Mencari Pelbagai Produk Untuk Diniagakan di Kedai Online Feb 2014
Khairol00001 - Sat 18/Jan/2014 2:27pm [Last Comment]
As salam.
Kedai online saya bakal dilancarkan awal Feb 2014.
Justeru,saya ingin mencari produk kesihatan/kecantikkan/aksesori lelaki & wanita utk dijual di kedai online saya dengan ''harga yang berpatutan'' dan komisen ejen dropship yang ''selesa''

Jika anda stokist bagi produk kesihatan/kecantikkan boleh whatsapp saya di 011-2427 8830 utk saya lihat website anda dan lebih afdal sekiranya boleh membuat tempahan produk melalui aplikasi Whatsapp

Saya lebih selesa jika anda mempunyai akaun Cimb utk urusan jual beli dan menggunakan perkhidmatan Pos Laju sebagai ejen penghantaran yang sah.

Hubungi : Khairol - 01124278830 (WhatsApp)

Niche: Program Dropship
 
1. Tepung Magik 2 - Sat 18/Jan/2014, 2:39pm
tepung boleh ke.....
tepung magik dan serbuk kari

www.tepungmagik.com
0163330564  
2. Seaty - Sat 18/Jan/2014, 4:53pm
bedak arab boleh x? jika berminat pm
https://www.facebook.com/pages/Bedak-arab/1429843250579410?ref=hl  
3. Mda Collection - Sun 19/Jan/2014, 2:08pm
Berminat borong /dropship Komestik jnma mac,miss rose,naked,dll...?
Sms, whatsapp,pm page
www.facebook.com/thepinkystores
0136316342  
4. Siti Zamzurina - Sun 19/Jan/2014, 2:25pm
Saya pengedar sah Jamu Susuk Dara. menjual barangan kesihatan dan kecantikan wanita. sedang mencari agen di seluruh negara. dropship boleh nak simpan barang pun boleh.. berminat boleh wasup/sms saya 0194087058. for more info n product detail, feel free to visit https://www.facebook.com/pages/Beauty-Mama-Shop-JSD/137708166417752  
5. Khairol00001 - Sun 19/Jan/2014, 6:26pm
Assalamualaikum,terima kasih dengan komen anda.Saya akan hubungi anda menerusi WhatsApp dalam waktu terdekat.

Saya terima apa jua jenis produk asalkan komisen yang 'selesa' dan urusan jual beli 'jujur & amanah'  
6. Kek Tanpa Masak - Sun 19/Jan/2014, 6:36pm
Boleh juga jadi Agen Kek Chocolate/Harsley Tanpa Perlu Dimasak Diperlukan di Setiap Negeri

enail je ke kekmasakenak@gmail.com  
7. Haanaz - Sun 19/Jan/2014, 8:17pm
JOM JUAL BEDAK ARAB KOKURYU 50G ORIGINAL.

OPEN UNTUK DROPSHIP

WHATSAPP 018-3559227

WECHAT ID PnAiHajiZanor  
8. Che Fea - Sun 19/Jan/2014, 8:49pm
Assalamualaikum.. jika berminat utk join dropship saya, blh like page ni..
https://www.facebook.com/PemborongSlimmingBamboo
mcm2 ada..
sms/wspp : 012-9750857  
9. Rosmazi - Sun 19/Jan/2014, 11:02pm
Keuntungan sehingga 40%..
Kain English cotton.. berminat boleh lawati www.durrany.com
Atau facebook Droses silk Textiles
Hubungi 0126454904 (Zahir)  
10. Sitinurhidayah 5 - Mon 20/Jan/2014, 12:04am
assalmualaikum...beeminat untuk jersi bola...perfume gred AAAAA( laki dn prmpuan)...dress...blouse...bju polo...boleh add facebook saya ' yaya colection ' wsap 0132490462  
11. Mimimumu - Mon 20/Jan/2014, 2:09am
Dropship perfume dubai gred AAA. instashop @takbolehtahanstore. email ummuradzi@gmail.com  
12. Ida Az - Mon 20/Jan/2014, 7:51am
Salam.. az mulia ent mbuka peluang pniagaan tanpa modal iaitu dropship spt tudung, telekung, pakaian kanak2.. alatan rumah spt chic pot, blander, acuan pancake dgn komisen yg agak tggi.. berminat bleh join group fb' agen dropship az mulia atau sms/ wassap ke no 0132069116  
13. Nurasiah 3 - Mon 20/Jan/2014, 9:05am
Chocolicious (bubblerice+mars+cadbury) in jar bole tak? Emel sy annuraish@gmail.com utk detail  
14. Nor 407 - Mon 20/Jan/2014, 9:10am
Salam semua,

Saya ingin mencari kelengkapan/Peralatan yg berkaitan dgn kedai pakaian dgn segera.
Diantaranya:
-Bracket & aksesori/wall display
-Rak bulat untuk display pakaian kecil spt tudung etc..
-Iron Steam
-Cash register machine
-Rail utk fitting room
-& ape2 yg berkaitan...

0102319360  
15. Hamdan 26 - Mon 20/Jan/2014, 11:07am
Pengedar & Dropship Diperlukan untuk Produk ' ' Double Stemcell ' '

Ingin kelihatan muda dan jelita seperti Datin Paduka Umie Aida
Tentu anda semua sudah selalu mendengar tentang ''DOUBLE STEMCELL''

Dengan 1 produk, Pelbagai penyakit dapat dirawat (dengan izin Allah)

Cubalah untuk 2 minggu & rasakan perubahan pada kulit & kesihatan
✪ Kulit semakin halus, lembab & cerah
✪ Kedutan atau garis halus berkurangan
✪ Jerawat, ekzema akan berkurangan
✪ Parut di muka dan badan akan pudar
✪ Membaiki luka dalaman jika ada (amat disyorkan selepas pembedahan)
✪ Metabolisma badan bertambah baik
✪ Membantu menguatkan sendi dan tulang
✪ Merawat masalah gout, sendi, gastrik & migrain

Pengedar akan mendapat banyak pulangan dari segi pemasaran,jualan dan
marketing Plan (hingga 2k)

Agent dropship mendapat pulangan lumayan tanpa modal di mana
keuntungan RM100 dengan menjual 1 kotak Double Stem Cell

Untuk keterangan lanjut mengenai program ini, sila tinggalkan email anda ke 0107888541.
saya akan cuba hubungi anda secepat mungkin...

Sama2 lah kita berusaha untuk mempertingkatkan kehidupan diri serta keluarga.  
16. Khairol00001 - Mon 20/Jan/2014, 12:47pm
Terima kasih,saya akan hubungi anda semua dalam masa yg terdekat..  
17. Khairol00001 - Mon 20/Jan/2014, 1:33pm
Sekiranya mempunyai akaun cimb,lebih afdal utk berurusan kerana memudahkan urusan transfer online.  
18. Sofea 55 - Tue 21/Jan/2014, 2:05pm
Kalau nak handbag , wallet or kasut bole email Yusrizad@gmail.com  
19. Gago Ajak - Tue 21/Jan/2014, 3:44pm
hai khairol. check out fb saya Luna Trdent  
20. Ayu Zan Gallery - Wed 22/Jan/2014, 1:05pm
saya ada produk utk doorgift tasbih mini. fb : ayu zan gallery  
21. Hanie Muhammad - Thu 23/Jan/2014, 1:35am
berminat jadi dropship?
-produk kesihatan dan kecantikan.
-tshirt geek,wolf & nerd
berminat email :murahrezki06@gmail.com  
22. Khairol00001 - Fri 24/Jan/2014, 7:45am
sekiranya ada produk,boleh terus whatsapp saya di 011-2427 8830.Berikan alamat web/fb page anda untuk saya lihat dan nilai produk tersebut terlebih dahulu.terima kasih.  
23. Mummysue 2 - Fri 24/Jan/2014, 9:35am
boleh bagi email saya akan email kan detail kepada tuan
email - mummysue.ent@gmail.com
terima kasih  
24. Khairol00001 - Mon 27/Jan/2014, 10:14pm
Mummysue - Email ke khairolbusiness@gmail.com  
25. De Nuruls - Fri 21/Mar/2014, 5:16pm
ingin dropship/borong?
-produk kesihatan dan kecantikan.
-https://www.facebook.com/de.nuruls.7

details selanjutnya tentang dropship atau borong boleh pm di facebook.  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..