikan..boleh layari fan page saya untuk melihat produk yg saya jual www.facebook.com/MimiBeautyShoppe ..berminat boleh whatsapp/sma sy di 0134980539  
  5. Muhammad Kamil - Thu 18/Apr/2013, 4:09pm
    Assalamualaikum.
    .sekadar cadangan jika berminat.saya buat cokelat buatan tangan.boleh buat secara dropship.dengan sedikit yuran yang berpatutan sekali seumur hidup,dan sample percuma akan di beri.cuma buat promosi,cari pelanggan secara online..yang lain pihak saya akan uruskan.komisen sudah tentu..anda rajin,hasil pasti lumayan.sila hubungi saya untuk maklumat lanjut.
    Terima kasih

    kamil_7061@yahoo.com
    0175118387  
  6. Syahid Aziz - Thu 18/Apr/2013, 8:17pm
    Salam, saya ada menjalankan perniagaan EMAS. Modal hanya seribu. boleh menjana ribuan ringgit jika ada usaha.

    syahid_salahuddin@yahoo.com
    017-2001790  
  7. Irius Creative - Fri 19/Apr/2013, 12:25am
    salam,
    bOLEH JDI EJEN percetAKAN syarikat kami.tnPA MODAL.keunTUNgan..10 PERATUS

    0136510810
    nUR  
  8. Naza 61 - Fri 19/Apr/2013, 1:57am
    Irius creative, leh email info utk join, sy berminat, (aimfan32@gmail.com)  
  9. Kamarul 26 - Tue 23/Apr/2013, 1:30am
    nak tambah duit poket bole cuba buat partime dari rumah.menjawab survey.daftar percuma je.tgk surveyonlinepaid.blogspot.com tak perlukan modal  
  10. Siti Noor Hidayah 2 - Tue 23/Apr/2013, 3:05am
    http://www.rm20segera.com/?r=dayahsharul

    cubelah, mudah dan memang berkesan :)  
  11. Adanzz - Tue 23/Apr/2013, 3:33am
    http://bbpluscollagendrink.blogspot.com/


    segalanyee disini..  
  12. Majdan - Tue 23/Apr/2013, 8:11am
    ingin berkahwin lebih dari 1 di thailand
    call 01115447677
    ...insyaallah mengikut hukum islam  
  13. Suraya Bt Samsudin - Tue 23/Apr/2013, 9:06am
    Aslmkm..
    menawarkan perniagaan serbuk ice blended. saya boleh membantu anda teknik perniagaan yang berkesan untuk menambah pendapatan hanya dalam masa seminggu..
    berdasarkan pengalaman saya,1minggu saya mampu menjana pendapatan RM1K untuk permulaan...
    ANDA MAHU ANDA DAPAT

    call/sms - 0199566412/0199240094  
  14. Mohd Ezri Maula Haron - Tue 23/Apr/2013, 10:35am
    Salam satu malaysia, saya ingin membuka peluang kepada individu atau pun syarikat untuk menjalankan Projek berstatus MSC dan MDEC. Dengan modal minimum 20k anda berpeluang mendapat pulangan dari 7 sumber income. Minimum potensi pendapatan adalah 30k sebulan. Dan berterusan. Lesen yang disediakan hanya 10000 sahaja. Sekarang tinggal 4000 lesen lagi untuk di isi. Bagi yang masih mencari projek2 tambahan ini adalah peluang anda.

    Projek semakin matang dan menerima pelbagai anugrah dalam masa yang singkat baru2 ini projek ini telah mendapat anugrah master di ARFF 2013. Sebagi projek sedang membangun.

    Jadi inilah masa yang sesuai untuk anda membuat keuntungan atau mencipta tabung emas untuk masa hadapan. Income berterusan.

    Jaminan kepada anda
    Jaminan moneyback garrenty (berserta agreement)
    Bonus global di berikan 2 x setahun. Bulan 1 dan 7
    Dan banyak lagi.

    Anda digalakkan berjumpa saya agar segala maklumat dapat disampaikan dengan jelas.

    Hubungi : 0136839043 ezri  
  15. Nabiha 3 - Tue 23/Apr/2013, 11:00am
    AGEN DROPSHIP TABLET... TANPA MODAL.... TANPA MENYIMPAN STOCK... HANYA PERLU CARI PELANGGAN SAMA ADA ONLINE ATAU OFFLINE DAN BUAT PESANAN KAT KAMI SENANGkan.... JIKA BERMINAT BOLEH EMAIL NAMA, ALAMAT DAN NO.TEL KE afida.ahmad@hotmail.my  
  16. Blackred - Tue 23/Apr/2013, 11:13am
    tawaran kerja sebagai data entry fulltime/partime di company saya, sila lihat detail di http://gemali2013.0fees.net/  
  17. Mohd Idham 4 - Tue 23/Apr/2013, 11:19am
    Blackred..kalu buat data entry di rumah ada x?

    email ke sy insilincer_am717@yahoo.com.my  
  18. Pinkycoklet92 - Tue 23/Apr/2013, 12:24pm
    http://refer.jomniaga.com/x/1/fj1408/  
  19. Ismailba - Tue 23/Apr/2013, 1:46pm
    salam,

    kami sedang mencari private tutor diseluruh negara.

    sesiapa yang berminat boleh menghantar resume ke Facebook page kami:

    kelesum learning services

    TQ.  
  20. Salome - Tue 23/Apr/2013, 8:13pm
    Saya berminat membuat kerja sambilan dari rumah. sila email ke tssalome@yahoo.com.sg  
  21. Azmil 27 - Tue 23/Apr/2013, 9:25pm
    kalau nk berbisnes nk kee jual barang n product ,mesti xminat tol x...cube kalau x jual product pown dapat modal yg berbaloi...nk partime just col sy azmil 0192979015  
  22. Aris5888 - Wed 24/Apr/2013, 2:31am
    niaga prepaid handphone..pendaftaran percuma..emel ke harith.abdulhamid@yahoo.com sekiranya berminat,,
    kepada warga majalah sekiranya ada bisnes nak kongsi boleh emel kepada saya,
    terima kasih.  
  23. Junaidah 28 - Wed 24/Apr/2013, 5:54am
    saya berminat nk buat kerja sambilan dri rumah..jd dropship pun ok jgk...junaidahjun77@yahoo.com  
  24. Din 48 - Wed 24/Apr/2013, 8:43am
    TUNE TALK PREPAID (ANAK SYARIKAT AIR ASIA)
    TUKAR SIM KAD TELEFON ANDA SEGERA !!!
    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera ..

    Izinkan saya berkongsi dengan anda satu peluang yang sangat hebat.
    Andakah anda pengguna telefon bimbit.. samada postpaid atau prepaid ?
    jika ya.. Adakah anda mengunakannya lebih dari RM20.00 kreditnya sebulan ?
    jika ya.. apa yang anda dapat melalui SIM KAD telefon anda ?

    Jika tidak ada... atau kurang faedahnya.. Tukar saja SIM KAD tu..
    Disini saya nak berkongsikan satu peluang yang hebat..dimana.. hanya dengan SIM KAD telefon bimbit anda boleh mendapat pelbagai faedah yang menarik.

    Sebelum tu, ini bukanlah merupakan bisnes prepaid atau menjual top up yang biasa anda dengar atau pernah anda sertai.
    Ini merupakan satu peluang dimana anda hanya perlu menukarkan SIM KAD telepon bimbit anda dan anda akan mendapat faedah yang menarik dari SIM KAD ini. Antara faedahnya ialah:

    1) PERCUMA TIKET AIR ASIA
    2) PERCUMA PA INSURAN RM100 RIBU
    3) PELUANG DAPAT TOPUP PERCUMA
    4) PELUANG BERNIAGA TANPA MODAL
    5) PELUANG MENANG CABUTAN BERTUAH SETIAP BULAN
    6) PELUANG DAPAT PAKEJ UMRAH PERCUMA. 7) PENDAPATAN ANDA BOLEH DI WARISKAN

    Anda boleh melakukan top up seperti biasa, dimana mana saja seperti yang anda lakukan. Anda tidak perlu menjual top up.

    Orang top up prepaid tak kira beli kat mana kita dapat komisyen.

    Ok.. Apa yang menariknya :
    Anda tidak perlu menukar no telefon anda, anda boleh menggunakan seluruh nombor telefon anda, jika anda mahu..samada dari postpaid atau prepaid. Ianya sungguh menakjubkan.

    Jadikan handphone sumber pendapatan anda seumur hidup.

    Komisyen ini tidak akan berhenti selagi mereka topup walaupun anda sudah
    berhenti mengembangkan perniagaan ini.

    BERMINAT SMS ( kod SIMKAD TT ) ke 013-6290430 @ 016-6790665  
  25. Niza 119 - Wed 24/Apr/2013, 11:30am
    As salam Pn Rohani.. pkaba? smga sht & dlm rahmat Allah.. kebetulan kami mencari ejen dropship. ada order kami kurierkan FREE, % untung anda yg tentukan.. 0 modal.. 012-646 2966, xzstlimitedz@gmail.com  
  26. Ahmad Hafizi Hassan - Wed 24/Apr/2013, 12:40pm
    As salam tumpang iklan.. Sy berumur 25thn sudah mempunyai pekerjaan.. saya ingin mencari kerja mudah spt data entry (office hour) area ampang. Kelayakan first class degree in accountancy (hons.). Pernah bekerja di menara maybank. Gaji dipohon rm2200 (nego).
    Ciri-ciri ialah seorg yg workaholic, proaktif, detail-oriented. Thx  
  27. Waniy - Wed 24/Apr/2013, 4:22pm
    agen MBSB diperlukan....ofice di jln reko kajang....hubungi saya 013-6182303  
  28. Nurul 1106 - Wed 24/Apr/2013, 8:06pm
    as salam
    stokist/dealer/dropship diperlukan..
    www.simplybeautysolutions.com.my
    keuntungan melebihi RM40/unit..banyaknyaaa...  
  29. Yuyu 20 - Thu 25/Apr/2013, 9:31am
    saya berminat nk buat kerja sambilan dari rumah..sila emelkn n.ainnoordin@yahoo.com  
  30. Mohamad Nahar 3 - Fri 26/Apr/2013, 12:20am
    Partime forward iklan ke fb dan email. x perlu modal. komisen harian rm50-rm100. Berminat email ke istanajuta@gmail.com  
  31. Keyrin - Fri 26/Apr/2013, 3:32pm
    Kerja part time bersama KEYS GROUP ONLINE..modal rm250...keuntungan sehingga rm 700 sebulan secara part time..sms 0139938165..atau emailkan ke keys_line3@yahoo.com.my  
  32. Azzahra 5 - Sun 28/Apr/2013, 2:20am
    Salam kami insyallaha dapat membantu dgn modal ya rendah ramai cikgu2 dan suri rumah juga mak ya bekerja membuka bisnes melalui kami secara online jika berminat puan blh emailkan kami di azzahra.boutique@yahoo.com or whtsaap kami di +60133935354 kami adalah pembekal bedak Arab korkuyu ya sedang laris dipasaran Malaysia dan juga pembekal pakaian muslimin n muslimah jubah, abaya, dgn harga borong ...bg wanita ya berminat untuk buku butik secara online blh terus contct kami ...kami pembekal dan pengedar dri egypt..  
  33. Alieza 2 - Mon 29/Apr/2013, 12:33pm
    berminat untuk menjadi pengedar produk deherbs, megah perawan, maixara, pamoga vida beauty margn keuntungan 30 persen dengan modal permulaan rm 350 berminat sms/whatsup 0195514490, tq  
  34. Work Smart - Tue 30/Apr/2013, 9:23pm
    Salam, kami dah email detail biz yg blh buat secara online atau offline.Sila check email.tq  
  35. Farah Png Ipo - Tue 30/Apr/2013, 10:38pm
    PROJEK MEGA TERULUNG DI ASIA DAN PERTAMA D MALAYSIA! DI BWH ARFF! KITA XPELRU MODAL YG BYK UTK MENDAPAT KELEBIHAN SBG TOKEY FRENCHAISE DAN BUKAK KEDAI YG BNYK MALAHAN, DGN ADA NYA LESEN UTK MENDFTRKAN IC PEMEGANGMYKAD,ANDA JUGA BERHAK MEMEGANG 1% COMISION DR STP PERBELANJAAN RKYT MSIA DR PERLBAGAI JENIS PERNIAGAAN SEUMUR HIDUP! ANDA XPERLU BKAK KEDAI PUN! JD KUOTA MSIH ADA CALL SY 0164102381  
  36. Anisah 20 - Wed 1/May/2013, 12:17am
    Beli barangan import dengan harga yang murah. Saya adalah pemborong barangan import dari china, thailand dan vietnam. email : anisahz@ymail.com t.kasih  
  37. Lisa 117 - Fri 3/May/2013, 11:01am
    Xnak try cosway farmasi??? blh buat part-time tp u kene ada comittment juga utk pantau...maybe family blh tlg jg tgkkan kdai or u hire staf...call/sms Lisa 016.601.7961.  
  38. Funz Universe - Thu 9/May/2013, 12:00pm
    Saya mencari Mini Stokis atau Agen Dropshipping bagi Lavandre Skin Care & Collagen Lavender Soap. Modal hanya RM300 atau tanpa modal. Boleh dapatkan maklumat di: http://www.beclassique.com/jadi-pengedar/  
  39. Cik Puan Yaya - Thu 9/May/2013, 5:16pm
    boleh buat secara online atau offline..klik link ni dulu, nilaikan sendiri bisnes ni.. :)

    http://www.sophieparisclub.com/yayamurshidi
    0177287807  
  40. Kupang Laut - Mon 20/May/2013, 9:04pm
    Mulakan perniagaan online dengan Sophie Paris. Boleh juga berniaga secara offline. Modal rendah. Bisnes jangka panjang dengan pendapatan berkekalan.

    http://sophieparisclub.com/shoplex

    Terima kasih dan selamat maju jaya.  
  41. Khairul 246 - Fri 24/May/2013, 2:11am
    How to make money work for u???sms 0134621264..khai  
  42. Fairuz 117 - Tue 11/Jun/2013, 5:19pm
    Salam..boleh cuba jual kain pasang online,untuk stok dengan modal yg rendah boleh dapat di fairuzbtahmad@gmail.com atau fn 0143560314 dengan harga borong  
  43. Sky Group - Thu 13/Jun/2013, 1:29pm
    Anda berminat untuk menjadi DUTA @ dikenali sebagai Pengiklan? Jika ya, anda berpeluang menerima gaji USD200 / RM660 seminggu dengan syarat anda iklankan COMPANY SAYA!! Ini bukan MLM @ JUAL BARANG.
    Ada kerja ada gaji!!

    0134168463 (SEHA)
    0192076319 (ANI)  
  44. Marni Jain - Fri 4/Jul/2014, 9:51pm
    saya ingin mencari kerja part-time.sila email marnijain89@gmail.com jika ada.terima kasih  
Page 1   (Total 44 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.