Mencari Genuine Funder untuk Projek GLC
Taufik 73 - Thu 10/Nov/2022 7:51am [Last Comment]
Salam warga majalah

Saya perlukan genuine funder untuk satu projek GLC. Saya adalah main contractor bukan sub con. Saya kekurangan modal kerja kerana beberapa job dapat masa serentak.

Saya perlukan hanya sekitar 40k - 50k sahaja. Funder akan dapat 10% daripada jumlah yang diberikan. Contohnya kalau funder keluarkan modal 40k, sebaik sahaja saya mendapat payment daripada GLC funder akan mendapat 44k.

Tempoh bayaran sekitar 2bulan sahaja. kepada Ahlong, scammer dan seangkatan dengannya tolonglah jangan contact saya. Saya betul2 bisnesman yang perlukan investor jangka pendek. Kita boleh jumpa dan saya bawak segala dokumen yang diperlukan. Nak jumpa kat rumah saya pun boleh.

Apa2 boleh call atau wasap saya
0136594929
https://wa.me/60136594929
- Taufik -

Niche: Mencari Pelabur | Iklan Terbuka
 
1. Hazrul Nizam - Thu 10/Nov/2022, 8:01am
Peringatan mencari pelabur/funder/rakan kongsi, pinjaman peribadi/perniagaan. Wajib baca!! https://www.majalah.com/?classified.funder-pelabur.G7TYTJFXR8  
2. Esa 5 - Sun 13/Nov/2022, 11:00pm
Salam semua.
Anda seorang yang mencar peluang pelaburan.

saya ada pelaburan yang menjana untung 24% setahun dan lebih.
nak tahu lebih lanjut.
call atau wassap saya
Esa 0173809677  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..