Mencari Pelabur - Balik Pulau, Pulau Pinang
Anachi Spentoi - Thu 11/Aug/2022 1:04pm [Last Comment]
Assalam dan salam sejahtera......

Bagi sesiapa yg berhajat nak jadi pelabur, sy sedang mencari pelabur bagi biz sy nie. Sy dah 2 bulan tak berkerja sebb tempat kerja dah di jual....

Jadi sy berhajat nak buat biz ja, biz yg ikut trend skrg, jual barang yg tengah viral skrg nie. Buat kecik² dulu, biz yg sy nk buat nie jual produk yg org skrg mmg mencari iaitu biz makanan.

Sy tak dapat lagi nak start biz ini di sebabkan belum cukup modal... modal untuk sy membeli freezer, chiller & juga sedikit brg lagi. Modal di perlukan rm2000 ke rm3000 saja lagi. Untuk pulangan duit yg di laburkan itu, boleh terus email sy dulu, nanti sy akan terangkan.

Klau ada yg berminat & kalau nak berjumpa bincang pasai biz nie pun boleh.... sy berada di Balik Pulau Pulau Pinang.

Boleh email sy dulu:
bettajoran5881@gmail.com

Tq.

Niche: Mencari Pelabur
 
1. Hazrul Nizam - Thu 11/Aug/2022, 1:14pm
Peringatan untuk semua.

1) Untuk pencari dana (mencari pelabur)
Peringatan mencari pelabur/funder/rakan kongsi, pinjaman peribadi/perniagaan. Wajib baca!! https://www.majalah.com/?classified.funder-pelabur.G7TYTJFXR8

2) Untuk pelabur yg memberi dana
Tiada jaminan wang anda akan dikembalikan mengikut perjanjian diantara anda & penerima dana. Sebarang kehilangan wang adalah tanggungjawab anda sendiri. Jika anda tidak pernah berjumpa secara fizikal, tetapi hanya melalui whatsap/email, risiko amat tinggi.  
2. Mohamed 57 - Sun 14/Aug/2022, 8:34am
EPM GOLD PREMIUM
100x kali Lebih Power

💊Zakar keras macam besi
💊Zakar besar macam timun
💊Zakar panjang mcm ular
💊Lambat pancut/tahan lama
💊sperma subur/potensi hamil
💊Air mani banyak
💊Ubat diabetes/gout
💊Hilangkan stress
💊Utk kaki gym/bodybuilder
💊Utk pemandu lori/teksi
💊Cerahkan mata

EPM GOLD bukan sahaja menjadikan anda lebih tahan lama ketika bersetubuh,malah mampu membesar,melebarkan dan memanjang zakar lelaki bila diambil untuk beberapa bulan secara berterusan.
Kandungan 5 herba terbaik di dunia membuatkan pengguna menjadikan EPM Capsule sebagai amalan harian.

Antara kandungan herba yang terdapat dalam EPM Capsule adalah seperti berikut
RAMUAN 5 HERBA TERBAIK DUNIA....

✔Gingko biloba
✔ Panax gingseng
✔ Eurycoma Longifolia
✔ Tribulus terristris
✔ Smilax

SEBARANG PERTANYAAN
Www.wasap.my/60124689235 /EpmGold
Harga sebotol 50biji. 380rm.
Sebiji dah bagus.
Suami ajaa. Utk kesihatan
Beli 2botol, harga offer.
5botol harga murah lagi.

Mesti cuba, sempoii habis.
Sejak 2012 jualan terlaris.
Berminat. Epmgold original. Herba...  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..