Mencari Kerja Tetap di Sekitar Putrajaya/Bangi/Kajang
Saidina Ali Hamzah - Mon 30/Sep/2013 10:36am [Last Comment]
Salam,

Saya Saidina Ali Hamzah Bin Ab Wahab ,900216-06-5705 dan tinggal di putrajaya ingin mencari kerja tetap di sekitar putrajaya/bangi/kajang .Saya ingin memohon jawatan kerani am/kerani lelaki/ sekiranya ada jawatan kosong yang diperlukan di syrikat tuan/puan.Boleh menghubungi saya di talian 017-6907602.Saya boleh bekerja bila-bila masa yang diperlukan . Terima kasih

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Kak Sue - Tue 1/Oct/2013, 6:54pm
Slm Ali. sila email resume ke majidrs@yahoo.com dan temuduga  
2. Rtsb - Wed 2/Oct/2013, 12:44pm
kami memerlukan kerani. office kami di phoenix business park (bersebelahan highway cheras-kajang, belakang cheras sentral/plaza phoenix). kami ada potongan socso+kwsp. kami juga ada elaun makanan. boleh email di rtsbmy@gmail.com atau call 012-2922404/019-2009654  
3. Shah 840 - Thu 3/Oct/2013, 12:49am
Berminat bekerja sbg pelayan restoran di seksyen 7 bbbangi sebelah jpj dh email segera jika berminat Jinggopower@gmail.com  
4. Shazmi Harisya - Thu 3/Oct/2013, 5:16pm
Jika ada kerja kosong sbg admin atau apa2.sila hubungi saya.gaji basic dan elaun.saya menetap di seri kembangan.boleh start segera.
Mie.0136290504  
5. Zayana - Tue 15/Oct/2013, 11:37pm
ada kosong lagi tak kerja kerani ?  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..