Mencari Dealer untuk Memasarkan Baju Berjenama Pasaraya
Barangan Baby Harga Borong @ Barangan Baby Harga Borong
Mon 7/Jul/2014 1:16pm [Last Comment]
Pihak kami membekalkan pakaian kanak-kanak berjenama seperti Poney, Baby Kiko, Jeep, Baby Disney, Anakku, Padini Authentic, BUM, Garfield, Cheetah Junior, Seed, Miki,Kikilala, Classic Pooh dan banyak lagi pada harga yang amat berpatutan. Stok pakaian ini adalah merupakan pakaian yang sama ada 'overrun', 'overstock', 'overdue' dari pasaraya-pasaraya seluruh malaysia. Hampir keseluruhan harga yang ditawarkan oleh pihak kami adalah 60% - 80% kurang daripada harga sebenar. Semua stok pakaian adalah berstatus 'new arrival' di pasaran melainkan stok 'clearance' yang kebiasaannya telah sebulan berada di pasaran. Tiada stok yang 'reject' di jual oleh pihak kami. Jadi apa tunggu lagi. Jika kurang yakin, silalah bandingkan...

yg berminat untuk berniaga sgt2 dialukan.. x perlu beli lot.. blh pilih baju mengikut pilihan anda.. berminat boleh ke page saya barangan baby harga borong

Niche: Pemborong Pakaian Kanak2
 
1. Hairuddin 4 - Mon 7/Jul/2014, 2:36pm
No tel..  
2. Barangan Baby Harga Borong - Mon 7/Jul/2014, 10:13pm
wassap saya pn.nora 019-9092423 @hairuddin 4  
3. Maliki Bin Zakaria - Tue 8/Jul/2014, 6:11am
Detail harga...ke malikizakaria@yahoo.com  
4. Shasha 101 - Tue 8/Jul/2014, 4:37pm
salam pn nora.. sy dh wassap  
5. Jobfisher87 - Wed 9/Jul/2014, 9:47am
Sila emelkan detail ke lelarentaka.tech@gmail.com  
6. Kh Enterprise - Thu 10/Jul/2014, 11:24pm
Hi saya mencari sesiapa yang berminat untuk supply barang secara consignment sempena jualan lelong saya yang akan berlangsung pada 19 hingga 26 julai 2014 di kedai saya. boleh email di khe061413@gmail.com @ whatsapp di 0173113877 @ call di 0126559242  
7. Fizah 65 - Sun 13/Jul/2014, 11:04pm
detail harga sha.hanniey@gmail.com  
8. Souledout - Fri 18/Jul/2014, 2:10am
Berminat untuk memasarkan produk anda secara online. Sila ke link http://bit.ly/1r6T9Tc

Sambil anda pasarkan produk, anda akan dapat duit sampingan dari penyertaan anda.  
9. Rosni Hasim - Thu 24/Jul/2014, 10:52am
Saya berminat
rosnihasim70@gmail.com  
10. Iryanti - Sun 3/Aug/2014, 11:50pm
Sy bminat blh emailkan detail ke yankril_cool84@yahoo.com tq  
11. Rusniza Binti Mat Piah - Mon 8/Sep/2014, 10:58pm
sy sgt berminat. wassap sy 0147113698 rusniza  
12. Shazleen 2 - Mon 10/Nov/2014, 1:53pm
sy berminat . email sy segera di cicidark@gmail.com / wasup 0189185465  
13. Leeya 16 - Fri 21/Aug/2015, 10:11am
email saya pls.. leeyanasir@gmail.com  
14. Rohayatu - Tue 23/Aug/2016, 8:54am
saya berminat rohayatu@gmail.com  
15. Aidah 20 - Tue 7/Mar/2017, 10:45am
Sy berminat..Boleh email detail pd saya.. nooraidah1986@gmail.com  
16. Linda 492 - Tue 28/Mar/2017, 4:55pm
Really interested..wasap detail pls 0105196961 or email koqinkaremo1982@gmail.com  
17. Nurul Ain 181 - Thu 11/May/2017, 4:26pm
wsp detail pls 0164190662  
18. Noorshy - Fri 12/May/2017, 12:41pm
wsp 0196389585  
19. Mina 10 - Thu 2/Nov/2017, 1:31pm
Emelkan saya mina.marjan@gmail.com
wassap 012 6683318  
20. Hani Omas 2 - Thu 15/Feb/2018, 11:06pm
Masih ada lg ke? Mcm mna nk dptkn stok ye? Sy ada w/a tp xda reply lg  
21. Lotpromosi - Fri 16/Feb/2018, 8:42am
Saya sedang mencari Vendor untuk online store di shah Alam. Berminat boleh wassap ke 0182906640(pn. Nur)  
22. Nik Maznina - Fri 16/Feb/2018, 2:15pm
Mcm mane nk contact? Sy bminat 01135667926  
23. Nurul 2484 - Sun 25/Mar/2018, 12:00am
macam mana nak berhubung?sy juga berminat.0123862649  
24. Barangan Baby Harga Borong - Thu 26/Apr/2018, 7:50am
Whatssap saya puan nora, untuk harga baju +6017-9084510 whatssap sahaja..

https://t.me/joinchat/AAAAAEyFUisO0yA5q1SaYw  
25. Barangan Baby Harga Borong - Sat 1/Sep/2018, 8:46pm
Kami telah bertukar nombor. Boleh wassap kami di +6013-2014423  
26. Mun 19 - Wed 4/Mar/2020, 9:52am
saya berminat. ws saya 0132048430  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..