Mencari Funder untuk Pump Modal
Nur Hidayatullah Muzakir @ K.H F&B Caterer - Thu 25/Jun/2020 12:47pm [Last Comment]
Assalamualaikum,

Saya Hidayatullah Muzakir, ingin mencari sesiapa yg sudi menjadi funder untuk business makanan yg sy buat secara Online Dan Offline, saya memerlukan fund sebanyak rm3000 sahaja untuk rolling modal.

Jika sesiapa yg boleh membantu sy dalam Pinjaman dana sebanyak 3000rm Boleh whtsapp saya di Talian 0198456268, Di sana saya boleh sertakan bukti Ssm yg sy berniaga, sttmnt bank duit keluar masuk.

Whatsapp:
0198456268

Saya memerlukan fund dengan segera & saya hanya mampu untuk membayar setiap bulan rm300 kepada pemberi pinjam..

Niche: Mencari Pelabur
     
  1. Gg Xdzhar - Thu 25/Jun/2020, 10:51pm
    Bermulalah dgn modal yg ada..
    Makanan mcamna yg perlukn modal byk itu
    Utk buat online jer .
    Biasa kurag 500 pun
    ... Boleh bgtau.. detail..
    Skadar dgn  
  2. Nur Hidayatullah Muzakir - Sat 27/Jun/2020, 12:17am
    Sebelum ni mmg Berbuka dgn modal yg sedia ada,, memerlukan modal sebanyak rm3000 untuk buat deposit masuk ke kedai,, Dan sedikit buat rolling modal barang niaga,, skg berniaga di rumah,, Banyak kekangan yg ada di rumah di sebabkan sy menumpang rumah ibu mertua, pastinya mereka x selesa bila ada yg Order pesanan makanan,, kita nak memasak,, dlm masa yg sama mereka pun turut nak guna Sama dapur,,  
  3. Hazrul Nizam - Sat 27/Jun/2020, 11:36am
    berhati hati mencari pelabur.
    Baca artikel dibawah
    https://www.majalah.com/?classified.berhati-hati-mencari-funder.G7TYTJFXR8  
  4. Nur Hidayatullah Muzakir - Sat 27/Jun/2020, 6:36pm
    Tq Hairul nizam  
  5. Nur Hidayatullah Muzakir - Tue 30/Jun/2020, 12:10pm
    Tolong jangan call saya jika mengharapkan sesuatu yg mustahil dr saya,, Dan tolong jangan deal benda yg bukan2 dilarang islam!! Saya memerlukan suntikan modal & modal tersebut saya akan bayar semula,, bkn minta free macam tu je,, satu lg kpd semua yg rasa diri dia tu jaya,, Jgn ingat boleh beli semua benda dgn duit especially MARUAH SEORANG WANITA !  
  6. Syahindahsc - Wed 1/Jul/2020, 11:26am
    As salam,sy juga mncari pelabur utk perniagaan sy,modal diperlukan rm50k. Keuntungan dibahagi 3. Perniagaan 100% sy uruskan. And hanya berikan modal Dan terima keuntungan shj. Berminat hubungi sy segera
    https://wa.me/60189757091  
  7. Mani 13 - Wed 1/Jul/2020, 1:42pm
    Mencari Bisnes Kecil
    Safuanrazin - Mon 22/Jun/2020 2:03pm [Last Comment]
    Salam warga majalah. Saya ade duit 3k untuk buat bisnes kecil. Ape yg sesuai untuk saya ya. Sy tak tahu nk meniaga ape. Kalau boleh yg bende viral la.

    Boleh ws saya :
    https://www.wasap.my/601127272502/modal-niaga

    Nama : safuan  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)