Mencari Pelabur
Ketam - Tue 4/Sep/2012 2:13pm [Last Comment]
Mencari pelabur yg berminat dalam perniagaan kacang rebus secara kiosk,sasaran di restaurant,steambot dan tempat pelancongan,minimum kiosk ialah 5 tempat,pelabur hanya goyang kaki dan menerima imbuhan rm500 selama 3 tahun,perjanjian akan dibuat mengikut kaedah perundangan .Minimum modal yg diperlukan ialah rm5 ribu.....TQ

Niche: Bisnes Restoran | Mencari Pelabur
     
  1. Amirul 125 - Tue 4/Sep/2012, 5:04pm
    bleh bg detail tempat2 die x.margin keuntungan sebulan.

    call sy 0194408180
    amir23_dragon@yahoo.com  
  2. Ketam - Tue 4/Sep/2012, 5:06pm
    area johor sahaja  
  3. Azidandon - Tue 4/Sep/2012, 9:43pm
    Boleh kasi details lagi x. mail to azidandon @yahoo.com.my .
    TQ  
  4. Azhar 272 - Wed 5/Sep/2012, 12:18pm
    segalanya ade black & white??
    sy berminat,area jb rite??
    email me at red_hijackers@yahoo.com  
  5. Linkman - Wed 5/Sep/2012, 12:31pm
    bro ketam,

    kadar yg bro mampu bayar tu sangat tinggi mengalahkan kadar along.

    bermakna setelah 3 tahun (rm500 sebulan), pelabur mendapat rm18k diatas pelaburan rm5k?

    Jika lebih tinggi dari yg along minta dan bro yakin dapat bayar balik, saya cadangkan bro pinjam dgn along terus.

    mungkin kes bro berbeza dan tak ada masalah kerana along ni dia sangat berbudi bahasa dgn kita kalau kita boleh bayar balik mengikut perjanjian.

    dia siap akan tanya lagi kalau kita nak pinjam pada masa2 yg akan datang. (serius ni bukan main2)  
  6. Ketam - Wed 5/Sep/2012, 2:49pm
    azidandon bole email yg lain?  
  7. Ketam - Wed 5/Sep/2012, 3:18pm
    sori...pembetulan,rm500 untuk tempoh 2 tahun sahaja. nak cepat taip....harap maaf,TQ  
  8. Mohd Faizal Selamat - Wed 5/Sep/2012, 4:59pm
    email kat saya

    echal_83@yahoo.com  
  9. Arjuna 2 - Fri 7/Sep/2012, 4:05pm
    email arjuna00007@gmail.com  
  10. Zaza 62 - Tue 18/Sep/2012, 8:48am
    Tumpang iklan saya mencari sesiapa yang nak join group aim di area pasir gudang?  
  11. Intan 195 - Tue 18/Sep/2012, 12:48pm
    Zaza 62,, saya dok area jb leh join ke..

    leh email ke

    intan6464@yahoo.com.my  
  12. Karia - Mon 1/Oct/2012, 12:16pm
    EMAIL saya  
  13. Ketam - Sun 7/Oct/2012, 7:13pm
    apa email karia yer?  
  14. Uda 8 - Mon 29/Oct/2012, 1:18pm
    berminat.
    harap email
    udasarimin@gmail.com
    tq  
Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)