Mencari Kerja Part Time Dirumah
Nurul Maizatul Akmar - Thu 18/Aug/2016 11:00am [Last Comment]
Assalamualaikum. Saya mencari kerja part time dari rumah. kalau boleh yang tak memerlukan modal. kalau ada roger roger ok. terima kasih

ws sy 01117585262

Niche: Program Dropship | Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Sequence Network - Thu 18/Aug/2016, 1:43pm
0192961772.sila call jika berminat untuk bidang telekomunikasi  
2. Marcus Cheong - Thu 18/Aug/2016, 4:41pm
awak tinggal di mana? nak cari part time tinggal di shah alam  
3. Nurul 725 - Fri 19/Aug/2016, 12:16pm
Salam, syarikat kami AMR BUMI TRADING sdg merekrut ahli baru utk dropship & reseller..

Jika berminat boleh join group telegram.
InshaAllah kami akan guide anda untuk buat dropship ni..


Klik link dibawah
????

https://telegram.me/amrbumitrading



Sebarang pertanyaan boleh was di 017-7294681 ye.. Tq..  
4. Jutawan Vixgo - Fri 19/Aug/2016, 1:16pm
Saya mencari ejen & stokis 1Malaysia utk pasarkan produk terbaru di pasaran.
Produk HALAL dan lulus KKM
Untung runcit Rm65 sebotol
PM 019 5544529 untuk info lanjut  
5. Mynameisel - Sat 20/Aug/2016, 5:11pm
saya mencari kerja partime selepas waktu pejabat atau sabtu ahad. hubungi sy. 0195317516  
6. Fikri 12 - Sun 21/Aug/2016, 12:05am
**** INGIN BERBISNESS TAPI TAK TAHU NAK JUAL APA??? ***
**** TIADA MODAL UNTUK BERNIAGA

Produk Teh Rerama yang dapat membantu sesiapa sahaja yang mengidap penyakit kronik seperti ? Kanser(payudara/usus/peparu/serviks/ovari dll) , ? Darah tinggi
? Kencing manis dan banyak lagi Jom sertai kami di sebagai DROPSHIP Produk sekarang !!
Modal : ZERO (kosong)

Keuntungan : 10 % hingga 35 % harga Jualan

Macam Mana Nak daftar:
Klik Sini: https://goo.gl/IX2afW

APA YG SPECIAL SANGAT JADI DROPSHIP KAMI??
Baca Sini : http://bit.ly/2bFiWR5  
7. Fatin Farhana 5 - Sun 21/Aug/2016, 12:17am
Jana pendapatan hanya dengan melakukan survey. Klik link untuk sign up dan wang masuk terus ke akaun anda. Bukan MLM dan x perlu modal :)
.
https://getvase.com/?referral=d806z8  
8. Anis Nasuha Binti Mustapha - Sun 21/Aug/2016, 9:20am
modal terdiri daripada tanah,manusia,wang,masa dan tenaga.apabila sebut modal ia terlalu umum.mana ada bisnes tak perlu modal,modal masa pun bernilai berjuta-juta ringgit.buat ape nk bazirkan masa dgn program yg belum tentu atau hasil yg ciput2.kesimpulan,pada pendapat saya perkataan tak de modal tu satu bentuk penipuan.  
9. Snain - Sun 21/Aug/2016, 1:05pm
salam nurul,
nak tak kalau saya ajar awak buat passive income??
part time n full time pon boleh!
boleh pilih online @ offline!!?
modal pon kecik je :)
pm ain 014 539 2590  
10. Ain Najmi - Mon 22/Aug/2016, 5:38pm
Kalau berminat nak jadi agent jual brownies, boleh whatsapp di 0176309665

Boleh jugak follow fb/ig page www.facebook.com/pu3crownies atau www.instagram.com/pu3crownies  
11. Nurul Izzaty Binti Mat Akher - Tue 23/Aug/2016, 2:11pm
nak jadi dropship vitamin gemuk tak? ws 0149665836  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..