Mencari Kedai/Kiosk/Tapak Niaga/Tapak Uptown Area Melaka untuk Letak Flower Brooch Pin (Handmade) Secara Consignment
Shu 3 - Mon 28/Nov/2011 2:29pm [Last Comment]
Assalamualaikum,

Saya mencari kedai/kiosk/tapak niaga yang sudi letak brooch pin(handmade) saya di kedai mereka secara consignment.
Saya letak harga borong saje.Terpulang kepada owner kedai nak letak harga berapa.

Brooch pin ini dah jadi trend dikalangan remaja sekarang.Mereka pakai dengan shawl ataupun tudung syria.

Anda akan dapat untung bagi brooch yang telah dijual.Kalau tidak terjual, anda tidak rugi apa-apa.
Saya akan ambil balik brooch yang tidak terjual.

Saya cari kedai/kiosk/tapak niaga area melaka sahaja. sebab senang saya nak jumpa dan bagi sampel brooch2 saya. Senang nak datang berbincang juga kalau setuju.
Jika ada yang sudi boleh sms/call saya di 013-6561745.
sms saje jika saya tak angkat panggilan.

Email pun boleh cmscollectionz@gmail.com.

Terima kasih.

Niche: Program Consignment | Pemborong Aksesori Wanita
     
  1. Fazmegat - Tue 29/Nov/2011, 12:45pm
    assalam...hai saya berminat...tlg email ke faz_megat@yahoo.com...  
  2. Nur Deanna - Tue 20/Dec/2011, 4:44pm
    hai sy berminat u boleh call sy untk maklumat tapak perniagaan
    017-6156681  
  3. Cik Yat - Thu 29/Dec/2011, 10:38am
    salam ad gmbar x dlm fb @ blog ke?
    email sy nuryati8866@yahoo.com  
  4. Zabedah - Tue 31/Jan/2012, 5:58am
    akak, saya berminat la. say nk jual kat student utem. contact saya ambituouswoman@yahoo.com dan katalog skali ye  
  5. Zetty 25 - Mon 20/Feb/2012, 1:41pm
    saya pon mcm nak join je consignment ne. bole x?
    pape emel sy.
    jcvc5202@gmail.com

    thanks!  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.