Mencari Pelabur/Pajak Kereta Untuk Projek Kereta Sewa di Penang
Projekdana - Wed 4/Sep/2013 12:51pm [Last Comment]
Saya mencari pelabur yang berminat untuk melabur dalam perniagaan kereta sewa saya.Sehari kita terima lebih dari 10 permintaan yang tak dapat dipenuhi.Peluang rezeki sangat besar.

Selain itu,saya turut mengalu-alukan sesiapa yang nak pajak kereta untuk dijadikan kereta sewa.Kereta yg diutamakan adalah Kancil,Viva dan Myvi.Yang penting auto.Keuntungan akan dibayar bulanan mengikut nisbah 60:40(Halal dan ikut mudharabah).

Kalau berminat bolehlah email kepada saya : projekdana@gmail.com

Niche: Kereta Terpakai | Kedai Sewa
 
1. Mybusiness - Wed 4/Sep/2013, 1:15pm
berminat. boleh emailkan details tak ke mybiz82@yahoo.com.my. saya nak tau mcm mana kos repair kereta, dan macam mana pengiraan keuntungan tersebut. tq  
2. Sulaiman 17 - Fri 6/Sep/2013, 11:35am
salam tuan
emel details kepada saya

sulaiman_mapy06@yahoo.com  
3. Fakrul - Fri 6/Sep/2013, 5:45pm
Berminat..sila email ke
ezsmartlaundry@gmail.com  
4. Aziz 10 - Sat 7/Sep/2013, 10:34am
Berminat...email ke abdulazizbaai@gmail.com  
5. Niknoor 2 - Mon 9/Sep/2013, 1:39am
Salam
bole tolong emailkan detail ka
nikaznin@gmail.com  
6. Havecondo - Mon 9/Sep/2013, 1:50pm
Berminat,
Sila Email details ke

havecondo@gmail.com  
7. Projekdana - Wed 11/Sep/2013, 2:49pm
Terima kasih semua kerana berminat membantu.  
8. Hasnul Hadi 2 - Sat 14/Sep/2013, 4:31am
untuk area selangor/kl boleh hubungi sy..0197899200 (kimi)  
9. Mohdkhairunnaim Bin Mdsayid - Sun 15/Sep/2013, 9:33pm
salam... kepada oner kereta yg nak pajak kereta utk buat sewa ..pihak kami ambil dgn harga tinggi/nak bagi kereta buat sambung bayar pun kami terima..
blh call 017-3110068
email:sayanggfamily88@gmail.com  
10. Hairul 93 - Sun 15/Sep/2013, 10:55pm
emailkan details ke
jiefalak@yahoo.com  
11. Sabri 63 - Wed 18/Sep/2013, 10:10pm
Tuan,

Saya berminat dengan sewa kereta.

Boleh tuan email kt saya di sabri_8418@yahoo.com  
12. Thomas Lee - Sat 28/Sep/2013, 4:00pm
Berminat tapi perlu tahu lebih lanjut lagi.

terimakasih

email detail : thomas_tink@yahoo.com  
13. Suhaili 5 - Sun 29/Sep/2013, 11:53pm
berminat lebih lanjut.

suhailims05@yahoo.com.my  
14. Emma 150 - Sat 9/Nov/2013, 3:30pm
Berminat tapi perlu tahu lebih lanjut lagi.

terimakasih

email:azmaliza_azizi@yahoo.com.my  
15. Naams - Sat 23/Nov/2013, 12:22am
sy beminat sila emailakan kepada
amanina.syafiyah@yahoo.com  
16. Carsolution - Fri 29/Nov/2013, 4:27pm
nak cari kereta untuk sambung bayar?nak jual kereta untuk sambung bayar?nak pajak kereta untuk di buat sewa hubungi 010-2251522  
17. Zaihan 13 - Mon 13/Jan/2014, 10:55am
Berminat
Sila emailkn kpd sy  
18. Abi Miza - Fri 21/Mar/2014, 5:14pm
Saya minat nak pajak kereta kancil. Sila email detail ke abi.miza07@gmail.com  
19. Khairul 775 - Thu 8/May/2014, 7:55pm
Email detail pajak kereta : sales@kmtech.com.my  
20. Mokhtar 27 - Sat 19/Jul/2014, 4:38pm
salam. tolong emel details ke mokhtar_void@yahoo.com
Thanks.  
21. Ahmad Fikri 5 - Sun 10/Aug/2014, 4:00am
berminat nak pajak kereta kancil
ahmdfkri1401@gmail.com  
22. Hafismustafa - Fri 10/Oct/2014, 9:56pm
Saya berminat. Sms saya, 0174995270  
23. Companypermai - Sat 11/Oct/2014, 4:53pm
Mitsubishi triton 2.5 tahun 2007 nak x?  
24. Shahril 201 - Wed 3/Jun/2015, 6:30pm
masih ada kereta pajak lg? hubungi 0197461717.  
25. Muhamad Azhar 5 - Tue 10/Nov/2015, 10:03pm
salam. tolong emel details ke azhar234231@gmail.com
Thanks.  
26. Zikhan - Tue 25/Oct/2016, 6:15pm
Sila ke sini untuk pakej pajak menarik https://mypajakkeretasewa.com/pajak-kereta/  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..