Mencari Pelabur/Sleeping Partner untuk Biz Gaming Studio - Selangor
Consent Enterprises - Wed 10/Apr/2019 12:14pm [Last Comment]
Assalamualaikum warga majalah sy memerlukan funder atau sleeping partner untuk memulakan perniagaan gaming studio menggunakan platform berkonsol seperti ps4 atau xbox yang bertemakan e-sport sukan digital.

Pulangan untuk founder/sleeping partner setiap bulan sebanyak 10% dari nilai pelaburan akan diberikan selama 3 tahun, kontrak dan agreement disediakan.

Tak perlu risau untung atau rugi, 10% tetap di bayar setiap bulan, di jamin pelaburan yang selamat dan terjamin.

Lokasi di klang & shah alam.

Jika berminat boleh tinggalkan number di ruangan komen, kami akan hubungi kembali.

Niche: Mencari Pelabur | Pengedar Permainan Kanak2 | Bisnes Cyber Cafe
 
1. Muhammad Syafiq 42 - Thu 11/Apr/2019, 9:05am
sy nak tahu dgn lebih lanjut..wassap saya 019-5269434  
2. Muhammad 708 - Thu 11/Apr/2019, 6:23pm
Salam warga majalah,

Saya muhammmad, di sini saya ingin mencari sleeping investor untuk jangka masa panjang sekali modal dan hanya berberapa orang saya akan pilih untuk projek ini, saya sebagai founder projek akan lakukan semua kerja projek, investor hanya keluar modal beli alatan untuk projek dan terima incentive tiap2 bulan,

Untuk keterangan lanjut sila subscribe dahulu dalam group whatapps untuk perbincangan dan mengumpul dana, projek akan bermula bila kata putus inveator dan founder setuju serta dana telah mencukupi.

https://chat.whatsapp.com/BlliofdYRhKBwjrr8bKg2n  
3. Md Yusri Ibrahim - Fri 12/Apr/2019, 8:58am
berminat 0183145911  
4. Consent Enterprises - Tue 16/Apr/2019, 3:05pm
Terima kasih kerana berminat, jika utk respon yang pantas sila email ke consent.studios@gmail.com  
5. Zuhairi 4 - Wed 15/May/2019, 10:23pm
0109244296  
6. Mohamed Noor Bin Ramli - Tue 21/May/2019, 4:03pm
Berminat,. Boleh whatsapp 01117847244  
7. Nur Perodua Malaysia - Wed 7/Aug/2019, 12:59pm
hai..ade ke yg nak beli kete perodua?

saya sue sale advisor perodua selangor-bole ajukan pertanyaan anda..awak ade mslh?mcm ctos ke?bole je try..

011-16930576 .jomla test drive aruz baru..wsp la..tq  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..