Mencari Kerja As Admin or Any Job Related to Art - Degree in Art And Design
Lolo90 - Wed 17/Oct/2012 11:05am [Last Comment]
Salam,
Saya fresh graduated from uitm shah alam.degree in art and design. Seorang yang tekun,rajin dan cepat belajar.Saya sedang mncari kerja di sekitar shah alam sebagai admin or any related job.Selain tu kerja as visual merchandiser,art teacher ke minat juga.

Ada pengalaman as admin di one of art studio di New zealand. Saya dh byak menghantar resume. Tpi ada yg kurang sesuai, Gaji kalau boleh sekitar rm 1500 keatas. (Yelah,nk byar umah sewa,kete,bill2..oh damn....)

Kalau ada suggestion kerja partime rm5 sejam keatas pon bleh gk,,smntra nk dpat kja tetap,,,,sales2 marketing,MlM ,streamyx,job kat rumah XNAK Taw,,,,

Sila tinggalkan number fon n email,,nnti saya send resume and kol anda,terima kasih semua

Niche: Kerja Diploma Dan Ijazah | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Syed Naseem Zaidi - Wed 17/Oct/2012, 11:12am
Send me your resume at snzaidi2000@yahoo.com or Call 03-55139619 ask for Ms. Farrah  
2. Matahari 2 - Wed 17/Oct/2012, 11:31am
Boleh cuba ----> 101 Idea Perniagaan yang boleh dilakukan dari rumah.
Klik sini ya http://rajaads.jomniaga.com/go/1/mbc3543  
3. Liza 269 - Wed 17/Oct/2012, 11:49am
saya liza dari seri kembangan...
saya ingin mencari kerja sbg kerani atau yang berkaitan....saya mempunyai pengalaman kerja selama 6 tahun dlm bidang perkeranian....
hubungi saya cintaliza88@gmail.com jika ada kekosongan jawatan yang saya perlukan...  
4. Lolo90 - Thu 18/Oct/2012, 9:41pm
tQ semua ya.  
5. Ahmad Faiz 7 - Tue 23/Oct/2012, 4:02am
liza : sila hantar resume anda pada kami faiz_mhg@yahoo.com  
6. Shah 395 - Wed 31/Oct/2012, 3:50pm
Sykt kami bergiat dlm industri penerbitan bahan bacaan kreatif.

If interested in joining us mungkin ada jawatan yg sesuai dgn anda blh ditawarkan email your cv to shahhilmi73@yahoo.com  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..