Mencari Pelabur untuk Bisnes Warung Makanan
Cafee Sinarr - Thu 28/Jul/2022 2:57pm [Last Comment]
Pelabur di cari untuk bisnes warung makanan.... niaga nasi campur dan makanan berkuah. Modal ada tapi tak mencukupi, perlukan modal untuk teruskan berniaga. Ingin membeli barang keperluan niaga terpakai, modal rm3000. Pulangan modal jangka masa pendek.... loc - Utara.

Rm3000
Setiap bulanan Rm1500 selama 4 bulan. email untuk bincang lebih lanjut.

peaseyo@gmail.com

Terima kaseh majalah.com

Niche: Mencari Pelabur | Bisnes Restoran
 
1. Hazrul Nizam - Thu 28/Jul/2022, 3:07pm
Peringatan untuk semua.

1) Untuk si pencari dana (mencari pelabur)
Peringatan mencari pelabur/funder/rakan kongsi, pinjaman peribadi/perniagaan. Wajib baca!! https://www.majalah.com/?classified.funder-pelabur.G7TYTJFXR8

2) Untuk si pelabur yg memberi dana
- tiada jaminan wang anda akan dikembalikan mengikut perjanjian diantara anda & penerima dana. Sebarang kehilangan wang adalah tanggungjawab anda sendiri. Jika anda tidak pernah berjumpa secara fizikal, tetapi hanya melalui whatsap/email, risiko amat tinggi.  
2. Massa 2 - Fri 29/Jul/2022, 3:04pm
Mohon tumpang iklan ya TT

Assalamualaikum warga majalah.com yang prihatin dan baik hati......kat dlm nie ada dak orang² yg baik hatinya yg blh ikhlas bantu sy nie. Bantu seorang ibu tunggal untuk teruskan kehidupan. Sy bukan minta simpati kat sini tapi minta di bantu dengan modal untuk boleh sy nak meniaga .Umuq sy nie 48 tahun , sy nie tak boleh nak berkerja di sebabkan sy tak boleh nak berdiri dan duduk lama² sebab tu sy pilih sy nak meniaga. Meniaga nasi bungkuih untuk makanan tengahari dan juga selit sikit niaga mee kari , bakso dan laksa.Sy nie nak kata tak dak duit tu nampak sangat la nipu kan , ada la duit tapi tak cukup la untuk nak run meniaga nie.Jadinya sy nak cari la kot² ada yg nak jadi rakan nega sy nie yg boleh kongsi modai dgn sy .Modai nak nega nie tak dak la besaq pun...modai yg nak guna . untuk nak beli barang² nak nega la.Nak nega pun buat dalam perkarangan rumah ja.Kalau ada yg baik hati nak bagi pinjam modai tu tak pa...dapat ja untung , sy bayaq balik.N..  
3. Honeyhoney44 - Tue 2/Aug/2022, 6:35pm
MENCARI BISNESS PARTNER UNTUK GUBAHAN HANTARAN PERKAHWINAN & SEWA BAJU PENGANTIN BERSERTA SEKALI DENGAN PELAMIN ( DIY ).

BISNES PARTNER 50/50
MORE DETAIL PLEASE EMAIL :
ciksayangku@gmail.com  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..