Mencari Kontraktor Banglo/Rumah
Khairill - Mon 4/Feb/2013 2:39pm [Last Comment]
Salam warga mc..
Saya sedang mencari kontraktor bumiputra yang menjalankan kerja2 membina rumah/banglo sekitar LEMBAH KLANG ( KL/SELANGOR)..
Sila emailkan pada kami detail syarikat dan hasil kerja.
Jika ada link website, boleh juga emailkan pada kami.
Bermula bulan Mac ini kami akan mendapat beberapa kerja di area Shah Alam..
Sila emailkan sekali no fon untuk mudah dihubungi.

email : abidcompany@gmail.com

TQ

Niche: Kontraktor Pembinaan
 
1. Sifwan - Mon 4/Feb/2013, 4:12pm
Arztech.blogspot.com  
2. Fred 11 - Mon 4/Feb/2013, 4:23pm
www.tropicalhome.com.my
Sekiranya anda perlukan perkhidmatan perunding pencahayaan(Lampu) untuk rumah, kedai dan pejabat. Sila email saya di fred@tropicalhome.com.my (Fred)  
3. Azmi Halim - Mon 4/Feb/2013, 5:33pm
FB DTA KITCHEN & WALL PAPER..email detail at jimmyhalim76@gmial.com  
4. Annur Kitchen - Tue 5/Feb/2013, 7:09am
website : ubahsuairumah.webnode.com untuk kerja kabinet ,alamari bilik dan kerja kayu boleh hubungi saya
sale_annur @yahoo.com  
5. Nor 78 - Thu 7/Feb/2013, 3:21pm
sekiranya pihak tuan berminat untuk menggunakan attap terreal boleh berhubung dengan faizal 0197080666  
6. Mr Suha - Thu 7/Feb/2013, 9:45pm
suabeck@yahoo.com..0193716397,,fb ..beck karpet,  
7. Irfan 34 - Fri 8/Feb/2013, 12:26am
Jika tuan perlukan khidmat pendawaian sila hubungi 0122427819 irfan  
8. Anwar 42 - Sat 9/Feb/2013, 8:47am
Salam. Kami dari GLRSB, PKK Kelas A, CIDB G7 telah menjalankan projek projek pembinaan dan rekabentuk dalaman utk kerajaan dan swasta dan ingin/boleh menawarkan perkhidmatan secara design and build, construction. Kami juga mempunyai kapasiti untuk menjalankan projek secara 'built then claim' jika terma dan syarat dipersetujui. Utk keterangan lanjut sila hubungi Anwar, COO, 019 - 30 888 32  
9. Muchlis - Sun 10/Feb/2013, 1:03am
Kalau gaji lancar sy berminat pekerja saya ada 150orang masa ni buat projek rumah banglo kembar bandar enstex projek unde majulia sdn bhd
Projek institut perguruan bahasa melayu di um 12tingkat sdh mau siap
Prjek uitm raup pahang 14blok baru jaln ground berm kalau berminat dengan perhikmatan saya call me muchlis 0163248559  
10. John 42 - Thu 14/Feb/2013, 12:12am
saya menawarkan khimat membekal,pemasangan,pengubahsuai dan pembaikan...


AIR-CONDITIONING SYSTEM
FRESH AIR DUCTING
EXHAUST FAN
KITCHEN HOOD
STAINLESS STEEL
SERVICE
REPAIR
CLEANING
AIRCOND
FAN & BLOWER
AIR CLEANER EXHAUST FAN


damatojohnny@yahoo.com
019-3232366 john  
11. Jojo 11 - Mon 18/Feb/2013, 11:38pm
Admin tumpang lalu..saya ingin menjual mesin pembancuh konkrit mini tanpa enjin berharga RM500. Ambil sendiri. Berkeadaan baik.
email sesama_trade@hotmail.com  
12. Amirul 184 - Wed 20/Feb/2013, 4:48pm
khidmat rekabentuk dan pemasangan kekuda bumbung dr jenis 'lightweight' dan 'mild steel'..kami juga menawarkan kerja pemasangan penutup bumbung seperti 'metal deck' dan 'concrete tiles' dgn harga yg berpatutan.

contact :
HP : 0196711056
EMAIL : boldcold86@gmail.com  
13. Nabeel - Sat 23/Feb/2013, 9:52am
kami menyediakan perkhidmatan servis dan mencuci kolam,juga membuat kolam renang, kolam ikan, kolam air pancut dan sebagainya. jika berminat boleh hubungi di 0175058211 / 0162985121  
14. Shabrea - Mon 25/Feb/2013, 4:27pm
salamulekum mcm mana kalu ini.. kami menawarkan perkhidmatan mengcat rumah dan mempunyai kepakaran cat rumah selama 8th.kalau tuan/puan mermerlukan kami bole la tanya kami di shabrea.sayyed@yahoo.com.tmksh.  
15. Mohd Fauzi Juhari - Sun 3/Mar/2013, 10:19am
kami kontraktor berdaftar dlm pembinaan banglo dan ubahsuai di sekitar Kajang dn B.B.Bangi. sekiranya berminat blh cal Fauzi 019-2802112 atau email : fauzijuhari@yahoo.com  
16. Fadhli 17 - Tue 12/Mar/2013, 12:53am
sy kontraktor berdaftar, jika ingin khidmat sy, boleh call 0164738794 atau email fs.ent2012@yahoo.com.my  
17. Hairy 4 - Mon 18/Mar/2013, 7:21pm
salam. kami amt berminat. syarikat di shah alam. hubungi lee 0197574059. email trend_cont@yahoo.com  
18. Zaradi Resources - Thu 21/Mar/2013, 12:34am
Kami pakar dalam KEKUDA BUMBUNG JENIS LIGHWEIGHT...kepakaran kami adalah dalam design , supply and instal...harga boleh bincang....silalah hubungi saya 013-7977018 En. Zaradi..TQ  
19. Mohamad Kamal Madzi - Wed 27/Mar/2013, 2:53am
MA PERDANA SDN BHD,TMN SRI ANDALAS PUCUNG SELANGOR.CONTR KLAS A G7.BERPEGALAMAN DLM BIDANG BINAAN SELAMA 27THN.SILA HUBUNGI 0179189300.E-MAIL kamalsintaro@yahoo.com  
20. Dreka Project - Mon 1/Apr/2013, 2:21pm
Kami dari DReka project Ventures berminat untuk membina banglo disekitar kawasan Seremban-Nilai-Bangi-Kajang-Serdang-Puchong-Cheras. Sila hubungi kami 012 6935470 (sdr Safwan) untuk maklumat lanjut atau lawati Facebook kami i.e Dreka Project Ventures.  
21. Rizkarl Ventures 2 - Mon 1/Apr/2013, 2:34pm
Projek PR1MA didengkil - 4 block - 11 tingkat, 860sqf, 3Bedroom + 2 Bathroom.
1 Block 70M (Bond MOF), LOU 7%.

Call Shaiful 013-3595772  
22. Kelvin Wong - Wed 3/Apr/2013, 10:03pm
IBS REUSABLE FORMWORK,
pls contact me at 0192297792 / 0172692488 ( Kelvin Wong ).  
23. Khairill - Mon 22/Apr/2013, 3:51pm
Terima kasih pada warga M.C..kami akan hubungi mana2 yang kami pilih.TQ  
24. Nazrul Nizam 2 - Mon 5/May/2014, 3:41pm
saya sub-con (kepala kontrak/tokey), mempunyai beberapa pekerja binaan, wyring, aircond and etc... biasa mengurus kerja direct owner rumah dan juga main contractor....menerima kerja di seluruh semanjung (especially di selangor dan KL kerana sy di shah alam)....pekerja tempatan, indo ada permit dan ada juga yg kosong....boleh hubungi saya en.latif tukang 017-6669967  

Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..