Mencari Kedai Telefon yang Berminat Menjadi Altel Dealer
Mohd Fairuz Bin Mahmud @ samudra network
Fri 20/Mar/2015 2:54pm [Last Comment]
Syarat2
Mempunyai premises perniagaan
Mempunyai SSM
Pemilik kedai Warganegara
Tiada bayaran pendahuluan

Sim rm 5
Coupon 6%
E-reload 7%
Harga distributor untuk dealer

Berminat/ingin bertanya hubungi:
Fairuz 01132516164 whatapp/SMS/call

Nak cepat whatapp....kalau tinggalkan msg dibawah mungkin tahun depan baru balas

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload
 
1. Ida 371 - Mon 23/Mar/2015, 11:46am
Sy buka kat rumah tak boleh ke...tp sy ada ssm  
2. Mohd Fairuz Bin Mahmud - Mon 23/Mar/2015, 4:06pm
Whatapp ke no saya...saya explain detail..area ?  
3. Mohd Fairuz Bin Mahmud - Wed 25/Mar/2015, 8:43pm
Kl Selangor sahaja....  
4. Mohd Fairuz Bin Mahmud - Thu 26/Mar/2015, 11:41am
Kepada yang dah whatapp tu....terima kasih.....
Jawapan public...Saya bukan agent..
tetapi bekerja dengan distributor Altel..

1.Nak jadi dealer altel 100% tiada bayaran..tak kira lah apa nama sekali pun...jika ada yang minta processing fee/deposit..sila laporkan terus ke altel.

2.Harga diatas sememang nya sah dan boleh rujuk nama company saya bekerja ke altel sendiri

3.kepada mangsa2 agent...sim lebihan anda itu boleh guna lagi..yang penting anda daftar semula sebagai dealer altel semula...tetapi incentif yang anda tak dapat selama ini.memang tidak boleh dapat sebab anda cuma menjadi tukang jual kepada agent

Menjadi authorized dealer mmg mempunyai kelebihan

-1st top up Insensitive
-4 month total customer purchase incentives
-Tier incentives..lagi banyak anda daftar lagi tinggi incentives..  
5. Zuan 2 - Thu 26/Mar/2015, 4:13pm
Peluang terkini, bil astro, bil hp , top up prepaid setiap minggu, gunakan bil2 ini untuk jana pendapatan lumayan . Ada reziki boleh capai jutaan ringgit.segera cal/sms saya 01123001152 whatsaap 011 10895593, email jsprisma02@gmail.com  
6. Papakeli - Tue 7/Apr/2015, 2:23pm
JOM DAFTAR SEBAGAI AGEN TONE EXCEL

-Komisen ahli RM20/org
-Royalti/Komisen topup 26%
-Bonus Tahunan 20%

Lebih jimat....Lebih untng

Topup 30 dapat 40
Topup 50 dapat 70
Topup 100 dapat 140

whatsapp utk detail....0105439080  
7. Fazli 155 - Fri 26/Aug/2016, 10:34pm
Nak jadi dealer onexox hanya rm90, berminat nak tahu maklumat lanjut whatsapp 0135999939  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..